lewaofsweden.com Recensioni 76

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 4 stelle su 5

Mycket goda smaker. Smart med ”starter packet” för att hitta sin favorit. Än sålänge är det spearmint för mig. Dock lämnar prillan ibland tygräster eller dylikt under läppen efter att man tar ut den.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett stort antal prillor var öppna i sömmen i varje dosa jag öppnade, vilket resulterade i att jag var tvungen att kasta ungefär en fjärdedel av alla prillor jag köpte. Bra produkt i övrigt men knapp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, trevlig kundtjänst. Otroligt jäkla god smak på prillorna, smaken upplever jag håller i 2-3 timmar. Perfekt för att dämpa sötsuget när man sitter och kodar, och man slipper dricka en ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

För mig blev Lewa ”räddningen”. 2023 var jag alltid trött och led av smärta i munnen pga svår muntorrhet. Efter att ha provat både receptfritt och det tandläkare rekommenderat utan resultat, upptäckte... Leggi di più

1. Negozio di vitamine e integratori
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

World's first functional pouches designed to enable anyone, anywhere, anytime.

4,3

Solitamente risponde entro 24 ore

Bra alternative till snus

1 settembre 2025

Hej Chrille,

Stort tack för ditt fina omdöme - härligt att höra att din försändelse kom fram snabbt och säkert:)

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter. Burn har hjälp mitt sötsug otroligt mycket, och smakat dessutom väldigt gott.

8 settembre 2025

Hej Linnéa,

Så härligt att höra att Burn hjälpt så mycket med sötsuget - det är en av våra mest uppskattade produkter och smaker:)

Använder focus-produkten varje dag

Använder focus-produkten varje dag på kontoret, ger en direkt kännbar effekt.

Hej Jesper,

Så kul att höra att du använder och uppskattar vår Focus-produkt!

Valutata 4 stelle su 5

Letade efter något nikotinfritt snus…

Letade efter något nikotinfritt snus som typ smakade snus och testade Classic Taste of tobacco utan nikotin.

Grymt bra, lagom storlek på prillorna och fin smak och rinner inte heller.

24 ottobre 2024

Hej Chrono!

Stort tack för din fina recension - kul att du verkligen uppskattar våra Classic-produkter:)

LEWA CLASSIC Taste of Tobacco rules

LEWA CLASSIC Taste of Tobacco rules! Så gött bra men tvivlar på att det inte finns tobak i produkten...men men! =)

1 settembre 2025

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme - jag förstår att det är skrivet med glimten i ögat men kan försäkra dig om att det inte finns det minsta spår av tobak i några av våra produkter:)

Anna

Älskar LEWAs produkter

Älskar LEWAs produkter, goda och effektiva!
Lämnar aldrig hemmet utan en dosa.

Hej Sofie,

Stort stort tack för ditt fina omdöme - så himla rolig läsning!:)

Allt fungerade perfekt.

Hej Carl,

Stort tack för ditt fina omdöme, härligt att höra att allting gått så bra med din beställning!:)

Valutata 5 stelle su 5

När man vill dra ner på snusandet

LEWA är perfekt när man vill dra ner på sit snusande, eller kanske lägga av helt. Bra produkter med bra smaker.

Hej Bernt,

Tusen tack för ditt fina omdöme, så kul att du uppskattar våra produkter och smaker!🙌

Jättenöjd med företaget.

Jättenöjd med företaget.
Bra service och snabb återkoppling.
Rekommenderas varmt.

13 agosto 2025

Hej Fabiola,

Jättetack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, vi blir så glada av att läsa att du rekommenderar oss varmt!:)

Världsklass 👍👍

Världsklass 👍👍 Kul med ett norrländskt företag som gör bra produkter.

11 agosto 2025

Hej Michael,

Stort tack för ditt fina omdöme, och att du uppskattar våra norrländska rötter!:)

Är jättenöjd med produkterna

Är jättenöjd med produkterna, lyckats dragit ned på mitt sötsug väldigt mycket.

28 agosto 2025

Hej Lena,

Så härligt att höra att du dragit ned på sötsuget, bra jobbat! 💪

Bättre än energidryck!!

Så perfekt alternativ till energidryck, mycket bättre för min mage och mycket smidigare att stoppa i väskan än en burk!!

25 agosto 2025

Hej Aline,

Jättetack för din fina recension - vi håller såklart med om att det är både bättre för magen och smidigare än en burk!:)

Super

Bästa nikotin och tobaksfria alternativet 👍🏻

Hej Thomas,

Stort tack för ditt fina omdöme.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt för mig som brukade snusa när…

Perfekt för mig som brukade snusa när jag var yngre, men inte vill gå tillbaka till nikotin dosorna.

Hade inte kunnat tänka mig ett annat alternativ. Rekommenderar starkt!

Hej Alexander,

Stort tack för din fina recension. Vi blir så glada av att läsa att du rekommenderar oss starkt!

Burn

Mycket bättre än förväntat, älskar burn produkten!

2 agosto 2025

Hej Elise,

Stort tack för de fina orden - så kul att höra att du uppskattar vår bästsäljare Burn!🔥

Anna

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più