Valutata 1 stelle su 5

Trap hier niet in, koop hier niet! Slechte ervaring, in feite gewoon oplichting. Lange levertijd en te kleine lelijke schoenen ontvangen. Goedkoop materiaal, soort waterschoenspul dat moet doorgaan v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat ik nog 1 ster moet invullen voor dit review. Advies:KOOP NOOIT IETS BIJ DIT BEDRIJF! Zonder duidelijke vermelding komt deze rotzooi uit China. Bedrijf verleent geen service, maatvoering k... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I ordered some winter slippers and despite me being very worried because only later did I realize that they probably ship from China (I had bad experience with this), the end product is of very good... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

DOE HET NIET, koop niet bij deze verkoper uit ZHANGSAN CHINA. De schijn van een Nederlands bedrijf en Nederlandse communicatie klopt niet. De kwaliteit van de sloffen is beneden alle peil, maatvoer... Leggi di più

1,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Hoi ik heb meerdere keer contact gehad…

Hoi ik heb meerdere keer contact gehad met Levion kon alleen via mail maar geen reactie ik wilde retourlabel en het retour adres is wazig heb niet meer veel tijd om te kunnen retourneren de bestelling was niet zoals beschreven zeer slechte kwaliteit ik wil retourneren maar lukt niet krijg geen reactie heb op die dag contact kunnen maken via mail de telefoonnummer van ze klopt niet kan niet bereiken zeer slechte service.hoop dat opgelost is geen goedkope schoenen wil mijn geld terug gecriteerdt wordt. ZEER ONTEVREDEN HAD EERST REVIEWS GELEZEN HEB SPIJT

27 novembre 2025

Pas op! Oplichters!

Zoals bij de rest van de reviews staat raad ik ook aan niet hier te bestellen. Ik vermoed dropshipping. Maten kloppen niet en retourneren kost je ff 25 tot 35 euro. Nog meer dan het product zelf. Dus dan houd je het product maar dat de prullenbak in kan want ja je hebt er niks aan. Annuleren kon ook niet want je moest het eerst aanmenem. Dus twee weken gewacht op ellende uit china. Koop hier dus niet!

1 dicembre 2025

Oplichterij

Oplichterij. Oogt als een Nederlandse webshop, echter je ontvangt na zo'n twee weken wachten je schoenen in een plastic tasje en het blijkt echt rotzooi. Ik had een paar suede leren laarsjes en een paar gympen besteld, beide volledig van synthetisch, niet ademend materiaal te zijn. Duidelijke verschillen met de foto's online. Door de bijna onmogelijke retourvoorwaarden is de kans groot dat je je geld niet terug krijgt en bovendien meer geld kwijt bent doordat je de schoenen naar een adres in China moet terugsturen.

29 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

NIET DOEN! Weggegooid geld. China dropship, slechte kwaliteit en slechte NL vervoerder.

Bij aankoop niet duidelijk dat het om dropship vanuit China gaat! Dan zou je nog kunnen zien als je vooraf de retourinformatie goed doorleest.
Levertijd 11 dagen.
ZEER ontevreden over de vervoerder in NL "GOFO": je krijgt een dozijn mails maar geen enkele vertelt wanneer ze nu voor je deur staan. Alleen dat ze 's avonds laat 'onderweg' zijn. De volgende dag overdag geleverd. Hoe moet je daar nu op anticiperen? Dus bij de buren geleverd.

Daarnaast slechte kwaliteit schoenen:
- Diabetes pantoffels: lijken best stevig en zacht van binnen, maar de maat klopt niet! Ik heb maat 41,5, en deze pantoffels '42-43' zijn me te klein!
- Diabetes schoenen: spuuglelijk, oncomfortabel en één en al kunstof en rubber. Bleh.

Retourneren? Ik ga geen 40,- verzendkosten betalen om 2 paar schoenen te retourneren bij een aankoop van 68,-. Schoenen bij de vuilnis, weggegooid geld!

EDIT: de stiknaad van een pantoffel laat vrijwel geheel los na een paar weken dagelijks gebruik. Slechte kwaliteit.

19 novembre 2025

Troep uit China

Zogenaamde orthopedische sandalen gekocht. Echt troep. Zeer slechte kwaliteit. Valt klein en heel slap en harde binnenzool. In 1 woord VERSCHRIKKELIJK!
Niks kopen hier.

18 novembre 2025

Gewoon goedkoop uit China

Gewoon goedkoop uit China. Retour moet je duur naar China sturen en dan beginnen ze met onderhandelen over tegoedbon voor weer China rommel. Niets kopen hier.

11 novembre 2025

Oplichting

Helemaal met de vorige reviewed eens. Zeer slecht kwaliteit, maat klopt niet en zeer hoge retourkosten van €35,00. Koop hier niet. Oplichting!

12 novembre 2025

Lees eerst de reviews!

Net zoals je kunt lezen in meerdere reviews klopt de maatvoering totaal niet. De Chinese kwaliteit is ver onder de maat. En vervolgens krijg je te maken met de retourprocedure. Je mag het zelf retour sturen naar China. De kosten zijn voor eigen rekening.
Kortom dit is hoe het niet moet. Slechte kwaliteit, verkeerde maatvoering en geen service!

11 novembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

I ordered some winter slippers and…

I ordered some winter slippers and despite me being very worried because only later did I realize that they probably ship from China (I had bad experience with this), the end product is of very good quality.
The delivery took some time. Their reason was that it was busy at the time.

28 ottobre 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!
Goedkope troep van aliexpress op eigen website zetten en veel geld vragen. En als je iets terug moet sturen kost dat jou 34 euro(voor 1 paar schoenen).
Klanten service tel staat uit en ze reageeren heel laat.
Ik heb 3 maanden gewacht voor mijn geld en moets letterlijk soort van dreigen om mij geld terug te krijgen( die ik in twee delen heb ontvangen. 116 euro besteld /34 euro retour kosten

Die schoenen koste 31 euro op aliexpress. 😂

Niet doen!

28 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte schoen (sneaker Anna)

Slechte schoen (sneaker Anna), niet orthopedisch, zool voelt als een slipper), schoen is een soort plastic, valt erg klein. Kwaliteit is erg slecht. Verzending duurt 2 weken, ze doen alsof er iets mis gaat, maar zending komt vermoedelijk van ver.

17 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Koop hier niet je schoenen

Koop hier niet je schoenen! Je denkt dat je met een goed bedrijf te maken hebt wat betreft orthopedische schoenen . Het zijn hele goedkope schoenen die ze dus uit China halen! Wil je retourneren dan zie je zes alinea’s verder dat je ze terug moet sturen naar China!! je wordt hier niet op attent gemaakt als je schoenen bestelt ! Dus let goed op!

25 settembre 2025

Slechte schoenen

Ik hou er niet van om een slecht review te geven. Maar deze schoenen zijn gewoon slecht! Gaat niet goed dicht. (Ik heb wel smalle voeten, dus deze was te groot qua breedte.) Zijn niet sterk en stevig. Wil ik het terug sturen kan ik 10% van de aankoop terug krijgen of ik moet het naar Azië terug sturen. Helemaal misleid met die mooie website. Totale mis koop en dit maakt mij boos. Want zo kan iedereen schoenen verkopen en er veel aan verdienen. Zijn via de mail heel aardig. Misleidend!

23 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zeker niets bestellen via deze site

Opgelet, zeker niets bestellen op deze site!!
Als het bestelde product niet juist is, onmogelijk om terug te sturen. Spijtig genoeg had ik de reviews niet op voorhand gelezen. 50 euro in de vuilbak

8 ottobre 2025

Waardeloos

Als het mogelijk was om 0 sterren te geven, had ik dat gedaan. De schoenen zijn kwalitatief waardeloos.

6 ottobre 2025

Dropshipper

Let op, dit is een dropshipper die der producten rechtstreeks via China inloopt voor het 4 voudige als Ali en alle anderen ervoor vraagt. Terugsturen gaat dan ook naar China waardoor je meer geld kwijt bent aan het terugsturen dan aan het product. Ter compensatie kun je kiezen voor 15% teruggave van het bedrag.
Ik had gehad niet opgelet bij het bestellen dus 45 euro weg gegooid uiteindelijk

25 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più