Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Pierwsze wrażenie- piorunujące: rzetelność, intuicja w doborze oferty. Czyłem się dopieszczony. Dobrze nam sie współpracowało i mam nadzieję, ze nasze drogi ponownie sie skrzyzują przy nastepnej inw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Korzystałem z usług agencji nieruchomości Level Invest i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalne podejście, szybki kontakt i pełne zaangażowanie ze strony zespołu sprawiły, że cały proces przebiegł sp... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ekspercka obsługa nieruchomości w Gdańsku, Sopocie, Gdyni, Katowicach, Krakowie i Warszawie – partnerstwo oparte na doświadczeniu, pasji i precyzji Reprezentujemy zespół wykwalifikowanych specjalistów z wieloletnim doświadczeniem w dynamicznej i wymagającej branży nieruchomości. Nasza misja to dostarczanie usług na najwyższym poziomie, które łączą fachową wiedzę, skrupulatność oraz pełne zaangażowanie, aby sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów w Gdańsku, Sopocie, Gdyni, Katowicach, Krakowie i Warszawie. Dzięki dogłębnej znajomości lokalnego i krajowego rynku nieruchomości w tych miastach, jesteśmy w stanie zaoferować kompleksowe wsparcie zarówno w zakresie sprzedaży, wynajmu, jak i inwestycji deweloperskich czy komercyjnych. Nasze działania opieramy na analizie trendów rynkowych, precyzyjnym rozpoznaniu potrzeb klientów oraz strategicznym podejściu do negocjacji, co pozwala maksymalizować wartość każdej transakcji w Trójmieście, Katowicach, Krakowie i Warszawie. Nasza pasja do nieruchomości oraz nieustanne podnoszenie kwalifikacji przekładają się na transparentność i profesjonalizm na każdym etapie współpracy. Angażujemy się bezkompromisowo w negocjacje cenowe, dbając o optymalizację Państwa inwestycji i gwarantując pełne bezpieczeństwo prawne w Gdańsku, Sopocie, Gdyni, Katowicach, Krakowie i Warszawie. Wybierając nasz zespół, zyskują Państwo partnera, który łączy wieloletnią praktykę z indywidualnym podejściem, stawiając na budowanie długotrwałych relacji opartych na zaufaniu i skuteczności. Jesteśmy gotowi sprostać nawet najbardziej wymagającym wyzwaniom rynku nieruchomości w Trójmieście, Katowicach, Krakowie i Warszawie i zapewnić satysfakcję na każdym etapie współpracy.
Informazioni di contatto
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Super obsługa nieruchomości
Super obsługa nieruchomości. Levelinvest to firma która bardzo mi pomogła. Wszyscy są mili i widać zaangażowanie i chęć pomocy.
Super pozytywne doświadczenie z…
Super pozytywne doświadczenie z Agencją. Mają bardzo dużo ciekawych ofert nie tylko publikowanych na portalach, ale również z bazy agencyjnej. Agent bardzo profesjonalny, znający stan prawny nieruchomości. Dziękuję za pomoc. Polecam 👍
Pełen profesjonalizm i indywidualne…
Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście
Pierwsze wrażenie- piorunujące
Dobrze nam sie współpracowało i mam nadzieję, ze nasze drogi ponownie sie skrzyzują przy nastepnej inwestycji

Świetny kontakt
Świetny kontakt, bardzo ludzkie podejście i elastyczność pani Natalii Krakowiak spowodowały że decyzję podjąłem już po pierwszym spotkaniu zatem z czystym sumieniem polecam.

Risposta di LEVEL INVEST
Nie polecam firmy LEVEL INVEST.
Nie polecam firmy LEVEL INVEST.
1. Agent nie posiadał pełnomocnictwa do zawierania umów cywilno prawnych.
2. Umowa pośrednictwa wynajmu skrajnie niekorzystna dla Zlecającego, której wg Agenta nie można negocjować.
3. Przekazana umowa pośrednictwa nie zawierała załączników (draftu umowy Agent/Najemca, Cennika usług, etc.)
4. Agent nie był w stanie odpowiedzieć na pytanie od kiedy istnieje firma.
5. Proponuję, aby każdy, kto ma zamiar podjąć współpracę najpierw wrzucił teks umowy do ChatGpt i zapytał czy umowa jest dla niego korzystna i jakie niesie ryzyka?
Witam serdecznie polecam z całego serca…
Witam serdecznie polecam z całego serca Pani Natalia zrobiła świetną robotę bardzo miła sympatyczna i pomocna osoba z całego serca polecam ❤️

Risposta di LEVEL INVEST
Polecam goraco firma uczciwie wyplaca…
Polecam goraco firma uczciwie wyplaca zarobione pieniadze 👍👍👍

Bardzo dobra współpraca
Bardzo dobra współpraca, ogromne zaangażowanie P. Weroniki Kulawik w temacie najmu mieszkania. Sprawa przeprowadzona od początku do końca w sposób niezwykle profesjonalny. Polecam

Risposta di LEVEL INVEST
Świetna ekipa oraz zaangażowanie od…
Świetna ekipa oraz zaangażowanie od pierwszego kontaktu.. 😊

Risposta di LEVEL INVEST
Ta agencja nieruchomości jest bardzo…
Ta agencja nieruchomości jest bardzo dobra szczerze ją polecam .Ludzie tam pracujący bardzo dobrze wykonują zadania które do nich należą , są pomocni i chętni udzielać rad w każdej sytuacji oraz bardzo kontaktowi .

Risposta di LEVEL INVEST
Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa
Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Świetny kontakt, duże zaangażowanie i skuteczność w działaniu. Cały proces przebiegł bezproblemowo i w miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam

Risposta di LEVEL INVEST
Korzystałem z usług agencji…
Korzystałem z usług agencji nieruchomości Level Invest i jestem bardzo zadowolony. Zespół wykazał się pełnym profesjonalizmem, szybkim kontaktem i dużym zaangażowaniem. Pomogli mi znaleźć idealną nieruchomość dopasowaną do moich potrzeb, a wszystkie formalności zostały jasno wyjaśnione i sprawnie przeprowadzone. Polecam tę firmę każdemu, kto szuka rzetelnego wsparcia na rynku nieruchomości.

Risposta di LEVEL INVEST
Bardzo polecam skorzystać z usług tej…
Bardzo polecam skorzystać z usług tej firmy, Profesjonalizm w każdym zdaniu. Do tego ludzie, którzy tam pracują są bardzo mili, uprzejmi i rozwieją nawet najgłupsze wątpliwości.

Risposta di LEVEL INVEST
Korzystałam z usług Level Invest i…
Korzystałam z usług Level Invest i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne i indywidualne podejście, świetna komunikacja. Z czystym sumieniem polecam! 😌

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.