Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf! Super lieve medewerkers, heel erg behulpzaam en meedenkend. Zelf toen post.nl mijn bestelling zonder reden heeft retour gestuurd, heb ik deze toch weer zsm mogen terug ontvangen van Lets... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

snelle service , goede kwaliteit. binnen 2 dagen in huis . super blij mee. ga nog meer artikelen bestellen

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze klantenservice. Personeel weet niks van hun eigen producten, werken niet naar behoren (beloftes van naadloze werking met philips hue, wat dus niet het geval is) en doen vervolgens... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling snel ontvangen. Paar weken later bleek een lamp niet goed te werken. Contact opgenomen en er direct een nieuwe gestuurd zonder verdere kosten. Keurig opgelost dus. hier kunnen veel bedrijve... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di ricambi e componenti elettronici

Scritti dall'azienda

Letsleds voorziet particulieren en bedrijven in duurzame LED verlichting. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.

4,4

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 4 stelle su 5

Snelle aankoop spotje

Ik heb gebeld over een bepaald spotje. Hierbij werd ik zeer snel naar een bepaald spotje verwezen. Hierna heb ik het bestelt, waarop het de dag erop al thuis arriveerde. Keurig netjes en snel.

28 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en verstand van zaken

De gekochte Spot werkte in eerste instantie niet. Maar toen goede tips gekregen van het service team van Letsleds. Uiteindelijk werkte de driver niet goed. Een nieuwe driver werd kosteloos en zonder discussie opgestuurd. Waarna ik de nieuwe driver er aan klikte en de lamp perfect werkt. Dank voor de goede service. Jullie hebben verstand van zaken !

15 febbraio 2025
Valutata 2 stelle su 5

I ordered a lmap that is missing some…

I ordered a lmap that is missing some part (it's important to the lamp itself but it makes it look better, and I contacted them, but didn't help.

21 ottobre 2024

Risposta di Letsleds.nl

thank you for your review. We're sorry to hear that you're missing a part of your lamp. However, we couldn’t find any record this year of contact from you in our system. Could you please reach out to us again so we can assist you further? We’d love to resolve this for you!

SLECHTE SERVICE!

Na 4 maanden stopte onze trapverlichting er alweer mee!
Nadat we onze gloednieuwe trap open hebben moeten breken om de verlichting er weer uit te halen, kwamen we erachter dat er kortsluiting was geweest en hebben we mazzel gehad dat er geen brand is ontstaan doordat wij optijd de stekker eruit hadden gehaald. "Nieuwe kabelboom" gekregen maar alle schade die wij aan de trap hebben moeten maken, door hun verlichting die niet deugde was voor onze eigen rekening. Dit is voor ons geen passende oplossing aangezien we nog maar moeten bezien of de verlichting het nu wel blijft doen en geen verdere schade veroorzaakt.
Wij zouden hier nooit meer wat kopen want kwaliteit leveren ze niet en voor je het weet fikt je huis af!

10 febbraio 2025

Risposta di Letsleds.nl

Het spijt ons om te horen dat u deze ervaring heeft gehad met onze trapverlichting. We begrijpen dat dit een erg vervelende situatie voor u is en dat u graag een oplossing had gezien die beter bij uw verwachtingen paste.

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, hebben wij direct een nieuwe kabelboom toegestuurd om het probleem te verhelpen. Wij vinden veiligheid uiteraard zeer belangrijk en nemen elk probleem serieus. Wel willen we benadrukken dat vervolgschade, zoals het openbreken en herstellen van de trap, niet onder de fabrieksgarantie valt.

We begrijpen dat dit niet de oplossing is waar u op had gehoopt en dat dit uw vertrouwen in ons product heeft beïnvloed. Mocht u verdere vragen of zorgen hebben, dan staan we altijd open voor overleg.

Prima bedrijf

Bestelling van de badkamer inbouw spots kwamen keurig verpakt en geheel naar wens op de afgesproken dag/tijd bij mij binnen.

24 gennaio 2025

Mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling geplaatst en dat is altijd even spannend als je de webshop helemaal niet kent, maar alles goed geregeld en snel geleverd. Perfect

13 gennaio 2025

keurige afhandeling bij Letsleds.nl

ik had een fout in de bestelling gemaakt en alles was al betaald. Toen de zaak gebeld en alles uitgelegd,later hebben zij mijn bestelling veranderd en het teveel betaalde geld heel snel teruggestort .
2 dagen later kreeg ik alles keurig afgeleverd.
nu alles geīnstalleerd en alles doet het perfect.
keurige led trapverlichting ,dit is een aanrader.

6 gennaio 2025

Service -1/10

Verschrikkelijke klantenservice, eind oktober heb ik lampen besteld en zij waren defect/niet naar behoren en ik heb dit direct aangegeven. Vervolgens wordt er een week later gereageerd met dat ik het meerdere keren “opnieuw” moet proberen.

Vervolgens test een persoon van de klantenservice dezelfde lamp bij hun zelf en houden zij mij op de hoogte van de test uitslag, wat nergens op slaat aangezien mijn lampen die ik heb binnengekregen het niet doen en zijn lampen hoogstwaarschijnlijk wel.

Vervolgens heb ik maar een tweemaal een retourzending ingediend allebei afgewezen en heb ik duidelijk aangegeven de koopcontract te laten ontbinden. Nu heb ik nog steeds niet mijn geld terug en zit ik nog steeds met de defecte goederen in januari.

Onwijs slechte service, niet bestellen hier!

Bewerking na reactie van letsleds,

Ik heb nooit een vervanging of iets binnen gekregen

28 ottobre 2024

Beste Johan,

Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat deze situatie bijzonder frustrerend voor je is, en ik wil je bedanken voor je geduld tot nu toe. Het is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Onze groothandel biedt inderdaad een garantie van 2 jaar op de geleverde lampen. Vanuit deze garantie hebben we eerder twee nieuwe lampen toegestuurd, zodat je alsnog kunt beschikken over werkende producten. Dit is in lijn met de garantievoorwaarden.

Ik begrijp echter dat je liever een volledige ontbinding van de koopovereenkomst had gezien. Hoewel we hier helaas niet aan kunnen voldoen omdat de defecte lampen onder garantie zijn vervangen, wil ik je wel helpen om een oplossing te vinden die beter aansluit bij jouw verwachtingen.

Je kunt de defecte lampen altijd naar ons terugsturen, zodat we dit verder kunnen oppakken met de groothandel. Mocht je nog andere vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact op. Ik wil er alles aan doen om dit zo goed mogelijk met je af te handelen.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Hallo Johan Vu,

Uw pakket van DPD NL 05225998916128 is beschikbaar om af te halen bij onderstaande Parcelshop: Toko Lelydorp, t/m maandag 16 december 2024.

Indien het pakket niet wordt afgehaald binnen deze termijn, wordt dit pakket teruggestuurd naar de afzender.

Valutata 1 stelle su 5

Onpersoonlijke servicedesk met een starre houding en vol onbegrip

Onprettige webshop, Letsled.nl misleidt met een starre onpersoonlijke servicedesk met drie verschillende personen die star zijn met vol onbegrip over je klacht buigen.

Letsleds.nl adverteert met leds prikkabel in de volgende lengtes :

10m Arena LED Prikkabel - koppelbaar inclusief 10x E27 lampen
20m Arena LED Prikkabel - koppelbaar inclusief 20x E27 lampen
30m Arena LED Prikkabel - koppelbaar inclusief 30x E27 lampen
40m Arena LED Prikkabel - koppelbaar inclusief 40x E27 lampen
50m Arena LED Prikkabel - koppelbaar inclusief 50x E27 lampen
100m Arena LED Prikkabel - koppelbaar inclusief 100x E27 lampen

Op 1 december 2024 2x 20 meter led prikkabel gekocht onder het mom van "Vandaag besteld, morgen in huis".
Niets is minder waar, ik kreeg mijn bestelling pas twee weken later zonder enig bericht.

Vervolgens tot mijn grootste verbazing krijg ik 4x 10 meter kabel toegestuurd, waardoor ik drie keer ongewenst moet koppelen.
Ik wil geen kabel met drie onnodige kwetsbare koppelpunten hebben, 1 koppelpunt is genoeg. Met deze gedachte heb ik het ook gekocht.

Mijn voorstel was, dat ik de 4x 10m led prikkabel kosteloos kan terugsturen met stornering van het volledige aankoopbedrag.
Immers het is niet mij te wijten dat ik:
a) het produkt niet heb ontvangen van wat ik ervan verwachtte, namelijk kabels uit 1 lengte van 20 meter;
b) letsleds.nl heeft er 14 dagen over gedaan om mijn bestelling te leveren "Vandaag besteld, morgen in huis" zijn ze niet nagekomen.

Ik vind dat Ik misleid ben, want Letsled.nl doet voorkomen of ze bovengenoemde lengtes in 1 lengte verkopen.
Als u de led prikkabel van 100m besteld zal u dus 9 keer moeten koppelen, waarbij de lange kabel feitelijk 9 kwetsbare punten heeft.
Dus als u een kabel van 100 meter bestelt mag u 9 keer koppelen.

LetsLeds.nl staat niet open voor begrip en coulance, maar verschuilt zich achter het beleid en wil mij niet te gemoet komen vanwege de misleiding en veel te late levering.
Ik had verder onderaan de pagina moeten lezen dat de kabels in lengtes van 10 meter wordt geleverd.
En deze onvriendelijke servicedesk zegt dat ik het niet heb willen lezen, terwijl ik het gewoon gemist heb.

Voor mij is LetsLets.nl steronwaardig, helaas moet ik toch met tegenzin 1 ster geven. Dus voor mij nooit meer Letsleds.nl

U bent gewaarschuwd, denk twee keer na voordat u met Letsleds.nl in zee gaat, want de service is 0,0.

(Het retourneren via de website is nooit het probleem geweest, jullie lezen mijn review ook nog niet eens goed! Het gaat erom dat jullie geen retourlabel willen verzorgen en/of mijn verzendkosten niet willen vergoeden. Daarnaast reppen jullie niet eens waarom jullie twee weken nodig hadden om te leveren. Dus ik heb niets aan uw standaard antwoord)

20 dicembre 2024

Beste Gino,

We begrijpen dat dit voor jou een vervelende ervaring is, en we stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

We willen je erop wijzen dat de lengte-informatie van de kabels (10 meter per stuk) inderdaad duidelijk vermeld staat op onze website. We begrijpen echter dat het makkelijk kan zijn om bepaalde details over het hoofd te zien, en het is uiteraard niet onze bedoeling om verwarring te veroorzaken. We zullen deze informatie opnieuw bekijken en kijken of we het nog duidelijker kunnen communiceren.

Wat betreft je verzoek om de kabels terug te sturen: je kunt eenvoudig via onze website een retouraanvraag indienen. Dit is het snelste proces om je bestelling terug te sturen en een volledige terugbetaling te ontvangen. We begrijpen dat het voor jou misschien niet duidelijk was hoe je dit kunt doen, maar we willen je verzekeren dat je via ons retourportaal het hele proces gemakkelijk kunt regelen. Mocht je daarbij hulp nodig hebben, staan we uiteraard klaar om je verder te ondersteunen.

Nogmaals, we vinden het belangrijk dat je tevreden bent en willen ervoor zorgen dat deze situatie op een eerlijke manier wordt opgelost. We hopen dat dit een passende oplossing voor je biedt.

Letsleds

Onbetrouwbaar …

De wifi spots die ze stuurden gaven minder licht dan een kaars (zonder overdrijven). Ze dan retour gestuurd maar ik krijg mijn geld gewoon niet terug dus verschillende mails gestuurd. Eerst kreeg ik nog antwoord dat het te druk was en nu gewoon geen antwoord meer. Dit gaat dus helaas een juridische kwestie worden. Onbetrouwbaar zowel in opvolging als producten dus ik adviseer hier niet te kopen!

11 dicembre 2024

Risposta di Letsleds.nl

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring met onze producten en service niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen graag een aantal zaken toelichten en uw probleem oplossen.

De door u genoemde WiFi-spots zijn ontworpen om via onze app bediend te worden. Wanneer ze niet via de app worden ingesteld, staan ze standaard in de meest gedimde stand (5%), wat kan overkomen als een zwak licht. We begrijpen echter dat dit mogelijk niet duidelijk genoeg was gecommuniceerd, en daarvoor onze excuses.

Wat betreft uw retour: we streven ernaar om retourzendingen snel af te handelen. Als u inmiddels geen terugbetaling heeft ontvangen, verzoeken we u vriendelijk om ons rechtstreeks te benaderen via info@letsleds.nl, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Uw feedback over onze communicatie nemen we serieus. We zijn onze processen aan het verbeteren om te zorgen dat vragen sneller en duidelijker worden beantwoord.

We hopen dit met u op te lossen en u alsnog van dienst te kunnen zijn.

Mislukt bestelling

Zeer ontevreden over de klantenservice, je moet hier echt je geld niet uitgeven

26 novembre 2024

Risposta di Letsleds.nl

Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en willen dit graag rechtzetten.

We hebben echter momenteel geen gegevens of bestelnummer kunnen vinden die aan uw bericht gekoppeld zijn. Kunt u ons laten weten of u inderdaad bij ons heeft besteld? Als dat het geval is, ontvangen we graag uw bestelnummer of aanvullende informatie via info@letsleds.nl zodat we u snel kunnen helpen en een oplossing kunnen bieden.

Alvast onze excuses voor het ongemak. We hopen uw vertrouwen in ons te kunnen herstellen en zien uw reactie graag tegemoet.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più