1 ster is echt te veel. Bestelling na 3 maanden nog niet ontvangen, uiteraard is de betaling wel geincasseerd. Op emails wordt niet gereageerd. Conclusie: bestel hier niets!?!!
Dezelfde ervaring, in een impuls tegen beter weten in , een jas gekocht voor € 49,95. Vele mails gestuurd en steeds weer zoet gehouden met de mededeling de track and trace in de gaten te houden. De ja... Leggi di più
Oplichters meer kan ik er niet over zeggen! Hallo iedereen! Bedankt dat u contact met ons opneemt, Wat betreft uw verzoek, helaas kunnen we de bestelling niet annuleren omdat deze al is... Leggi di più
Eind september een jas besteld. Tot op heden niks ontvangen. Meerdere emails gestuurd. Slechts 1 keer gereageerd met tracking informatie. De status is sinds 30 september niet veranderd. Dramatische... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
1 ster is echt te veel
5 oktober besteld, niets geleverd
5 oktober besteld. Nog niets ontvangen. Weigeren te annuleren. Waardeloos contact. Voorbeeld van webshop die alleen geld wil verdienen en niet leveren!
Een jas besteld van 49,95 op 13…
Een jas besteld van 49,95 op 13 oktober. Na de 1ste mail kreeg ik nog netjes een bericht terug, na de 2e mail niks meer gehoord. Staat nog steeds dat die op transport is . Dus nooit iets bestellen bij Lerava. Geld kwijt. Snap alleen niet dat zoiets kan en mag via Instagram. Want daar kom je die advertentie tegen.
Bestelling via Lerava
Dramatische service!!
Nooit bij die gasten bestellen!!
Après 3 mois je n'ai pas reçu ma commande
Commande faite il y a 3 mois et tjs pas reçue et aucune réaction à mes mails demandant un remboursement. Des voleurs ne faites vraiment aucun achat sur ce site .
Jas gekocht half okt 2022
Jas gekocht half okt 2022
Tot heden niks geleverd gekregen . Meerdere mails gestuurd, dat ik mijn geld terug wil .. geen reactie meer .
Dus opgelicht # walgelijk dit soort mensen die dit doen .
Ook jas besteld in oktober
Ook jas besteld in oktober, ik ben een suk ....... trap er niet in mensen!
Ik heb begin oktober een jas…
Ik heb begin oktober een jas gekocht,zou 7 tot 12 dagen voordat dit geleverd zou worden.in het begin hebben ze op mijn mails nog gereageerd,nu is mijn jas nog altijd niet geleverd.ze antwoorden ook niet meer op mijn mails.
Wat kan ik hier nu nog aan doen?
Heb natuurlijk wel betaald hè.
Tommy Hilfiger jas €49,95 🤔
Jas besteld die erg op TH jas leek. Gelijk hersteld. En gevraagd andere bestelling te annuleren. Kom niet meer.... Beide zendingen waren zogenaamd al onderweg.
Dus €100 kwijt! 😡 Betaald via iDeal. Normaal hou ik dit soort dingen goed in de gaten. Nu even niet. Haastige spoed is €100 lichter.
2 maanden terug Tommy jas besteld net…
2 maanden terug Tommy jas besteld net als de rest opgelicht
Ik snap doet dat zulke bedrijven reclame kunnen maken op Instagram
Die moeten zulke bedrijven scannen en weren
Maar die werken lekker mee aan deze oplichterij
Dieven
Jas besteld in september
en betaald maar helaas nooit ontvangen!
Meerdere mails gestuurd en de jas is zogezegd onderweg. Nu krijg ik geen antwoord meer. Oplichters 🤬🤬
Ook hier een Jas besteld voor 49’95
Ook hier een Jas besteld voor 49’95. En ook niet ontvangen natuurlijk. Jammer dat ik nu pas de recensies lees. Mijn advies; Dus niet bestellen via deze website!!!
Hetzelfde als de rest.
Hetzelfde als de rest.. opgelicht dus.. hoe verder? Het was via een reclame op Facebook.. oplichters bah!!
Tommy Jas besteld twv €49.
Tommy Jas besteld twv €49.
Helaas niet gekregen en geld is weg.
Meerdere keren gemaild maar geen reacties ontvangen.
Wat een k bedrijf.
Wat een k bedrijf.
Jas besteld en na twee maanden nog niets ontvangen.
Diverse mails gestuurd.
Wie gaat me helpen?
ook bedrogen net zoals zo velen
ook een vest besteld tegen de prijs van 49,95 euro .
geen vest gezien maar wel geld kwijt.!!! Na herhaaldelijk schrijven steeds wel beloven dat alles goed komt en de bestelling op komst is, maar helaas ??? ook bedrogen
Oplichters
Jas betaald en nooit ontvangen. Geen reactie op mails. Ik ben erin getrapt...
Vieze dieven zijn het!!!...ook hier…
Vieze dieven zijn het!!!...ook hier natuurlijk niets ontvangen.
Toch nog ergens ingetrapt
Weer een leermoment, nooit wat kopen bij LERAVA
Weer een leermoment. Altijd eerst reviews lezen voordat je wat koopt wat eigenlijk te goedkoop is. En natuurlijk aangifte doen bij de Politie wanneer je het product niet geleverd krijgt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.