Le Parfume Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Fick ingen orderbekräftelse. Mailade till kundtjänst och de sa att de skulle skicka en ny bekräftelse och att jag skulle kolla min skräppost. Ingen bekräftelse kom och inget i skräpposten. Mailade til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, produkten kom i väldigt bra skick och liten trevlig överraskningen i paketet. Här kommer det beställas mer ifrån!

Valutata 5 stelle su 5

En väldigt serviceinriktag parfymbutik! Vi blev erbjudna luktprover för att enklare kunna bestämma oss och kunde vid samma tillfälle gå hem med den parfymen jag ville ha. Snabbt, smidigt, stort sortim... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Min order kom väldigt snabbt fast den tog 1 dag mer då dom hade strul med systemet. Dom var väldigt snabba med maila mig om detta. Jag uppskattade det verkligen och jag fick några prover på köpet ocks... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di cosmetici
  2. Profumeria

Scritti dall'azienda

Köp Parfym online hos Le Parfume, till bra priser och snabb leverans. Alltid gratis frakt, hitta dina favoriter bland parfymdjungeln hos https://www.leparfume.se/

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

142 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, bra pris!

8 ottobre 2022

Hej Karolina!

Tack för fullpoängaren och din feedback :D.

Toppen

Perfekt leverans

28 settembre 2022

Hej Bosse!

Det gläder oss enormt och tack för din feedback :D

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris o snabb leverans

Billigast pris. Paket i lådan på 2 dagar

21 settembre 2022

Hej Mikael!

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din köpupplevelse och leverans :D
Välkommen åter!

Valutata 1 stelle su 5

Snabb leverans av kopia

Snabb leverans 👍🏻
Det var nog vad som var positivt.

Tråkigt att betala för en parfym som var en kopia. Kommer aldrig mer handla från er. Har haft originalet sen tidigare. Den från er avdunstade efter 1 timma..👎🏻

"Tråkigt att du känner så! "

Var en solklar kopia borde anat det när det STANK parfym i hela kartongen då den öppnades. Har aldrig varit med om att en ÄKTA parfym stinker så från asken. Inte ens i 60 min satt doften och ni svarar "Tråkigt att du känner så!"

Ni vet ni säljer kopior men vågar inte erkänna det. Hade ni haft moral hade ni bett mig skicka tillbaka den så snart det bara gick. Tyvärr råkade jag kasta kartongen med retursedeln.

Aldrig mer att jag handlar av er.

31 agosto 2022

Hej Jonas,

Tack för din Feedback, Tråkigt att du känner så! Speciellt när vi bara gör inköpen av hos etablerade och licenserade parfymhandlare och rigoröst säkerhetsställer att produkterna vi säljer är orginalprodukter.

Snabb leverans!
Faktura att betala då produkten kommit.
Inga extra betalningar för detta och fri frakt

24 agosto 2022

Hej Birgitta!

Roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss och tack så mycket för din feedback :D

Perfekt!

Enkel beställning, snabb leverans, bra pris - perfekt!

22 agosto 2022

Hej Anders!
Kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och tack så mycket för din feedback :D

Välkommen åter!

Super nöjd!

Fick parfymen inom 24h från beställning. Vi fick även med en liten godispåse och ett tack kort. Sonen blev supernöjd.

13 agosto 2022

Hej Marielle,

Tack så mycket för din feedback! 😁😁

Mycket snabb leverans.

Mycket snabb leverans.
gulligt med det lilla extra som låg i kartongen.
mycket nöjd med mitt köp hos Le Parfume/Mia

28 luglio 2022

Hej Mia,

Roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss 😁

❤️♥️😊♥️❤️🌺🌹🌺

Helt enkelt en perfekt online hemsida glömmer aldrig nånting även retursedel. Jag har tidigare erfarenhet av online hemsidor att de glömmer att skicka artiklar och retursedel men Le Parfume glömmer aldrig nånting mycket värt att prova ❤️♥️❤️

24 luglio 2022

Hej Albulena!

Tack så mycket för din feedback och roligt att höra att du nöjd med ditt köp hos oss :D Välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Billigt och bra!

5 giugno 2022

Hej Petra!

Tack så mycket för din feedback! :D

Snabbt och smidigt!

Snabbt och smidigt!
Lägsta pris då jag jämförde.

3 giugno 2022

Hej Britt!

Tack för din feedback och roligt att höra att du är nöjd :D

Mvh Le Parfume

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più