Lentoapu Recensioni 578

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Palvelu oli todella hyvää. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmäinen lento oli myöhässä, jonka vuoksi myöhästyimme jatkolennolta ja pääsimme kotiin vuorokauden myöhässä. Luhthansa ei suostunut... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Olin melko epäileväinen aluksi ja aika ajoin pelkäsin jotain huijausta, mutta kaikki hoitui hienosti ja sain 420€ korvausta, mitä en olisi itse osannut tai jaksanut ikinä hakea. Aivan mahtava juttu!

Valutata 5 stelle su 5

Nopeaa, tehokasta ja ystävällistä toimintaa! Olin yhteydessä jo matkamme aikana, koska menolento myöhästyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jälkeen, rahat ovat tilillä! 😍 Tilannetietoakin eht... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lentoyhtiö (Lufthansa) ei suostunut maksaa meille lennon peruutuksesta, heihin oli todella hankalaa saada yhteyttä Suomessa ei toimipistettä, puheluihin ei vastata ja s postiin todella nihkeästi. Es... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi legali
  2. Sito di ricerca di voli aerei

Scritti dall'azienda

Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Erittäin hyvä kokemus Lentoavun kanssa.

He taistelivat korvaukseni puolesta alusta loppuun ja lopulta sain korvauksen onnistuneesti. Asiakaspalvelu oli koko ajan ystävällistä, selkeää ja nopeaa. Minulle kerrottiin hyvin, missä vaiheessa asia etenee, eikä minun tarvinnut itse stressata prosessista. Suosittelen lämpimästi Lentoapua kaikille, jotka tarvitsevat apua lentokorvausten kanssa.

3 febbraio 2026

Loistava palvelu ja apu!

Olin ensin hyvinkin epäröivä, mutta koska palvelu ei maksa, päätin yrittää. Lennon peruutus johtui sääolosuhteista, joka ei yleensä tuota tulosta, kun hakee korvausta. Korvauskäsittely kesti 5kk ja olin jo unohtanut koko asian, kun yhtäkkiä tuli viesti, että keissi oli voitettu. Todella hieno apu!

4 settembre 2025

Loistava palvelu

Loistava palvelu , Lufthansa kieltäytyi maksamasta minulle. Otin yhteyttä tänne ja minut pidettiin ajan tasalla koko ajan.
Prosessi kesti n. 2,5 vuotta, mutta sitten rahat olivatkin tililläni. Suosittelen lämpimästi ja kiitos Lentoavulle. Loistavaa apua.

2 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Sain sen avun minkä tarvitsin

Sain sen avun minkä tarvitsin, kun omaan hakemuukseni ei reagoitu millään tavalla. Olin luonnollisesti säästänyt kaikki lentotiedot ja dokumentit. Kaikki sujuin hyvin asiallisesti ja joustavasti.

21 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kun Lufthansaan on mahdotonta saada yhteytttä

Kun Lufthansaan on mahdotonta saada mitenkään yhteyttä ja korvauksen hakeminen heidän nettisivujen ( jotka luvalla sanoen ovat todella esihistorialliset=> aina jumittui lopussa!!!) niin suosittelen lämpimästi Lentoapu.fi, homma toimi ja tiedotus pelasi ja rahat tulivat tilille sovitusti !

4 ottobre 2025

Kiitos avusta

Hei. Yksi suuren maan, suuren lentoyhtiönsuurinlentokone jäi sutimaan Helsinki-Vantaan lentokentällä, samalla kun mm. Finnair, Thai Airways ym. lentelivät normaalisti. Olin matkalla Bangkokiin ja en ehtinyt jatkolennolle. Jouduin odottamaan seuraavaa lentoa välilasku kohteessa yli 24h. Ei ollut kivaa. Kylpylähotellissa kuitenkin tarjottiin illallinen, aamiainen, lounas ja sviitti 33:ssa kerroksessa. Em. helpotti pettymystäni vähän. Hyvin vähän.

Sieltä sitten iltapäivällä limusiinilla lentokentällä ja pääsin loppujen lopuksi kohteeseeni Thaimaahan.

Sitten reissun jälkeen joku kertoi minulle tästä systeemistä. Lentoavusta.fi Laitoin joutessani heille viestiä, mutta oli ihan varma että en saisi lantin lanttia. Mutta kyllä sain! Oli aika kiva yllätys sähköpostissa eräs kaunis päivä kun tuli ilmoitus että rahaa on tulossa.Prosessi kesti nii pitkään että olin ihan ihmeissäni että mitä ihmettä😮

Lentoapu oli siis vääntänyt tämän ison yhtiön kanssa yli vuoden 😅

Heidän provisio on mielestäni hyvin pieni. Jos yksin lähtisin taistelemaan isoja yhtiöitä vastaan niin siitä jäisi käteen vaan mielipahaa ja palaneet hermot.

Kiitos mr. Lentoapu🙏

Ystävällisin terveisin,
Joni-Matti Henrik Lindén

11 gennaio 2025

Loistava palvelu

Loistava palvelu, käsittely kesti, mutta tulos oli juuri niinkuin kerroitte sen parhaassa tapauksessa olevan. Piditte koko ajan ajantasalla , tapauksen käsittely prosessista!

7 dicembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più