L'azienda ha risposto
Naast Trustpilot zijn er weinig reviews te vinden over Lendo Online. Ik twijfelde daarom om iets te bestellen. Maar... de twijfel bleek onnodig! Binnen twee dagen werd mijn kast keurig thuis gel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had een dressoir gezien voor een aanbiedingsprijs maar toen ik wilde bestellen bleek de aanbieding verlopen. Ik heb contact opgenomen en kreeg uiteindelijk nog de aanbieding! En dezelfde dag opgest... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Lendo Online - Niets is ons te gek!
Het team van Lendo Online staat voor u klaar om uw huis, tuin of andere omgeving net een stukje meer naar uw wens te maken.
Het assortiment bestaat uit meubels, tuinartikelen, huisdierartikelen en veel meer! Dit assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe producten. Alle producten worden gratis opgestuurd binnen Nederland.
Gratis en binnen 1 werkdag geleverd!
Kraaiendonk 14, 5428NZ, Venhorst, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Ja eerst 1 bested daarna nog twee erbij dus moet wel goed zijn en snelle levering

Risposta di Lendo Online
Op tijd bezorgd, pakket prima. Alleen de chauffeur wilde het pakket niet boven brengen. Ik woon op de 3e etage met lift. Ik ben 76 jaar, dus dat is irritant.

Risposta di Lendo Online
Ongelooflijk goede bezorgdienst, en het is topkwaliteit. 👍

Risposta di Lendo Online
Mooi materiaal de lockerkasten. Maar, ze kwamen in 2 verschillende bestellingen terwijl ik ze tegelijkertijd besteld had. De beschrijving om ze in elkaar te zetten kan duidelijker.

Snel en netjes geleverd
Mooi en met zorg verpakt
Alles zit erbij wat ze beloofd hebben
Zeer tevreden

Risposta di Lendo Online
Snel geleverd. Bestellen ging makkelijk. De prijs van het dubbele kasje (150 euro) kwam mij mooi uit. Leuk kasje voor een leuke prijs, dacht ik. In de praktijk viel de kwaliteit tegen. Goedkope materialen, dun hout en vooral veel slappe nietjes. Ik heb zelf 16 hoekverbindingen extra vastgeschroefd om de boel steviger te maken. Geen bodem. Dus die zelf gemaakt. Tegelijk er maar vier wieltjes ondergemaakt om makkelijk te kunnen verplaatsen en om van de grond te staan. De raampjes ga ik nog vastkitten. Uiteindelijk en de nodige moeite staat hij er nu leuk bij. Mijn cactussen zijn in ieder geval blij..... Wat dan wel weer erg positief is, was het contact met Lendo. Er werd goed meegedacht met een sympathieke reactie. De service is dan ook zeker oké en wel 5 sterren waard.

Risposta di Lendo Online
Hele slechte kwaliteit spoelbak geleverd. Het lijkt wel alsof er over de helft plak/lijm zit. Nog niet retour gestuurd dus weet niet hoe dit wordt afgehandeld. Hopelijk goed, dan is de review vooral voor het product en niet voor de service

Risposta di Lendo Online
Gewoon een goede aflevering. De schroeven voor de montage hadden wel wat langer gekund. Ook die van de scharnieren! Met een torxkop is beter.

Risposta di Lendo Online
Goede communicatie, snelle levering, product volgens beschrijving, adequate instructie.

Risposta di Lendo Online
Ik kende het bedrijf niet tot een gebuur mij een tip gaf om bip and go eens te bekijken! Leuk en snel afgehandeld!

Fast shipping, good quality items. Assembly simple 5/5 would recommend

Risposta di Lendo Online
product voldoet aan de verwachting.
goede prijs kwaliteit .

Risposta di Lendo Online
Volgende dag geleverd en de oppot tafel was nog mooier in het echt dan op de website hele mooie bijna houtskool achtige kleur grijs.... ook hetcontact erna via WhatsApp was echt super vriendelijk... hartelijk bedankt en tot de volgende aankoop... mvg Martin

Risposta di Lendo Online
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.