Okay, så jeg var en lille smule skeptisk til at starte med, da jeg fandt den her GUDE SKØNNE trøje. Altså her på det seneste har Lemone ikke fået de bedste reviews, hvilket gjorde mig lidt bange for,... Leggi di più
Ekstrem hurtig levering. Skoene var fine til prisen, men osede ikke af kvalitet. Omvendt er det også begrænset, hvad man kan forvente til 300kr., men jeg er udemærket tilfreds.
Lemoné er et brand der kombinerer de nyeste trends med estetik, lavet i den højeste kvalitet. Hos Lemoné går vi ikke på kompromis med hverken design, estetik eller kvalitet. 1-2 dages leveringstid.
Århus V, 8210, Ryhavevej 50a, Danimarca
- 71997672
- kundeservice@lemone.dk
- lemone.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Produkter fra Aliexpress
Produkter fra Aliexpress. Kommer ikke til at handle der igen
Svindel og fup - Læs nu anmeldelserne fra de ægte mennesker
Svindel og fup. Kvaliteten var virkelig ringe og pengene har jeg stadig intet set til, selvom jeg selv har betalt fragten retur. Det er nu 16 dage siden de modtog min retur pakke og ingen reaktion, trods min ret kontante henvendelse på mail.
Man bliver jo nok nødt til selv at troppe op på adressen, for at få sine penge igen.
Hold jer væk, med mindre I ved I vil beholde en billig vare, til dyre penge, for hastigheden hvorpå pengene bliver trukket, fejler absolut ingenting.
Alt fungerer som det skal.
Quickly and fine
Hurtig levering
Hurtig levering. Gode lækre produkter. Størrelses svarende. Flot og sikker indpakning. Let vejledning ved eventuel returnering.
Skønne produkter
Den var godt og nemt og lækkert
Den var godt og nemt og lækkert Og helt fint og skide fedt manner
Helt utrolig dårlig kundeservice
Helt utrolig dårlig kundeservice. forvent ikke at se dine penge igen eller efter laaaang tids venten… pas på. pigen i kundeservice kan ikke besvare spørgsmål.
Forfærdelig dårlig kundeservice!
Forfærdelig dårlig kundeservice!
Ingen hjælp at hente der, de ved mindre end du selv gør.
Dårlig kvalitet og ingen penge retur
Har før bestilt en jakke derfra, som jeg er meget glad for.
Bestilte så for under en måned siden deres “Luna sandaler” og blev meget skuffet over kvalitet og udseende. Ligner mest af alt noget man vil kunne bestille hjem fra Kina, som flere af de andre anmeldelser også lyder på.
Har nu sendt dem tilbage med ønsket om penge retur, og selv en uge efter, at GLS har sendt mig en besked om, at de er leveret til Lemoné har jeg stadig ikke fået en bekræftigelse fra dem eller set noget til mine 419 kr.
Anbefaler dem bestemt ikke selvom mit første køb der var tilfredsstillende.
Fantastisk brand
Hurtig levering
Super lækre varer jeg har købt, bestilte om eftermiddagen, modtog mine varer næste formiddag👍
Hurtig og effektivt
Ingen bekræftelse på modtaget…
Ingen bekræftelse på modtaget returpakke som er blevet sendt for nesten 3 uger siden. Mega dårlig kvalitet på og kundeservice svarer ikke på mails. 100% scam.
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Varen var som forventet, måske en smule lille i størrelsen, men ellers super fin
Hurtig levering og god kundeservice
Havde først en uheldig oplevelse omkring min første leverance af varer, men kundeservicen tog godt i mod det og tilbød mig forskellige løsninger. Købte deres populære Leonora top i hvid i str. S. Er super glad for den og den skal klart bruges i min studentertid, og blev anvendt til mine søskendes konfirmation.
Tak for god service og hurtig levering.