lubię grac na lemonie bo zawsze cos mozna wypłacić, i można się pobawic , inne kasyna tylko zżerają kasę, tutaj fajnie się gra, duzo gier i na wypłtę nie czeka się dniami, tylko zraz za pare godzin... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Super firma polecam tę kasyno. Można wygrać i to dosyć często. Codziennie bonusy są też ciekawe może również dograć fajne sumy. Poza tym są uczciwi i wypłacalni zazwyczaj w przeciągu 1-2 dni wypłaty s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tak zarabiste kasyno ze głowa boli,czeste wygrane jestem w szoku ludziska graja ale odpowiedzialnie, to juz z 20 a wygrana w kasynie lemon bajo,nie miliony ale realne dobre pieniadze eloo
Naprawdę wszystkim polecam Lemon Casino super zabawa .Wygrana zaraz na koncie.Szybka i miła obsługa. Daję pięć gwiazdek bo więcej nie mogę. Życzę wszystkim miłej zabawy i dużej wygranej. Powodzenia.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
🍋 Lemon Casino – hundreds of games, from classic slots to poker and roulette. Weekly tournaments, exclusive bonuses for loyal players, and certified RNG fair play. Join and play fair! ✨ 🍋 Lemon Casino – setki gier, od klasycznych automatów po poker i ruletkę. Cotygodniowe turnieje, ekskluzywne bonusy dla lojalnych graczy i bezpieczna rozgrywka z certyfikowanym RNG. Dołącz i graj uczciwie! ✨ 🍋 Lemon Casino – több száz játék, a klasszikus automatáktól a pókerig és rulettig. Heti versenyek, exkluzív bónuszok hűséges játékosoknak és tanúsított RNG. Csatlakozz és játssz tisztességesen! ✨ 🍋 Lemon Casino – hunderte Spiele, von klassischen Slots bis Poker und Roulette. Wöchentliche Turniere, exklusive Boni für treue Spieler und zertifizierter RNG. Jetzt beitreten und fair spielen! ✨
Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Na stronie pełno tekstów, że dbają o graczy, limity itd., a jak poprosiłem o ograniczenie konta, to kazali mi wypełnić jakieś długie formularze i czekać, zamiast po prostu to włączyć. W tym czasie zdążyłem jeszcze trochę przegrać. Brzmi ładnie, działa słabo.
Po kilkunastu minutach gry na telefonie wszystko zaczyna się grzać, bateria leci w dół jak szalona. Gry niby ładne, ale ewidentnie źle zoptymalizowane. Nie będę poświęcać żywotności telefonu na kilka spinów dziennie.
Proces rejestracji niby szybki, ale potem czekasz na weryfikację maila, potem telefonu, potem jeszcze czegoś. Każdy krok przerwany jakąś informacją, że „Twoje zgłoszenie jest przetwarzane”. Ja chciałem po pracy chwilę zagrać, a nie bawić się w ustawianie profilu przez pół godziny. W końcu odpuściłem jeszcze zanim cokolwiek wpłaciłem. Może kogoś takie zabezpieczenia uspokajają, mnie tylko zniechęciły.
Te wszystkie warunki bonusów, procenty, mnożniki, minimalne stawki – po dwóch dniach miałam wrażenie, że muszę kalkulatorem liczyć każdą decyzję. Zamiast relaksu jest poczucie, że jak nie przeczytasz wszystkiego trzy razy, to cię system ogra. Zrezygnowałam.
Na początku byłem zadowolony, bo pierwsza wypłata 200 zł poszła w parę godzin, bez żadnych pytań. Pomyślałem, że wreszcie normalne miejsce. Przy drugiej, trochę większej wygranej, nagle zaczęły się wymagania dokumentów, weryfikacje, opóźnienia. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to złudne poczucie „szybkich wypłat” na starcie. Taki haczyk, żebyś się poczuł bezpiecznie, a potem robią pod górkę.
Część regulaminu i ważnych zasad jest tylko po angielsku. Dla mnie ok, ale moja mama gra trochę i ona już kompletnie nie ogarnia. Jak działacie na polskim rynku, to dajcie wszystko po polsku, a nie połowę.
Tutaj niby rzadko przegrywasz wszystko naraz, ale te ciągłe małe minusy są jeszcze gorsze, bo człowiek myśli, że zaraz odbije, a tylko powoli traci saldo. Siedziałem tak trzy wieczory i w sumie przegrałem więcej, niż planowałem.
Pisałam dwa razy na czacie, zawsze grzecznie odpisują, ale w sumie powtarzają tylko to, co jest w FAQ. Problem z zawieszoną grą nierozwiązany do dziś, kasa z bonusu przepadła, a oni tylko przepraszają i wysyłają link do regulaminu. Bez sensu.
Wygrana mała, ale czekałem na wypłatę 4 dni robocze. Dla mnie to za długo jak na 300 zł. Support pisał tylko, że „dział finansowy pracuje”. Nic konkretnego, żadnego terminu. Zrobiłem cashout i więcej tam nie gram, szkoda nerwów.
Na plus mogę dać to, że sama rejestracja przeszła szybko, nie było błędów formularza i strona wygląda współcześnie. Niestety cała reszta to rozczarowanie: wolne ładowanie gier, zamieszanie z bonusem, dziwna polityka wypłat. Da się tam grać, technicznie działa, ale przy tylu innych opcjach w sieci absolutnie nie widzę powodu, żeby akurat tam zostawać.
Jak odpalam niektóre sloty, to mam wrażenie jakbym cofnęła się w czasie o jakieś 10 lat. Grafika kanciasta, dźwięki męczące. W innych kasynach widziałam dużo ładniejsze wersje tych samych producentów, a tu jakby dawali jakieś stare resztki.
Szybko poszła rejestracja, przyznaję, ale co z tego, skoro potem znalazłem może trzy gry, które mnie jakoś interesowały. Reszta wygląda jak tanie kopie znanych slotów. Po drugim dniu przestało mi się chcieć włączać stronę.
To nie jest najgorsze kasyno, jakie widziałem, ale zwyczajnie niczym nie zachęca. Parę drobnych wygranych, sporo przegranych, bonus przeciętny, support odpowiada, ale bez zaangażowania. Nie miałem wielkiej dramy, jednak po kilku wieczorach grania po prostu przestało mi się chcieć tam logować. Jak kawa, która nie jest ani dobra, ani zła – pijesz raz i zapominasz, że w ogóle istniała.
Pisałam do nich trzy razy w tej samej sprawie i za każdym razem odpowiadała inna osoba, każda mówiła coś innego. Zero ciągłości, musiałam od początku tłumaczyć problem. W końcu sama doczytałam w regulaminie, o co chodzi, bo od nich nie dostałam jasnej odpowiedzi. Na co ten cały „live chat”, jak nic nie wyjaśniają.
Reklamują się jakby zwracali dużo kasy od przegranych, a potem okazało się, że ten ich cashback jest tylko od jakiejś części i z limitem tygodniowym. Z moich strat oddali mi dosłownie parę złotych. Dla mnie to bardziej chwyt marketingowy niż realna pomoc.
Na komputerze jakoś działa, ale na telefonie to dramat. Każde przejście między grami trwa wieczność, kółko ładowania kręci się i kręci. Dwa razy myślałem, że to internet, ale inne strony chodziły szybko. Nie będę specjalnie zmieniał telefonu dla jednego kasyna.
Nie ogarniam, dlaczego mam czekać kilka tygodni na całą wypłatę tylko dlatego, że mają miesięczny limit. Wygrałam niewielką sumę, ale przekroczyła ten ich próg i nagle muszę dzielić to na raty. Serio? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i raczej ostatni, bo zmieniam kasyno.
Miałam sytuację, że automat się zawiesił w momencie większej wygranej. Ekran zamarł, licznik nie doliczył kasy. Zrobiłam screeny, wysłałam do supportu, a oni po dwóch dniach odpisali, że „po ich stronie nie ma błędów”. No fajnie, tylko ja widzę co innego. Skoro w takiej sytuacji nie potrafią stanąć po stronie gracza, to ja wolę już nie ryzykować.
Rejestracja prosta, ok. Ale potem zaczyna się festiwal małych irytacji. Jackpota brak, wybór gier niby duży, ale połowa to klony tego samego. Czatu na żywo trzeba szukać, schowany gdzieś w pomocy. Dostałem obietnicę, że oddzwonią w sprawie błędu przy wypłacie – nikt nie zadzwonił. Skończyło się na tym, że anulowałem bonus tylko po to, żeby w ogóle dostać swoje pieniądze. Słabe.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.