Scritti dall'azienda
P.ga. att vi blir ihopblandade med andra företag som heter liknande bl.a. en hemsida som är kinabaserad, så lägger vi ner namnet Lek&Lär. Vi har fått många recensioner som inte är till oss. Tråkigt, men det går inte längre. Lek & Lär erbjuder leksaker och hobbymaterial på nätet för nyfikna barn och medvetna föräldrar. Snabba leveranser, hög kvalitet och bra service sedan 1998.
Karlstad, Svezia
- 0708484856
- Leklar@leklar.se
- leklar.se
Le persone hanno visualizzato anche
Skamligt svar på en uruse Time-Timer produkt
Beställde fr LekoLär minst 6 stora Time -Timers till min skola. Syftet är att med hjälp av magnet fästa timern på Whiteboard så att eleverna hela tiden kan följa tiden; hur mkt det är kvar, hur lång tid man har på sig, etc.
Har beställt genom ett annat företag innan men Lek o lärs var billigare så vi tog dem istället denna gng. Men ingen, säger INGEN, av dem funkade enl syfte för alla gled ner från tavlan o ramlade helt enkelt av.
Efter reklamation fick jag svaret att jag borde räknat med att det kunde hända?????????????????????????????????????????????????????????????
Otroligt oförskämt!!!

Risposta di Lek & Lär
Bra produkter men besviken ändå!
Bra produkter, men onödigt krångligt att köpa. Man känner sig lurad när t.o.m. moms kommer till på slutet. Inte alls bra för sluintrycket

Namnet passar företaget……..
Namnet passar företaget.
Misstänker att dom sysslar med lekar och försöker lära sig hur man funkar som företag.
Kontakta dom 15nov och fortfarande ingen återkoppling.
Jag tar mitt pick o pack och letar efter en seriös firma istället, tack för inget.

RIKTIGT USELT!
RIKTIGT USELT!
Dom hotade mig med vapen efter jag inte ville beställa varor for över 20 TUSEN kronor!! Helt galet!! 😡🤬😡🤬

Fullkomligt värdelösa
Det finns inte något annat företag som jag har varit kontakt med som är sämre. Det värsta är att jag måste fortsätta beställa från dom eftersom kommunen har avtal med skiten. Har har skickat efter 3 beställningar hittills. Den första var en kin-ball, pump och hölje. Efter några veckor gick det hål på ballongen. Jag fick en ny av företaget och den exploderade utan att vi ens höll på med den under en samling. Efter det fick vi inte någon ny.
Min andra beställning var totalt 7 saker varav en var trasig och en fanns inte alla prylarna till ihopplocket.
Min sista beställning var badmintonrack och pingisrack. Där kunde inte den som skickade orden räkna till 20 utan det fanns bara 18 badmintonrack i paketet.
Är det ens möjligt att vara så struliga. Känns som att det är sommarjobbare hos er året runt.
Den enda anledningen till att ni får 2 stjärnor är att kundtjänsten har fungerat bra. Annars är det ett fullkomligt värdelöst företag.

Risposta di Lek & Lär
Det tog inte ens en kvart från att jag beställde en bok tills att den postades - mycket nöjd!
Bra kontakt med företaget och snabb…
Bra kontakt med företaget och snabb leverans. Saknade postavisering men det löste de i vändande Mail när jag skrev till dem. Det hade säkert hamnat i min skräppost. Bra produkter som jag upplever håller hög kvalitet.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.