Valutata 1 stelle su 5

Jag tycker att företaget borde kolla extra på vem de anställer och veta hur de beter sig innan de får jobbet eftersom jag var ute idag i Malmö, triangelns lekia med mina vänner och blev förföljda runt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otrolig dålig kundtjänst. Mailat tre gånger men har fortfarande inte fått svar. Testade att skriva ett meddelande på deras Facebooksida, de läste men behagar inte svara. Ringde butiken dit min vara... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt dålig kundtjänst! Mejlat 3 dagar i rad utan återkoppling. La en beställning under black week, ej fått nån orderbekräftelse. MEN en faktura via klarna, så köpet har ju gått igenom. Det har n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Lekia i Umeå.. ni borde skämmas! Under dagens besök fick jag uppleva både mästrande, skrämseltaktik och hot om reprimand. Varje gång jag varit in där är det en ny usel upplevelse. Denna dag blev de... Leggi di più

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Jag var en nöjd kund hos Toys R Us men…

Jag var en nöjd kund hos Toys R Us men tyvär stängde ner dem. Sen blev jag kund hos Lekia, det låter att de leker med känslor också!
Idag köpte lite leksaker i Växjö butiken, tre unga tjejer bakom kassan som skratade bakom mig och sa en av de att "kanske det känns inte så trevligt", heheheh tillsamans. Jätte pinsamt kändes i mitt hjärta. Någon som kan tipsa mig ett bättre ställe?

23 dicembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Uruselt upplägg på sin webbhandel

Uruselt upplägg på sin webbhandel. Under rådande tider så kör dem sponsrade inlägg på b la Instagram om ”Black Week” och ”Black Deals” men på 95% av alla Lego-varor står där ”slut i webblager, kontakta butik”, stod i telefonkö till två olika butiker a’30 minuter utan att komma fram.
Jag är inte speciellt intresserad att åka fysiskt till en butik under denna pandemi för att kanske få köpa en produkt, det verkar dom dock bry sig mindre om.

29 novembre 2020
Valutata 2 stelle su 5

Rekommenderar att köpa det du söker…

Köp dina leksaker på eBay istället. I de flesta Lekia butikerna jag besökte har jag blivit illa bemött av okunnig personal med undantaget för den nya Lekia butiken på Mobilia i Malmö. Överlag har de dålig koll på leksakerna de säljer och prismatchar inte.

15 aprile 2020
Valutata 3 stelle su 5

Bra utbud men överprisade leksaker

Bra utbud men överprisade leksaker. Det går att hitta det mesta för mycket billigare pris online eller i privatägda butiker.

De har sällan (aldrig?) rea på leksaker.

Personalen är överlag trevlig och hjälpsam men har sällan koll på sina egna varor.

Onlinebutiken är katastrof. Undvik den.

20 febbraio 2020

Oseriös Företag

Hemsidan funkar jättedåligt. Lyckades beställa efter en vecka, betalade ordern direkt. Efter 5 dagar fick besked om att en av varorna inte var på lager och de skulle skicka de varor som fanns. En tjej som heter Ebba från kundtjänst svarade inte på mina frågor och bara skrev att jag kommer att få en uppdaterad faktura (??!) nästa dag får en faktura på samma summa som jag redan betalat minus den varan de inte skickade.
Skrev till kundtjänst igen och anmälde fel till Klarna. Kommer troligen kontakta Konsumentverket

11 dicembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Verdens dårligste easy nail maskine

Umådeligt pinligt at man tager 500 kr for et produkt som er fuldstændigt uholdbart. Min datter ønskede sig den i julegaven
1. Den virker stort set ikke
2. Det tager latterlig langt tid
3. Når man vel er færdig går al neglelakken af 5 min efter hvilket selvfølgelig gjorde pigen ked af det når vi nu havde brugt 1 time på at fikse alle negle.
PINLIGT og handler der aldrig igen når man vil være bekendt at sælge sådan noget skrammel
Det svære er parken åbnet ellers havde de fået retur ASAP kan kun opfordre andre til ikke at købe sådan en omgang bras. Jeg har dog stadig bonnen hvis Lekia melder tilbage at den kan byttes gerne til noget som rent faktisk kan bruges

30 dicembre 2016

illa

Fick ingen avisering på paketet från posten. De har ju som de flesta vet stoora problem. Medd detta via mail och de var otroligt otrevliga. Köpte för ca 170kr bla badskor till sonen. Mycket pengar för mig och så drog de 150 kr extra men några varor fick jag aldrig

24 agosto 2015
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più