stor plass og rene velholdte hengere. Selv om det var en go og nøyaktig kart så var det litt utydelig men fler skilter rett før svingen in på arealer hvor hengere stod ville hjelpt. Enkelt med kodel... Leggi di più
Testet dette for første gang nå , å leide en tepperenser. Det var utrolig lett å manøvre seg gjennom hjemmesiden , og prisen er meget bra !;) Eneste jeg var usikker på var om boksen ved siden av mask... Leggi di più
Hengeren fungerte bra. Ny løsning med bilder av hengeren o.s.v., var litt uvant og krevde noe mer, men gikk greit. Sikkert mye en vanesak. Jeg setter pris på at dere gjør tiltak som opprettholder den... Leggi di più
🔧 Leid – Lei tepperenser, henger, høytrykkspyler og verktøy der du bor Leid gjør det enkelt å leie utstyr til hus, hage, bil og prosjekt – når du trenger det, og der du bor. Hos oss kan du leie alt fra tepperensere og høytrykkspylere til hengere, verktøy og byggtørkere – med selvbetjent henting og åpent 24/7. Vi er til stede i hele Norge – fra by til bygd – slik at du kan leie utstyr nær deg uten medlemskap eller dyre dagspriser. 📍 Lei utstyr i din by: Oslo, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Skien, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Hamar, Gjøvik, Jessheim, Kongsvinger, Hokksund, Eidsvoll, Raufoss, Spydeberg, Ski 🧰 Mest populære produkter: Leie tepperenser – perfekt til sofa, seng, bilseter og gulvtepper Leie høytrykkspyler – vask terrasse, fasade, bil eller fliser Leie henger – for flytting, hageavfall eller materialer Leie verktøy – bajonettsag, drill, kapp- og gjærsag m.m. Leie byggtørker eller avfukter – tørk raskt etter vannskade Leie løvblåser, gresstrimmer, hekksaks – alt til hagen 🚀 Derfor velger tusenvis Leid: Selvbetjent henting døgnet rundt – hent med kode på SMS Du betaler kun for tiden du trenger – fra 3 timer og opp Trygg og enkel bestilling på nett Brukervennlig – vi hjelper deg å velge riktig utstyr Miljøvennlig alternativ til å kjøpe nytt 🎯 Leid = riktig utstyr, på rett sted, til rett tid. Enten du trenger en tepperenser i Lillestrøm, en henger i Moss eller en høytrykkspyler i Tønsberg – så er Leid løsningen. Bestill på nett og hent i nærheten!
Wiels Plass 2, 1771, Halden, Norvegia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
God service og hjelp da jeg trengte flere vasketabletter. De ble dessverre ikke hengt ut den dagen det ble lovet , men de ordnet det så fort de kunne. God dialog 😊

Anbefaler 100% !
Dette må være den beste opplevelsen jeg har hatt i forhold til kundeservice, tilgjengelighet og tjeneste. Pris var også halvparten av flere andre jeg tittet på og skaphengeren på drøye 6 kubikk som jeg lånte er den beste hengeren jeg har brukt og kjørt med noen gang! Jeg prøvde chatten en søndag kveld et par måneder før jeg skulle leie, og jammen var de på da og med super kundeservice. Alt gikk på skinner! Reservering, leie og tilbakelevering. Jeg ser ganske enkelt ikke hvordan dette faktisk kunne vært bedre.

Risposta di Leid
Rask og enkelt å få leid absolutt alt du trenger til dine prosjekter. Eneste som trekker ned er at noe av utstyret ikke er tilgjengelig på alle utleie stedene å det kan gi plagsomt lange turer for å hente samt levere. Adressen til Trondheimsveien på kjeller er også litt misvisende ettersom utleie ikke er direkte på adressen og har ikke innkjøring fra Trondheimsveien i det hele tatt

Risposta di Leid
Det å kunne bestille for nøyaktig hvor mange timer man trenger, og hvor enkelt det er å forlenge leietiden, gjør at jeg velger Leid. Pris hjelper selvfølgelig også.

Risposta di Leid
Kjapt å leie og fint å få veiledning av kundebehandler.

Risposta di Leid
Problem å bestille på nett. Fin telefonkontakt når spørsmål dukket opp. Flere tekniske problem med henger: Låsemekanisme for påkjøringsrampe ødelagt og måtte repareres. Vinsj i dårlig stand.

Risposta di Leid
Pris var bra, vanskelig å forstå hvor stor er en stor henger, jeg var usikker om doble hjul eller ikke. Derfor 4 og ikke 5.

Risposta di Leid
Er fornøyd med Leid.no både kundeservice og lift som jeg pleier å leie ut. Eneste som ulempe er fremkommelighet for å hente liften grunnet dårlig veier.

Risposta di Leid
Jeg har brukt leid flere ganger, de andre gangene har denne tjenesten fungert optimalt - og det er sikkert fordi jeg ikke har støtt på noen problemer.
Denne gangen startet det med at sikkerhetsvaier på tilhengeren jeg hadde leid var ødelagt. Jeg tok kontakt, og de sa de skulle ordne en ny henger.
Etter mye frem og tilbake, ordnet de en henger på et helt annet hentested. Måtte derfor ringe igjen, da ga de meg pinkode på tlf for å åpne en av tilhengerne.
Da jeg trodde alt var ok, fikk jeg 5 ubesvarte tlf fra leid, og måtte ringe tilbake. Da viser det seg at de hadde leid ut en som allerede var leid av en annen på et senere tidspunkt. Og at jeg da måtte levere denne.. Da var den allerede fylt med hageavfall, men det måtte jeg tømme i hagen og levere henger..
Dette gjorde jeg selvfølgelig ikke, men de presset hardt på.
Oppsummert, god tjeneste så lenge ting funker. Når det blir noe problemer er det helt elendig

Risposta di Leid
Enkelt å greit å hente og levere. Produkt fungerer som det skal.

Risposta di Leid
Veldig enkelt og greit. Hengeren var i bra stand og hadde ingen problemer underveis.

Risposta di Leid
Veldig fornøyd og flinke folk som svarer med engang.

Risposta di Leid
Lekende lett tilgjengelig, bra produkter og god pris.

Risposta di Leid
Fleksibelt og enkelt. Alt fungerte som det skulle.

Risposta di Leid
Veldig fin måte å leie henger på, som jeg anbefaler!

Hei Leid-teamet,
Jeg vil gjerne dele min svært positive erfaring med å leie en henger typen stor skaphenher via dere:
Jeg leide hengeren fra kl. 09:00 til 23:00 for en pris, men var usikker på hvor lenge jeg trengte den. Jeg leverte hengeren rundt klokken 19:00 og regnet med at jeg uansett måtte betale full pris frem til 23:00, da det var det som sto som trekt beløp. Da jeg leverte den tidligere enn planlagt ble jeg ikke belastet for de resterende timene. Dette satte jeg stor pris på.
• Hele bestillings- og betalingsprosessen var veldig brukervennlig og oversiktlig. Systemet var enkelt å forstå, ryddig og effektivt. Bilder ble tatt før og etter som en god sikkerhet for begge parter. Prosessen var veldig tydelig og lett å forstå seg på.
• Hengeren var i god stand, ren og klar for trafikken mtp lys, skilt og bremser – det var tydelig at kvaliteten og rengjøringen var viktig
Alt i alt ble opplevelsen smidig og oversiktlig. Det er lett å se at dere har et godt gjennomtenkt konsept som fungerer for både privatkunder og bedrifter. Jeg kommer definitivt til å benytte Leid igjen og anbefaler dere gjerne videre!
Tusen takk for god service – dette ga virkelig mersmak 😊