Legen.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Super! Lynhurtig ekspedition af ordren + ligeså hurtig afsendelse af pakken. Super fin Lego gave vedlagt ordren kvit og frit både ifm ordreafgivelsen samt ekstra Lego gave i pakken da den kom. Handler... Leggi di più

Bestilt og leveret på to dage. Vi havde bestilt en gave et andet sted, hvor de blev forsinket med levering. Vi var ellers ude i god tid. Pludseligt havde vi travlt og så var det virkelig lækkert, at v... Leggi di più

Super kundeservice, da jeg bad om at få annulleret første ordre pga en fejl, så blev det klaret. Og jeg sendte så en ny bestilling samme dag, og den var hos min lokale pakkeshop 2 dage efter. Jeg h... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio di giocattoli per l'infanzia
  3. Negozio di giochi da tavolo
  4. Negozio di articoli da regalo
  5. Negozio di hobbistica

Legen.dk er etableret i 2012 Vi er specialiseret på at levere alle dine legetøjsprodukter - til den rigtige pris naturligvis. Vi har et kæmpe sortiment af Premium-brands, herunder blandt andet LEGO, Playmobil, Barbie, Paw Patrol, Schleich og BRIO. Du vil bl.a. kunne finde alle katalogvarer i vores butik. Vi arbejder derudover hele tiden på at få varer hjem som er sværere at finde: Herunder Exclusiv- produkter og udgåede varer.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan virklig anbefales

Kan virklig anbefales, bla med Brio togbane og hvad der hører til, super priser jeg har fundet på Briokøretøjer af forskellige slags, til mit barnebarn på 2 3/4 år super størrelse til små hænder og Brio nu om dage, kan noget mere end de gamle, altså man kan løfte af , lægger på tippe osv, lige nået for en lille størrelse. 👍👍😊😊😁😁

9 gennaio 2022

Alt for ringe service..

Alt for ringe service..
Julegaver har alt for kort returneringsfrist.
Fra juleaften har du 5 hverdage til at returnere. Dårlig stil.

4 gennaio 2022
Logo di Legen.dk

Risposta di Legen.dk

Hej Morten

Mange tak for, at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg er rigtig ked af, at vores returbetingelser ikke lever op til dine forventninger.

En lille korrektion: Vi har forlænget returfrist på julegaver fra 1. september til 3. januar. Du skal således blot give os besked om, at du ønsker at gøre brug af din returret senest den 3. januar - hvorefter du skal returnere din pakke indenfor rimelig tid, typisk 8 dage.

Vi er meget tydelige omkring vores forlængede returret - både på hjemmesiden (forsiden) - og i handelsbetingelserne, som både godkendes ved køb - og som vedhæftes ordrebekræftelsen.

Vi oplever ikke, at dette giver problemer - og på et eller andet tidspunkt er vi nødt til at "slå stegen".

At du generelt oplever vores service som værende til 1-stjerne er jeg rigtig ked af, da vi gør os umage for at levere en god og stabil ydelse.

God leg - leg godt!

Klaus, Legen.dk

Toppoint for den positive stemning.

Sidder og søger efter et spil til en gave og får virkelig lyst til at handle på jeres hjemmeside, for hold da op, hvor er i gode til at svare jeres kunder på TP. Det er god stil og der er en fantastisk god og positiv tone fra jer herinde, det betyder meget for mig som forbruger :-)
Jeg fandt desværre ikke en gave i denne omgang, men jeg vil huske på jer til næste gang...

14 dicembre 2021