Jeg har lige købt racerbane hos legeland. DET KAN ABSOLUT ANBEFALES,de har en super god Service og har faktisk rigtige levende mennesker ( ikke en robot) der super venlige og ringer ovenikøbet... Leggi di più

Jeg havde brug for en bamse til en fødselsdag allerede næste dag. I håb om levering efter kun 1 dag skrev jeg, at jeg ville blive glad for hurtig ekspedition. Jeg bor i samme by som legeland.dk og be... Leggi di più

Jeg fik hurtig respons fra legeland, da jeg kontaktede dem ang. Manglende mail kvittering.. Vi endte med at køre til fysisk butik i Horsens for at hente vores varer.. Ekspedienten var så kompet... Leggi di più

Rigtig god service! Jeg havde ikke fået handlet det hele første gang så jeg skrev og kunne få det jeg manglede med inden de pakkede og sendte. Jeg havde bestilt noget hvor billedet var lidt misvisende... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio di articoli per neonati
  3. Negozio di giochi da tavolo
  4. Negozio di modellini

Informazioni su Legeland.dk

I 1979 åbnede legetøjsbutikken LEGELAND i Horsens og siden da, i over 40 år, er butikken blevet drevet - og kendt, ud fra mottoet: "en rigtig legetøjsbutik". Vi vælger både leverandører og sortiment med stor omhu, så vi kan imødekomme børnenes behov og ønsker, fra de er helt små.

Vi har alle de kendte mærker som LEGO, Playmobil, Lundby dukkehuse, Schleich figurer, Barbie og meget mere. Derudover har vi også en stor baby legetøjsafdeling med Little Tikes, Brio træ legetøj, trælegetøj m.m.

Legeland.dk lægger stor vægt på kvalitetslegetøj, samt en korrekt vejledning, fra een af vores 10 medarbejdere.

Onlinebutikken drives fra vores lager på Norgesvej 4, i Horsens, som ligger meget tæt på motorvejsafkørsel. Vi har også en stor fysisk butik, Kids Coolshop Horsens, som ligger midtbyen.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Ombytning af defekt strømforsyning

Bestilte en styring hvor strømforsyningen ikke virkede. Efter returnering og test ved reklamations afdeling fik jeg en uge senere en som virkede. Ærgeligt at skulle vente en uge med at anvende det man har bestilt og betalt for, men også godt at det trods alt kunne klares på en uge.

31 marzo 2026

Jeg har lige købt racerbane hos…

Jeg har lige købt racerbane hos legeland.
DET KAN ABSOLUT ANBEFALES,de har en super god
Service og har faktisk rigtige levende mennesker ( ikke en robot) der super venlige og ringer ovenikøbet tilbage
Når en anden medarbejder lover det .
Det er en sjældenhed der er så fin service

Fem super stjerner herfra

5 marzo 2026

De har god service

De har god service, fik opdateret mine MS 2 sidst jeg var i butikken i Horsens og nu kører det hele perfekt. Men samme hurtige service via online handel

10 novembre 2025
Logo di Legeland.dk

Risposta di Legeland.dk

Hej Peter
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, både i butikken i Horsens og ved online handel.

Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe dig med opdateringen af din MS 2, og at dit modelanlæg nu kører perfekt. Hurtig og effektiv service er noget, vi vægter meget højt, uanset om du handler fysisk eller via vores webshop.

Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang!

Med venlig hilsen
Morten,
Legeland.dk

Beskadiget gave, men butikken fandt en fair løsning

Jeg bestilte en vare som gave til et ven’s barn og nævnte ved købet, at den skulle bruges til dette formål. Pakken blev leveret hurtigt, men æsken til produktet var tydeligt beskadiget, hvilket gjorde den uegnet som gave. Det var ikke et problem fra GLS, da den ydre postpakke var helt intakt – derfor må produktet have været beskadiget allerede, da det blev pakket fra butikken.

Jeg kontaktede kundeservice, men deres forslag til løsning var desværre ikke brugbare:
• Gratis returnering, hvis jeg ikke ønskede varen
• Eller selv at prøve at rette æsken ud indefra

Ingen af disse muligheder hjælper, når jeg skal bruge gaven allerede i weekenden. Jeg havde forventet en reel kompensation, f.eks. en delvis refundering, eller muligheden for at købe varen i en anden butik og få dækket prisforskellen.

Med så gode anmeldelser på Trustpilot havde jeg regnet med bedre service og en løsning, jeg faktisk kunne bruge.

UPDATE:
Efter min anmeldelse tog butikken kontakt til mig igen og tilbød en løsning, som jeg er tilfreds med. Jeg sætter pris på, at de fulgte op og fandt en ordentlig afslutning på sagen.

25 settembre 2025