Scopri cosa dicono le persone
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 61% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Wyłudzili ode mnie pieniądze
Wyłudzili ode mnie pieniądze. Omijajcie szerokim łukiem. Oszustwo
Brak realizacji zapłaconej uslugi
Zapłaciłam za wystawienie recepty w czasie 15 min. (Płatne dodatkowo), z uwagi na fakt, że zapomnieliśmy na wyjazd leku, który córka musi przyjmować codziennie, a był to 1.05. Otrzymałam maila z informacją że będzie kontakt z pacjentem oddanego numeru tel lub otrzymam link do czata. Nie wydarzyło się ani jedno, ani drugie. Wyłudzono ode mnie prawie 70zl. Nie chce nawet myśleć, jak wielu oszukanych ludzi traci swoje pieniądze. Stanowczo odradzam!
Beznadziejna usługa
Beznadziejna usługa. Poprosiłem o lek stilox. Dostałem receptę bez konsultacji na Arcorelax . Nie tylko jest to suplement diety jest to lek niedostępny we wszystkich aptekach. Zgłosiłem reklamację i poprosiłem o wymianę recepty do tej pory się nikt nie odezwał. Po prostu kradną pieniądze bez odpowiedzialności.
Nie polecam. Lekarz nie zadzwonil. Wystawil opnie z gory . Jeszcze brednie. Dokumenty zgadzały się
Tragedia
Tragedia, nikomu nie polecam. Potrzebowałam w sobotę receptę na antybiotyk, złożyłam zamówienie o 7:00, mięli się odezwać w ciągu 3 godzin. Po dziesiątej próbowałam się dodzwonić, bo pracują codziennie od 9 do 18. Pod podanym numerem odzywa się automat, który informuje, że jeśli nie zgadzam się na nagrywanie, to mam się rozłączyć, po czym sam rozłącza rozmowę. Będę pisać reklamację. Szkoda, że nie mogłam mieć leku rano.
Według lekarza katar
Według lekarza katar, zatkane zatoki oraz ból gardła nie jest wystarczającym powodem do wystawienia zwolnienia lekarskiego na 3 dni ponieważ o tyle prosiłam. Dostałam odmowę wystawienia L4. Polecam samemu pracować w takim stanie i przekonać się na własnej skórze jak się wtedy pracuje zamiast zdrowieć w domu. Wcześniej nie miałam problemów z wystawianiem zwolnienia lekarskiego na tej stronie. Najwidoczniej trafiłam na mało wyrozumiałego lekarza , który nie wie jak to jest pracować w takim stanie.
Nie polecam! O 9:58 opłaciłam usługę , o godzinie 10:00 po dwoch minutach otrzymałam decyzję odmowną! Żadnej konsultacji żadnego telefonu, nic , pytając z jakiego powodu otrzymałam decyzję odmowną , otrzymałam informację że decyduje o tym lekarz. Oczywiście ale na jakiej podstawie skoro nikt się ze mną nie skontaktował i po dwóch minutach otrzymałam odmowę .na lek o który prosiłam jak się później okazało można otrzymać receptę farmaceutyczną w aptece.
Nie polecam , czuję się oszukana , strata pieniędzy !!!
Złodziejstwo i oszustwo
Złodziejstwo i oszustwo. Brak jakiegokolwitek kontaktu. O sms mailu czy telefonie możecie pomagać. Zwykły scam, nie polecam!
Zamówiłam konsultacje z powodu braku…
Zamówiłam konsultacje z powodu braku terminów w przychodni stacjonarnej, po kilku godzinach dostałam informację że lekarz bez konsultacji ze mną wystawił L4 na 2 dni! Szkoda pieniędzy. Nie polecam
Nie marnujcie swoich pieniędzy!!
Nie marnujcie swoich pieniędzy!!!
W poniedziałek dostałam l4 na wizycie stacjonarnej od lekarza do czwartku. W piątek wciąż źle się czuje i z racji braku terminów u lekarza zgłosiłam się z prośbą o przedłużenie zwolnienia, zawierając każdy możliwy szczegół.
Odmowa - mam się udać stacjonarnie.
Czy to jest jakiś żart? Gdybym mogła to logiczne że poszłabym za darmo na wizytę a nie wydawała pieniądze.
Update: udało mi się umówić telewizyte w mojej przychodni. ZA DARMO lekarz po zapoznaniu się ze sprawą i objawami przedłużył zwolnienie. Więc wystarczy minimalne zaangażowanie, a nie klepnięcie byle czego i pobranie pieniędzy.
Skierowanie
Informacja o wystawianiu skierowań na NFZ, gdzie skierowania nie są wystawiane przez teleporade.
Nawet przy dokumentach potwierdzajacych zasadnoac.
Brak jakiejkolwiek usługi
Brak jakiejkolwiek usługi, oszuści!!! Strona : „zwolnienia l4”. Sprawę zgłaszam na policję, ich strona otwiera się pierwsza w wyszukiwarce!!!

Risposta di Legalna recepta
Brak recepty i brak pieniędzy
Brak recepty i brak pieniędzy ! Nie dajcie się oszukać

Risposta di Legalna recepta
Brak słów Niestety nie otrzymałem żadnej pomocy…
Niestety nie otrzymałem żadnej pomocy brak kontaktu z lekarzem,brak czatu,zablokowany telefon,zablokowany mail.
Wpis na IkP o udzielonej poradzie. Należy zgłosić do NFZ i policję

Risposta di Legalna recepta
Nie dostałem zwolnienia z powodu…
Nie dostałem zwolnienia z powodu infekcji, odesłali zrobić test na stupid 19. Oszuści, omijać z daleka.

Risposta di Legalna recepta
Lekarz bez przeprowadzenia konsultacji…
Lekarz bez przeprowadzenia konsultacji napisał odmowę wystawienia zwolnienie i odesłał do rodzinnego. Jakbym mogła pójść do rodzinnego to był nie kupowała usługi online. Dodatkowo płatna usługa express "30 minut" została zrealizowana w ciągu 2 godzin.

Risposta di Legalna recepta
Wyłudzanie kasy Legalnarecepta to jedna wielka ściema i…
Legalnarecepta to jedna wielka ściema i wyłudzanie pieniędzy. Zamówienie trzech opakowań leku, recepta na 1, dawka zupełnie inna od podanej w wywiadzie (zmniejszenie z dnia na dzień dawki o połowę jest niebezpieczne dla pacjenta). W odpowiedzi na reklamację poprzez kwestionariusz- o wszystkim decyduje lekarz- dziecinna wymówka. Po czym blokują i nie ma kontaktu. Baaaardzo słabe. Omijać szerokim łukiem. Nie polecam.

Źle wypełnili zwolnienie lekarskie
Źle wypełnili zwolnienie lekarskie, mimo że przy wypełnianiu formularzu pytali o nip pracodawcy to i tak wpisali zły… istna tragedia. Nie da się z nimi skontaktować, jedyną opcją jest czekanie na ich odpowiedź jak się wypełni kolejny formularz. Wysłałam już dwa i czekam od 5 godzin. strata pieniędzy, zero kontaktu i zainteresowania. Nie polecam tej strony.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.