Dettagli dell'azienda

3. Servizio di ipnoterapia
  4. Club sportivo
  5. Centro di formazione

Scritti dall'azienda

Vitaliteitsoaching en training voor de sportieve en ondernemende persoon die graag in actie gaat, maar balans dreigt kwijt te raken. Individueel bij klachten als stress, energietekort en onverklaarbare lichamelijke klachten. Coaching op de manier die bij jou past. Anita heeft de tools in handen motiverend te coachen volgens NLP, kan provocerend coachen en ook hypnotherapie is mogelijk. In de praktijkruimte in Akersloot op eigen erf met rustgevend uitzicht op de twee texas longhorns, op de mountainbike door pwn gebied of wandelend. Bij bedrijven geeft Anita workshops en trainingen om medewerker fit en vitaal te houden (verzuimpreventie) Wil je liever een retraite of overnachten? In de silo op het erf van de Longhornranch in Akersloot heeft Anita een gastenverblijf voor 5 personen.

3,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Stress de Baas

Gaaf hoe Anita van Leefstyle en Sandra van Natuurlijk Lichaamskracht, vanuit hun medische achtergrond, nu hun kennis inzetten om anderen te helpen beter om te gaan met de invloeden van de huidige (hectische) maatschappij op ons lichaam. Tijdens de cursus “Stress de Baas” deelden zij op een respectvolle en no-nonsense manier waardevolle informatie en eenvoudige oefeningen, die goed zijn toe te passen in het dagelijks leven. Ze geven een steuntje in de rug om nèt wat vaker te ontspannen en zo de stress de baas te blijven... ;)
Fijn dat jullie dit soort laagdrempelige en toegankelijke cursussen geven, want helaas leren we deze broodnodige kennis niet op school!

27 ottobre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Anita heeft voor ons een inspirerende…

Anita heeft voor ons een inspirerende ochtend verzorgd voor jong professionals, met als thema emotie regulatie, hoe ons brein onze emoties beïnvloedt. Op geheel eigen, nuchtere, 'recht door zee' wijze nam Anita ons mee, hoe wij ons hier bewust van kunnen worden en op kunnen anticiperen. Best wel confronterend om zo met je neus op de feiten te worden gedrukt, hoe die ellendige gedachten met ons aan de haal kunnen gaan ;-) maar Anita deed dit op een heel respectvolle manier, met verschillende handvatten/tips, zodat iedereen er zelf mee aan de slag kan/wil/mag!!

15 settembre 2023
Non scritta su invito
Logo di Leefstyle coaching en training

Risposta di Leefstyle coaching en training

Dank voor jullie uitnodiging en mooie feedback! Succes met het invoeren in de dagelijks praktijk !

Valutata 4 stelle su 5

Anita helpt je vooruit…..

Al een aantal jaren kom ik regelmatig bij Anita. Zowel voor fysieke als mentale problemen helpt ze je weer in balans te komen. Samen kijken we naar mijn leefstijl, voeding en keuzes die ik maak. Altijd met de boodschap: wat is goed voor jou, wat heb je nodig om dat te bereiken. Ze spiegelt waardoor je zelf tot nieuwe inzichten komt en doet dit op een rustige, natuurlijke manier.
Ik kom altijd weer vol inspiratie bij Anita vandaan!

13 febbraio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più