Helt fantastisk kundebehandling. De glemte riktig nok å melde at det ene produktet måtte ettersendes. Etter en samtale hvor dette løste seg raskt, fikk jeg en nettverkskontakt som de ikke hadde i sitt... Leggi di più
Veldig fornøyd, kjapt levert og topp kvalitet. Har leitet en stund etter et sett (3 x) med dimmbare downligts for 60mm hull, her var det tur og kjør, alt på plass og oppe og gikk ila 15 min.
Varene kom raskt. Men jeg fikk ikke faktura for å ha i regnskapet. Bare ordrebekreftelse. Måtte på Min side og fant noe som liknet på faktura. Faktura burde helst komme på Epost.
LEDonline.no har kanskje Norges største utvalg av ledlys, LED downlights, lavtbyggende LED, utelys, LED striper, LED lister. Stort sett alle pøre sokklene kan leveres med LED lys. flomlys, gatelys, kjøkkenlys. skaplys, lysekroner osv
Kanskje det største utvalget av LEDlys i Norge
- kundeservice@ledonline.no
- ledonline.no
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
God pris/topp kvalitet.
Bestilte dimmere og downlights i to…
Bestilte dimmere og downlights i to ordere, de slo dem sammen og krediterte frakt på eget initiativ. Realt gjort. Lamper og dimmere fungerer som forventet
Måtte ringe og spørre hvor min ordre er…
Måtte ringe og spørre hvor min ordre er etter 1uke
Raks levering!
rapide et pas cher
Rask levering.
Rask levering og konkurransedyktige priser. God kvalitet på produktene!
Bra priser of kjapt levering
Bra priser of kjapt levering! Dette var den første gangen jeg brukte LEDonline men definitivt ikke den siste! Veldig fornøyd!
Rask og riktig levering!
Fine lamper og rask levering
Fine lamper, rask levering. Superfornøyd
Bra priser og kjapt levering!
Bra priser og kjapt levering!
Veldig fornøyd med første handlingen, anbefales!
Superrask leveranse og god pris.
Varene kom fortere enn forventet.
Må si meg meget fornøyd med å handle…
Må si meg meget fornøyd med å handle hos Ledonline. I forbindelse med feil ved en bestilling ble dette ordnet opp i kjapt og effektivt. Det er når det blir vanskelig, man ser hvilken leverandør som gir god service, her er servicen på topp, i tillegg var produktet av bra kvalitet. Anbefales å handle hos denne leverandøren.
Rask og korrekt leveranse
Rask og korrekt leveranse, samt at bestillingen var inkludert frakt.
Rask levering.
Rask levering. Bestilte varene på kveldstid og fikk de levert allerede 2 dager senere.