1. Servizio di riparazione articoli in pelle

Hos Leather-Repair har vi specialiseret os i læderrenovering af designer lædermøbler med over 45 års erfaring! Vi tror på, at hvert møbel er unikt og har sin egen historie. Derfor renoverer vi nænsomt og omhyggeligt hvert enkelt designer lædermøbel med respekt for det enkelte møbel. Vi tilbyder en bred vifte af læderrenoveringstjenester, herunder afrensning og rengøring samt opfriskning af farve på designer lædermøbler.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,5

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

En meget fin kommunikation med…

En meget fin kommunikation med virksomheden og et lige så godt resultat med at opfriske mere end 40 år gamle lædermøbler (Børge Mogensensofa og 3 Wegener lænestole med læderhynder). Vi nyder dem hver dag.

6 marzo 2026

Dygtigt og professionelt - hele vejen!

Dygtigt og professionelt - hele vejen!

Mine 40 år gamle, sorte Gammelgård læderstue, som med tiden var blevet grå, landede i går retur, efter turen til Dronninglund
Den var som ny igen
Også vores brune Delta sofa og puf , som havde overlevet mange ungdomsgilder. havde fået et nyt liv.
Vi er meget tilfredse med resultatet.

Første gang, jeg talte med Svend Aage for et halvt år siden, var jeg overbevist om at Leather Repair var den rette “møbeldoktor”
Ægte håndværk - tak - vi er meget glade

Laila, T17, Køge

27 ottobre 2025

Leather Repair

Leather Repair, Dronninglund. Sublimt håndværk ved renovering af 6 læderpuder med afrensning og indfarvning. Samme firma shinede de samme puder op for 11 år siden, og nu har de gjort det igen. Fragt frem og tilbage uden problemer. Kan varmt anbefales. Alex Broksø, Frederiksberg

5 agosto 2025

God kontakt og forventningsafstemning…

God kontakt og forventningsafstemning inden vi lavede en aftale og mine møbler blev sendt afsted.
God kontakt undervejs, da der var en udfordring med transporten.
Møblerne er smukt og nænsomt renoverede; står ikke som nye, men med den patina 40 år gamle lædermøbler skal have.

18 settembre 2024

Læderskamler opfrisket

Afleverede tre læderskamler der virkelig trængte til en kærlig hånd.
De er blevet som nye igen og var hurtigt klar og til en meget fair pris.
Klar anbefaling herfra.

16 aprile 2024

Mogens Hansen 6 personers hjørnesofa

Fra første kontakt, blev jeg fortalt om arbejdet med min sofa - og det ikke var en ny jeg fik retur.
Fik også forståelse for, at det var et firma, der vidst hvad de gjorde.
Farven var som jeg gerne ville have den skulle være, og flere af puderne havde fået nyt liv, som da de var nye.
Har ikke undersøgt andre firmaer mht pris, men finder at det var en ok pris jeg fik på min 30 år gamle sofa.
Nu pynter den i stuen igen!

13 marzo 2024

Fantastisk

Fantastisk - perfekt reparation af gammel sofa, enestående service. Kan ubetinget anbefales

20 dicembre 2023

Professionelt

Afleverede 6 stole med et noget trist læder look..Så at kunne hente dem og de så ud som nye!
Helt fantastisk Tak til Sven-Aage

29 settembre 2023

Fantastisk Resultat

Vi anvendte Leather Repair ifm reparation og genindfarvning af danske design møbler med læderbetræk der trængte til en renovering. Resultatet er fantastisk og møblerne fremstår igen som nye. Svend Aage er enormt erfaren, vidende og dygtig og vi kan give ham og Leather Repair vores allerbedste anbefalinger 😀.

24 maggio 2023