Dettagli dell'azienda

1. Servizio di leasing di auto
  2. Consulente finanziario
  3. Istituto finanziario

Scritti dall'azienda

Over LeaseLand Bij zakelijk leasen draait het om maandbedragen, contracten en voorwaarden. Logisch, want als ondernemer wil je zekerheid en duidelijkheid. Bij LeaseLand kijken we natuurlijk ook naar de cijfers. Maar als familiebedrijf vertrouwen wij nog meer op persoonlijk advies en echte betrokkenheid. Bij elke leaseaanvraag zoeken we naar de beste oplossing voor jouw situatie. Want niet iedere ondernemer is hetzelfde. Als starter heb je andere behoeften dan een ervaren ondernemer. lemand met een BKR-notering heeft andere mogelijkheden dan iemand zonder. Wij kennen de markt en weten precies welke financier bij jouw situatie past. Wij vergelijken het hele speelveld van financiers. Niet één, maar meerdere partijen die wij zorgvuldig tegen elkaar afwegen. Wij kiezen altijd de partij die jou de beste deal biedt. In de praktijk betekent dat lagere maandlasten, betere voorwaarden en minder verrassingen achteraf. En dan de auto zelf. Onze laagste prijs garantie betekent dat je bij ons altijd de scherpste aanschafprijs krijgt. Vind je jouw droomauto elders goedkoper, dan evenaren wij die prijs. Altijd. Kortom: wij regelen de financiering zoals een goed familiebedrijf dat doet. Geen nummer in een systeem, geen standaardoplossingen, maar echte aandacht voor jouw situatie. Eerst luisteren, dan pas adviseren. En naarmate jouw bedrijf groeit, groeien wij met je mee. Van je eerste leaseauto tot een volledig wagenpark. Wij geloven dat financial lease voor iedere ondernemer te regelen is. Ongeacht je situatie, je kredietverleden of de fase waarin je bedrijf zit. Wij regelen de papieren en zorgen dat je binnen één dag de weg op kunt. Gewoon een familiebedrijf dat met je meedenkt. Vandaag, maar ook morgen.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,0

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de service van Leaseland! Marius is altijd goed bereikbaar, denkt mee, reageert snel en luistert echt naar je wensen. De samenwerking verliep prettig en professioneel. Ik raad Leaseland zeker aan!

16 luglio 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Zeer professionele bedrijf

Zeer professionele bedrijf, communicatie zeer sterk. Ze laten je echt voelen dat ze naar je luisteren. Hele fijne samenwerking gehad en ook vlot ( Binnen 1 week leasecontract geregeld en auto opgehaald ). Zal ze in de toekomst zeker weer benaderen!

17 luglio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più