Tot nu toe een prettige ervaring, het bestellen ging gemakkelijk en de voorwaarden zijn top. Ik moet nog zien hoe het gaat qua afhandeling als er iets met mijn fiets mocht gebeuren zoals onderhoud of... Leggi di più
Vorige week een e-bike geleased via Lease A Bike en alles verliep snel en soepel. Langs de fietsenwinkel in de buurt geweest en na de aanvraag binnen een week mogen ontvangen en fietsen! Verdere servi... Leggi di più
Hele mooie fiets uitgezocht, proces van aanvragen, uitzoeken en ophalen verliep soepel en duidelijk. De informatie was duidelijk en overzichtelijk. Bij de fietsenzaak wisten ze ook goed hoe te handele... Leggi di più
Alles snel geregeld, het enig onduidelijke was dat in de laatste stap een manager nog een akkoord moest geven voordat de pincode wordt vrijgegeven. Dat stond nergens beschreven.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
Stationsplein 19A , 3818 LE, Amersfoort, Paesi Bassi
- 085 208 9000
- contact@lease-a-bike.nl
- lease-a-bike.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Goede service en hulp met een prachtig voordeel!
Goede service en uitlevering van mijn fiets. Prachtig voordeel. Eigenlijk ben je dom als je gewoon normaal je fiets koopt en een dief van je eigen portomenee. Lease a Bike ondersteunt hier perfect in.
Geen gedoe, gebruiksvriendelijk
Geen gedoe, makkelijke stappen om te doorlopen om een fiets aan te schaffen.
Alles klopt en is duidelijk voor mij…
Alles klopt en is duidelijk voor mij als gebruiken als ook voor de fietsenmaker.
codes kreeg ik vlot en overzicht van kosten is ook goed inzichtelijk en duidelijk.
Lease a bike een perfecte manier om een E-Bike te leasen
Alles goed geregeld en ook goed op de hoogte gehouden tijdens de aanschaf periode 👍
Alles verliep soepel
Alles is helder en duidelijk stap voor stap.
Je kan ook fijn de voortgang zien.
Ik ben erg tevreden!
Het ging als vanzelf
Makkelijk om een contract af te sluiten, een fiets uit te zoeken en op te halen.
Binnen een dag akkoord gekregen en…
Binnen een dag akkoord gekregen en direct fiets besteld. Binnen een week op de fiets. Papierwerk via de mail accuraat en overzichtelijk
Snel en professioneel
Ging snel en professioneel. Heel snel na aanmelding had ik de code waarmee ik zelf een fiets kon uitzoeken, en de samenwerking met mijn werkgever en de fietsenwinkel was naadloos.
Duidelijk en snel proces
Duidelijk en snel proces. Zeer goede afhandeling
Super snel proces, binnen een week kon ik fietsen
Super snel proces. Binnen een week kon ik fietsen
In eerste instantie duurde het vrij…
In eerste instantie duurde het vrij lang tot dat ik een bestelcode kreeg, maar vanaf dat moment ging het heel vloeiend. Verder als top geregeld
Top en gemakkelijk geregeld!
alles was netjes geregeld en duidelijk…
alles was netjes geregeld en duidelijk uitgelegd
De stappen waren duidelijk hoe je een…
De stappen waren duidelijk hoe je een fiets kan leasen en simpel, top
Alles ging supergoed en makkelijk
Alles ging supergoed en makkelijk. De fietsenwinkel gaf ook aan het liefst met Lease A Bike samen te werken aangezien het proces lekker snel gaat en je de fiets direct kan meenemen. Kortom: top!
Snel geregeld
Snel geregeld, makkelijk. E-mail met duidelijke beschrijving van de stappen.
Alles snel geregeld
Alles snel geregeld, geen onverwachte verassingen.
Alles klopt
Eindelijk
Na lang twijfelen en maar blijven fietsen op een veel te oude fiets toch de overstap gemaakt naar een elektrische fiets.Na wat formulieren in te hebben gevuld naar mijn vertrouwde fietswinkel gegaan en daar een prachtige electrische fiets met toebehoren uitgezocht. Vanaf dat moment wordt je volledig ontzorgd. Alles word verder voor je geregeld, je hoeft de fiets alleen maar op te halen als deze rijklaar is gemaakt. en ja.... had ik het maar eerder gedaan. Dank voor de fijne service.