Vi boede i campingvogn fra Lind camping til Vildbjerg cup. Vores vogn var næsten helt ny :) Vi er fuldt tilfredse med vognen og blev mødt af en sød udlejer da vi ankom til campingpladsen og der var i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi har netop igen (tror det er 3. gang) været med datteren på ridestævne i en lejet campingvogn fra Lind Camping udlejning. Vi havde bestilt levering og opsætning, og ankom til en næsten ny vog... Leggi di più
Ualmindelig god service - meget hjælpsomme - alt fungerede som det skulle. Enkel og let vejledning både ved afhentning og aflevering. Vi er glade amatører udi campinglivet og der var ingen sure miner... Leggi di più
Det er ærgerligt, at en campingferie skal være så afhængig af, at udlejeren holder ord. Vi oplevede det modsatte. Der var så mange mangler i både campingvogn og fortelt, da vi tog det i brug. Som r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Lind Campingudlejning ApS udlejer med base i Lind såvel campingvogne som Camp-Let'er
Informazioni di contatto
Albækvej 18, Hal 2, 7400, Herning, Danimarca
- info@lcu.dk
- lcu.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Let kommunikation, velfungerende udstyr
God oplevelse med leje af campingvogn. Mange mere erfarne campister var en lille smule misundelige på det oppustelige fortelt, som var enormt let at sætte op.
Fin kommunikation med udlejer hele vejen igennem. Meget let adgang til afhentningssted, da det er næsten lige ved motorvejen.
Øv øv
Jeg er ked af, at vi ikke læste de anmeldelser, som ligger på firmaet, inden vi lejede.
Vognen viste sig at være en Fiat Ducato fra 2007. Vognen bar præg af ikke at være rengjort længe og vi startede med at bede om en spand sæbevand og en klud for at afhjælpe dette.
Vi havde slet ikke lyst til at pakke vores ting ud. Vognen var godt og grundigt beskidt. Køleskabet var beskidt og jordslået, toiletkabinen var ikke rengjort og toilettanken ikke tømt efter forrige lejer. Desuden bar vandtanken præg af ikke at have været tømt og rengjort i længere tid.
Vi brugte ikke toilettet eller køkkenet og i stedet for servicet i vognen, brugte vi engangsservice og købte flaskevand. I det hele taget boede vi kun nødtørftigt i vognen. Vi har camperet og haft egen campingvogn i 20 år.
Blæseren i kabinen kunne køre på trin 1 og 2 og ikke på fuld styrke. Højre siderude kunne ikke betjenes. Fartpiloten virkede kun engang imellem og gearet knasede mellem 4. og 5. gear.
Der manglede miljømærke i bilens forrude og det var ikke oplyst, at vognen ikke havde det. Der manglede registreringsattest, som skal medbringes, hvis man kører i udlandet.
Vi afbød vores ferie og brugte en dag på, at rengøre vognen indvendigt, så den kunne afleveres i perfekt rengjort stand. - I håb om at næste lejer ikke fik samme oplevelse.
Ovenstående er givet videre til udlejer på afleveringsdagen, som kompenserede os 15% af lejen, svarende til en dags leje af autocamperen. Flere at ovenstående fejl og mangler kan vi se gå igen på Trustpilot og Google anmeldelser.
Hold jer væk fra Lind campingudlejling
Vi oplevede det modsatte. Der var så mange mangler i både campingvogn og fortelt, da vi tog det i brug. Som rosinen i pølseenden blev vi trukket i depositum for et campingbord, som udlejer påstod, vi havde ødelagt.
Hold jer fra denne udlejer, hvis I ønsker en fair leje af campingvogn.

Risposta di Lind Campingudlejning ApS
Uacceptabel opførsel
Chaufføren der d.d. skulle opstille en udlejet vogn fra Lind Campingudlejning, kørte ikke efter forholdene ift. hastighed med en store campingvogn på en snæver plads. Chaufføren undlod at reagere da flere uafhængigt af hinanden forsøgte at stoppe ham for at hjælpe med at manøvrere og tale med ham.
Flere børn (og voksne) var utrygge ved kørslen og græd gennem campingpladsen. Det handler ikke om udelukkende at ramme en lampe, sådan noget sker hele tiden og bliver bare fikset. Det er derimod ikke i orden ikke at standse, fortsætte efter påkørsel af flere ting (eks. Lampe, hæk, telt, jeres egen bil mv.) og ikke tage ansvar for situationen efterfølgende. Det er dårlig reklame for både den ansatte der måske ikke er vant til at færdes på campingpladsen og virksomheden der reklameres for på både bil og vogn.
Har nogen råbt og truet chaufføren, kan det muligvis skyldes frustration over ovenstående, men det må vedkommende selv stå til ansvar for - jeg har ikke hverken råbt eller truet ad nogen.
Til lcu: Trustpilot er en anmeldelsesplatform der er åben for alle hvor man kan dele sine oplevelser med virksomheder, med andre - ikke en platform til diskussion. Min oplevelse står jeg fast ved.
Hverken jeres lejere, lejrchefen eller I, var til stede i situationen og jeg mener derfor også jeres håndtering af anmeldelsen er usympatisk og ansvarsfraskrivende.
Uheldigt for alle parter.

Risposta di Lind Campingudlejning ApS
Super campingvogn til fair pris
Det var nemt at booke en campingvogn og servicen var helt i top. Vi oplevede stor imødekommenhed, venlighed og fleksibilitet. Campingvognen var super og prisen absolut fair. Kan derfor varmt anbefales
Total fed oplevelse
Total fed oplevelse. Camping er jo mere end forvente de er Max 2 år gamle. Alt er som det skal, Det spiller..
kan stærk anbefale Lind camping
Vi har været godt tilfreds
Vi har været godt tilfreds, og vil gerne anbefale Lind Campingudlejning.
Fantastisk service
Fantastisk service, levering og afhentning til tiden, depositum udbetalt lynhurtigt, meget fin campingvogn, kan kun anbefale dette sted. 👍😁
Lars Bo Sørensen
Fantastisk service
Fantastisk service. Leveret og tilsluttet som aftalt. Dejlig vogn og hurtig tilbagemelding om depositum retur.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.