Havde problem med min CANVAS fredag, og må sige at forretningen bare gjorde alt for og hjælpe mig… Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super pro... Leggi di più

En helt enestående posetiv oplevelse ved telefonkøb. Fik en fremragende og udførlig besvarelse af nogle tekniske spørgsmål. Da vores internet var nede, og vi ikke kunne handle online Black Frid... Leggi di più

Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O.. Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på... Leggi di più

Super hurtig og kundevenlig betjening. Jeg havde sendt en besked via kontaktformularen på hjemmesiden om aftenen, næste dag blev jeg så ringet op af en sød og rar medarbejder, som var tålmodig... Leggi di più

1. Negozio di televisioni

LBS-B-O Frederikshavns mål er altid at give dig en spektakulær og enestående oplevelse, både når du er i butikken, samt når du benytter dine Bang & Olufsen produkter derhjemme. Du får altid kompetent rådgivning af specialisterne, således du kommer hjem med de produkter, som passer til dine personlige behov.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super service

Ville egentligt bare have købt et nyt TV, der virkede med mit gamle MasterLink-setup. Men efterhånden som jeg fandt ud af, hvor godt de nye produkter spiller sammen, fik jeg sammen med forhandleren fundet frem til den helt rigtige løsning. Nu spiller det bare! Tog uden problem en del af mine gamle produkter i bytte, og gav mig mulighed for at afprøve både Eclipse og Shape uden binding. Super service!

12 settembre 2019

Perfekt.

Har nethandlet her før, gør det helt sikkert igen. Denne gang imponerede de med leveringstid: jeg bestilte et par H9i hovedtelefoner, der blev leveret til den lokale postekspedition ca. 16 timer efter. Det er godt nok hurtigt!

12 luglio 2019

Fantastisk butik - fantastisk personale

Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O..

Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på lager, og har de ikke, skaffer de det..

Personalet er virkelig flinke, og yder, som andre også har nævnt, en fantastisk service! Dette gælder både, hvis man skal have en mindre vare, men også de større produkter - det ser man ikke mange steder!!

Bang & Olufsen Frederikshavn har mine varmeste anbefalinger.

3 luglio 2019

Havde købt et par Bang og Olufsen ting…

Havde købt et par Bang og Olufsen ting hos dem, og var godt tilfreds Jeg ringer så da jeg skulle have nyt TV, højtalere og nogle småting, Spurgte ind til om det var et problem at jeg bor i Skive, fik så svaret "nej overhovedet ikke, det er jo næsten vores baghave" så skulle jo være godt...

Montøren som kom og installerede det, var ikke helt inde i TV'et men okay det var en ny model så det tænkte jeg ikke så meget over, virkede det ikke kunne de jo altid sende en som kunne rette det der skulle rettes for det var jo næsten i deres baghave.

Der gik ikke længe før der var problemer TV'et levede lidt sit eget liv tændte og slukkede lige som det passede den plus der var nogle problemer i menu og tv guide ( som stadig driller) jeg ringede til dem, nu var det så pludselig kun telefon support, det lykkedes så efter 3. gang at få det til at holde op med at tænde og slukke, har så ringet igen 2-3 gange ang. menu og tv guide som låser tv så stikket skal trækkes ud for at komme videre, sidste gang lovede de at NU ville der ske noget med hjælp fra B og O, det er så en måned siden og intet er sket
Jeg vil bare sige TAK for handlen og forvent ikke at sælge mere til området i "jeres baghave"

1 luglio 2019
Logo di LBS-B-O Frederikshavn

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn

Hej Ove

Vi beklager den oplevelse du igennem årene har haft med dit tv.
Jeg har været inde og set på sagen og du har fuldstændig ret. Vi har ydet telefonsupport til dig flere gange med skiftende udfordringer og vi forstår godt det er udfordringer du som kunde helst ville have været foruden.
Jeg kan også se at de seneste udfordringer har været vurderet til at være SW-relateret som løbende automatisk opdateres over internettet når udfordringen indberettes.
Efter din seneste henvendelse d. 10.05. har vi uden held forsøgt at genskabe fejlen på en tilsvarende opstilling i samarbejde med B&O men jeg kan forstå på din beskrivelse vi skylder dig en ordentlig tilbagemelding på dette.
Jeg får straks en af vores teknikere til at kontakte dig og beklager det lange forløb.

Med venlig hilsen
Anders Thomsen