LAYZIN Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik het collageenpoeder nu ongeveer 3 weken en ben tot nu toe erg tevreden! Het poeder is makkelijk in gebruik en lost goed op. Ik merk dat mijn huid er wat zachter en frisser uitziet. Ben beni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I received the collagen very quickly. It is packaged really well and it is easy to take even on vacation, so I don't miss taking it. As I have started it a month ago, the results look promising but... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijn collageenproduct! Recent begonnen met collageenpoeder en begin nu langzaam te merken dat mijn haar minder uitvalt en mijn nagels sterker worden. Mijn huid voelt voller en oogt strakker. De servi... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ik gebruik nu ruim 3 maanden Layzin collageenpoeder. Elke morgen een zakje opgelost in lauwwarm water. Ik merk tot nu toe helemaal niets…ik heb nu nog voor ruim 2 maanden maar indien na deze 2 maande... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Industria cosmetica
  2. anche in
  3. Negozio di prodotti per capelli
  4. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

LAYZIN voorziet mensen van geavanceerde huid- en haarverbetering en verjongingsoplossingen. LAYZIN maakt professionele en veilige microneedling voor thuisgebruik mogelijk, gecombineerd met krachtige serums en maskers. Alle producten zijn ontwikkeld door experts en cosmetische artsen, geproduceerd in NEDERLAND. Met LAYZIN heb je de keuze om thuis aan huid & haar te werken. Er zijn instructievideo's beschikbaar op de site. Bekijk deze voor gebruik. Heb je problemen als haaruitval, huidverslapping en rimpelvorming in gezicht en hals, dan kun je met de LAYZIN serums (parfum- en PFAS vrij) aan de slag en het probleem thuis aanpakken met de microneedling sets. De LAYZIN COLLAGEN COMPLEX is HALAL en zeer geschikt voor het verbeteren van je huid- en haargroei. Samen streven we ernaar om jouw huid- & haarambities te vervullen op momenten dat het jou uitkomt. RESTART YOUR SKIN, with LAYZIN

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

140 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Een ware verwennerij voor je gezicht!

Een ontzettend luxueuze doos vol heerlijke producten voor een perfecte skincare routine. Het dermaroller was nog makkelijker dan gedacht. Met de QR-code op de doos vind je makkelijk een video hoe je het dermarollen aanpakt. Mijn huid voelt heerlijk aan na de behandeling en het leave-on masker maakt dit gevoel helemaal af. De structuur van de crème en de serums zijn perfect, waardoor je heel weinig nodig hebt van het product en dus extra lang met de producten doos kunt doen! Een aanrader!

Logo di LAYZIN

Risposta di LAYZIN

Dag Nathalie,
Fijn dat je LAYZIN box als luxe hebt ervaren. Dat is precies de bedoeling. Je krijgt waar voor je geld. Het zijn goedwerkende producten en staan ook nog eens prachtig in je badkamer.
De video's zijn inderdaad altijd te raadplegen en maken het thuisgebruik veilig.
Groet,
Néla | team Layzin

Mijn wondermiddel

In september ben ik begonnen met de Skin Restarting Fundamentals box. Ondertussen zijn we enkele maandjes verder. De complimentjes en de opmerkingen die ik de laatste tijd krijg zijn de beste beoordeling voor Layzin. Mijn huid is veel gezonder en kan gure weersomstandigheden nu weerstaan zonder uitdroging en constant smeren (tot cortisonen toe)
Voor mij is het een wondermiddel 🥰

Logo di LAYZIN

Risposta di LAYZIN

Dag Wendy,
De wonderen zijn de wereld nog niet uit ;-) Dank voor je review. Waarderen wij enorm. Nu de zomer nadert, niet vergeten dagelijks de Power & Protect Cream aan te brengen. De SPF factor zal je huid beschermen tegen de schadelijke UV-straling. En daarmee kun je je huid helpen minder snel te verouderen of hyperpigmentatie te veroorzaken.
Groet,
Néla | team Layzin

Skin transformation

Ik gebruik nu ruim meer dan een maand de Skin Restarting Fundamentals box. Mijn huid reageert er heel goed op en zie een hele mooie resultaat. Voor mij was het belangrijk om de juiste producten in een combinatie vorm te vinden, het is altijd een zoektocht geweest. Maar dankzij de SRF box heb ik alles bij elkaar wat ik nodig heb voor mijn huid. Ook is het is een perfecte aanvulling voor de facial treatments die ik om de 6 weken laat doen.
De producten van Layzin Skin zijn zeker aan te raden, door te scannen van de QR code op de verpakkingen kom je rechtstreeks bij de video’s en zie je gelijk hoe de producten gebruikt moeten worden. Love it!

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik de Skin Restarting…

Ik gebruik de Skin Restarting Fundamentals Box, die zit in een heel mooie, luxe bewaardoos en heeft fijne producten! Ik ben enthousiast over de serums, die fijn smeren, en ook het microneedling gaat super. De instructiefilmpjes op hun site hielpen hier echt bij, aanrader!

11 gennaio 2023

Layzin, fijne producten

Definitief overgestapt op Layzin producten nu al paar masnden bezig met hun microneedling set ook. Serums parfumvrij en dus geschikt ervoor. Erg tevreden. Huid ziet er veel beter uit.

30 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

My number 1 collageen Layzin 🤩!

Nr 1 collageen Layzin 🤩!
Naast het feit dat Layzin collageen een halal certified collageen is, is het daarbovenop smaak- en reukvrij waardoor het me direct aansprak.
In de beginperiode dat ik het begon te gebruiken en door omstandigheden op een korte tijd drastisch vermagerd was, bleef mijn huid stralen en had ik geen grauw kleur in mijn gezicht.
Ook was er geen sprake van haaruitval, integendeel ik had dikker en voller haar gekregen.
Ander pluspunt sinds ik collageen inneem, groeien mijn nagels ook veel sneller en heb ik minder rimpels wat de nood aan botox vermindert.
Familie en vrienden, alsook m’n kapster, zagen het verschil en gebruiken het nu ook.
Dank u Layzin voor deze onmisbare item vanaf nu in m’n leven 👏.

26 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig product, vermindert wallen!

Inmiddels gebruik ik het Layzin collageen product vier weken en ik merk al een enorme verbetering van mijn huid. Mijn huid ziet er energieker en stralender uit. Merk ook dat mijn wallen verminderen/verdwijnen door het dagelijks gebruik van het product. Zelfs bij weinig slaap komen de wallen niet terug. Geweldige aanvulling voor mijn verzorgingsproducten.

12 ottobre 2022

Ik was erg sceptisch

Ik was erg sceptisch alvorens het gebruik. Al zoveel geprobeerd, al zo dikwijls een miskoop.
Maar na 2 weken gebruik heb ik het gevoel dat mijn huid soepeler, elastischer wordt.
Rimpelloos zal ik met 50 nooit meer worden, en dat moet ook niet. Maar een gezicht dat niet trekt en droog aanvoelt is voor mij al de hemel op aarde.
Ben nog maar net begonnen, maar voor mij een aanrader 😁😁

4 ottobre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Super!

Snel geleverd, en super producten. Ik gebruik de dermaroller in combinatie met Serum 01 en 02. En de uitlegfilmpjes op de website zin echt super!!

2 agosto 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più