Valutata 5 stelle su 5

Levering was super snel, vandaag gekocht morgen in huis. Klantenservice zeer behulpzaam vriendelijk en gelijk een oplossing voor een geopend doosje bij levering. Het product nu 1 keer gebruikt, alle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestelde de collageen poederzakjes en de scrub en kreeg er gratis een mini youth mask bij. Wat een geweldige producten. Ik bestelde meteen meer uit hun assortiment. Het youth masker is super aangen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Met de collageen merk ik al na een maand dat mijn huid stukken minder droog is, met de under eye micro needling merk ik dat de huid onder mijn onder minder hol en donker zijn en met het serum doe je l... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Industria cosmetica
  2. Negozio di prodotti per capelli
  3. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

LAYZIN voorziet mensen van geavanceerde huid- en haarverbetering en verjongingsoplossingen. LAYZIN maakt professionele en veilige microneedling voor thuisgebruik mogelijk, gecombineerd met krachtige serums en maskers. Alle producten zijn ontwikkeld door experts en cosmetische artsen, geproduceerd in NEDERLAND. Met LAYZIN heb je de keuze om thuis aan huid & haar te werken. Er zijn instructievideo's beschikbaar op de site. Bekijk deze voor gebruik. Heb je problemen als haaruitval, huidverslapping en rimpelvorming in gezicht en hals, dan kun je met de LAYZIN serums (parfum- en PFAS vrij) aan de slag en het probleem thuis aanpakken met de microneedling sets. De LAYZIN COLLAGEN COMPLEX is HALAL en zeer geschikt voor het verbeteren van je huid- en haargroei. Samen streven we ernaar om jouw huid- & haarambities te vervullen op momenten dat het jou uitkomt. RESTART YOUR SKIN, with LAYZIN

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Blij met Layzin

Al heel veel jaren veel geld uit gegeven aan (veelbelovende) skincareproducten. Sinds in Layzin gebruik, ben ik blij! Mijn 57-jarige huid is zacht en goed gevoed, iedere dag een beetje stralender! Ik ben blij!

11 gennaio 2026

Risposta di LAYZIN

Wat fantastisch om te lezen. Dit is precies wat de LAYZIN producten doen: de huid naast goed te verzorgen ook nog te verbeteren. Dank voor uw review.

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik het haarserum met de roller…

Ik gebruik het haarserum met de roller nu ongeveer 1,5 maand. Rondom mijn inhammen komen nieuwe haartjes, en het haar in dat gebied wordt voelbaar sterker!

Ik ben zelf kapper en ben best sceptisch met dit soort dingen, maar so far so good! 😍

Daarnaast zijn dit zeer vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben, dus bij twijfel! Zeker proberen!

5 dicembre 2025

Risposta di LAYZIN

Wat een mooi compliment! Dank u hartelijk.

Zeer goed product

Zeer goed product , goede service en snelle levering 😀

7 novembre 2025

Risposta di LAYZIN

Prachtig compliment. Dank u. Fijn dat u dit deelt! Fijn weekend.

Beste collageen ever🥰

Ik was een lange tijd op zoek naar collageen. Me schoonheidsspecialist raadde me een collageen aan die wat aan de prijzige kant was, had een verschrikkelijk vieze smaak en toppunt deed z'n werk niet. Tot ik Layzin voorbij zag komen op socials en dacht deze ga ik zeker eens proberen. En jah, dit drink ik nu al bijna 2j en krijg zoveel complimenten over me huid en wat ik zoal gebruik voor de glans in me haar. Ben blij met dit product en zou geen ander merk meer willen bestellen 😊

21 novembre 2025

Risposta di LAYZIN

Mooie uitgebreide review heeft u geplaatst. Dank u! Zo kunnen anderen deze info laten meewegen in het maken van hun keuze.
Fijn weekend 😁

Verbetering huid

Ik ben momenteel 2 maanden aan innemen,bevalt me goed.ik hoop dat het daarna zichtbaar is dat mijn huid er beter van is geworden....afwachten
Ohja Mijn leeftijd is 60 jaar en mijn huid is heel gevoelig en droog geworden.....

30 settembre 2025

Risposta di LAYZIN

Hallo Brenda, Dank voor je review. Daarop wil ik graag reageren. Het is bekend dat wij vrouwen vanaf de overgang een steeds drogere huid krijgen. Daarom hebben wij hyalurzonzuur in onze formule.

Neem anders even contact op met de klantenservice zodat we u kunnen adviseren over SERUM 01. Werkelijk een topper waardoor de huid op intense wijze hydrateert doordat het 2 soorten hyaluronzuur bevat. Wij geven je dan ook een kortingscode ;-) omdat je al klant van ons bent.

Het is afhankelijk van je huidige huidconditie dat je huid de verbetering na collageen inname zichtbaar toont.

Hoe ouder je bent, des te langer het kan duren voordat jijzelf de verandering ziet. Hoewel wij ook klanten hebben die voor en na foto's hebben gemaakt en wél in 8 weken de verbetering zien.

Het collageen gaat naar je huid over je hele lichaam. En dan kan het soms wat langer duren voordat je het in je gezicht ziet omdat je jezelf dagelijks diverse keren in de spiegel ziet. Dus collageen doet wel degelijk z'n werk in je hele lichaam maar ook in je haarfollikels.

Andere mensen zullen je complimenten geven... en dát is het begin van je glowy skin. Dus gewoon doorzetten is ons advies.
Hartelijke groet.

Collageen zonder smaakjes

Ik was op zoek naar een collageenpoeder zonder smaak, elke dag tropical of citroen is niet te doen, deze is met water helemaal goed, lost goed op en bevat wat het hoort te bevatten, heel prettig mailcontact met Layzin, ze zijn belangstellend en klantgericht, Ik ben blij dat dit op mijn pad kwam en toen was de keus snel gemaakt, voelt goed en voor ik het vergeet handige zakjes met afgemeten hoeveelheid.

21 ottobre 2025

Risposta di LAYZIN

Mooi! Wij doen ons best om iedere klant van goede een transparante informatie te voorzien. Fijn dat u het waardeert. 😁

Topproducten die echt werken

Topproducten die echt werken! Ik gebruik zowel de producten voor baardgroei als tegen haaruitval en ze hebben mij écht geholpen. Ik heb van alles geprobeerd, maar alleen deze doen wat ze beloven. Ik ben al maanden klant en blijf dat zeker nog lang, bovendien is de service top en het team supervriendelijk.

2 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk en dik in orde

Makkelijk bestellen en betalen, snelle correcte levering, handig in porties
Resultaat kan ik nog niet beoordelen want ik neem het nog niet lang genoeg

20 ottobre 2025

Risposta di LAYZIN

Dag Jenny, Ga vooral door want collageen gaat naar je huid over je hele lichaam en ook naar je haarfollikels en nagels. Dus het kan bij sommige mensen wat langer duren voordat je verandering ziet in je gezicht. Het hangt ook wel af van je huidige huidconditie.
Maar er gebeurt dus wel degelijk iets.

Consistentie in gebruik is de sleutel tot huidverbetering. En drink vooral ook dagelijks voldoende water zodat het ingredient hyaluronzuur in ons poeder haar werk goed kan doen.

Levering was super snel

Het product nu 1 keer gebruikt, alles is van zeer goede kwaliteit zowel stevig en makkelijk in gebruik. Voor nu tevreden en weet zeker bij meerdere keren te hebben gebruikt dat dit het zelfde gevoel blijft geven. Wel afwachten hoe mijn huid eruit komt te zien na enige tijd.
Bedankt Layzin🙏🏼

14 ottobre 2025

Risposta di LAYZIN

Wat een mooie review. U tevreden, wij ook. Consistentie is altijd belangrijk. En we worden elke dag een heel klein beetje ouder. En dat mag natuurlijk ook.
Dankuwel!

Taufiq

Super goede service!. De producten die ik gebruik, slaan goed aan bij mij.
En super goede deal bij een bestelling boven €25 zoals gratis kortingscode!.👌🏽

24 ottobre 2025

Risposta di LAYZIN

Dag Taufiq, Wij delen graag mooie deals aan vaste klanten. Met name via nieuwsbrieven en emails.
Wat fijn dat u tevreden bent. Hopelijk blijft u nog lange tijd klant.
Groet van team LAYZIN

Experience Layzin

I would like to inform that service from Layzin was top notch. Immediately helped correctly. Being self-employed in a secondary occupation I was able to enjoy these testers, for which sincere thanks to Layzin team. Although I had a small client base the clients were not enthusiastic about this, hygienically clients don't like metal, pricks because they just don't trust it. I performed this after cleansing, massage, to then allow a boost of hydration to penetrate deeper to get better results. Personally, for me it was a purchase that I could not continue to apply over the long term. But certainly a lot of potential.

30 settembre 2025

Risposta di LAYZIN

Thank you so much for sharing this valuable feedback! LAYZIN truly appreciates insights from real users.

We would like to emphasize that the LAYZIN dermaroller is specifically designed for safe and comfortable home use, for those who wish to work on skin improvement without visiting a salon.

Our clients choose this solution because it fits perfectly into their busy lives: they want professional results but prefer the flexibility of treating their skin when and where it suits them best.

All LAYZIN serums are created by a cosmetic doctor, formulated to be perfectly suited for use with dermarolling.
They are fragrance-free and contain no microplastics, making them safe and gentle for all skin types. Our goal is to make advanced skincare accessible for everyone who values natural beauty and professional-quality results at home.

If you have any further questions or need more information, please feel free to reach out. The LAYZIN team is always happy to assist with advice or support!

Goed product

Goed product, correct bedrijf, prima comunicatie en perfecte levering!

16 gennaio 2025

Risposta di LAYZIN

Vriendelijk dank Juri. We proberen altijd iedere klant zo persoonlijk mogelijk te helpen. Dank voor het compliment. Fijn dat je ook tevreden bent over de LAYZIN producten.

Valutata 4 stelle su 5

Mijn huid van gezicht veel gladder.

Mijn huid van gezicht en handen zijn veel beter geworden. Bruine pigment vlekken zijn veel minder geworden.

7 settembre 2025

Risposta di LAYZIN

Wat mooi om te horen Lieuwkje. Dank voor het delen van je ervaring met LAYZIN producten. Vergeet niet je huid dagelijks te beschermen met de Power & Protect Cream met SPF30.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più