Kjøp av Lay-Z-Spa Maldives Hydrojet Pro Enkel og ryddig bestillingsside, rask betaling og ordrebekreftelse. Feil type spa ble sendt, men ved henvendelse første virkedag ble dette ordnet umi... Leggi di più

Har hatt min Lay-Z-Spa Milan fra lay-z-spa.no stående ute nå sammenhengende i 3 år uten noen problemer og veldig glad for at jeg tok med kjemipakken og strips, for dette er ikke like bra andre steder... Leggi di più

1. Centro benessere specializzato in massaggi

Nettbutikken lay-z-spa.no. Kun for kunder som har handlet i nettbutikken lay-z-spa.no. Kunder som har handlet spabad andre steder skal ikke gi review her. Bestway tar seg av garanti på lay-z-spa produkter og skal ikke skrives om her. Erfaringer her er kun for handel og kontakt med nettbutikken lay-z-spa.no

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

God service

Er en som er helt rå på service. Svarte på alle meldinger til langt på kveld. Dette er det jeg kaller go service. Veldig fornøyd da de garanterer nytt det som er feil, selv om Bestway ikke har fulgt opp klage. Så Tusen takk

3 marzo 2026

Ingen levering? Vil det bli levert?

Bestillte Lay-z-spa basseng 18. desember. Fortsatt ikkje mottatt, i dag er me komt til 22.januar. Einaste dei seier er at båten er på vei frå Hamburg.

22 gennaio 2026

Risposta di Nettbutikken lay-z-spa.no

Hei! Vi vet båten med dine varer ble forsinket flere ganger, det er ikke noe vi kan noe for. Men alle våre kunder har fått sine varer forlengst nå.

Utsatt utsatt utsatt levering & ingen hjelp

Bestilte og betalte for boblebadet i oktober,
Det skulle egentlig komme etter 5 dager, men ble utsatt til november, så til 05 desember, så romjulen, deretter 09 januar og nå 25 januar.
Får INGEN informasjon og de svarer ikke på henvendelser lenger..
Forbrukerrådet er kontaktet
STYR UNNA!!

10 gennaio 2026

Risposta di Nettbutikken lay-z-spa.no

Hei! Jeg finner ingen kunde med navn Tori Steine, kan du sende oss en mail så vi kan finne en løsning?

Hei Miami fungerer utmerket

Hei
Startet opp "vintersesongen"nå. Vi har Miami Airjet som er plassert i en utestue og er nå igang på sesong 3.
Har fungert utmerket hele tiden.

17 dicembre 2025

Tusen takk for din tilbakemelding!

Gjelder en stimdusj type Wellgem U682…

Gjelder en stimdusj type Wellgem U682 der stimgeneratoren kortsluttet på jordfeil godt innenfor garantitiden på 5 år. Mandera påstår at det skyltes dårlig vannkvalitet, selv om det gjelder den offentlige vannforsyningen i Trondheim by. Måtte kjøpe ny del til redusert pris og sørget for skifting selv. Jeg kommer ikke til å handle med på denne nettbutikken.

15 settembre 2025

Kjøpte Lazy spa sitt Hollywood bad i…

Kjøpte Lazy spa sitt Hollywood bad i fjor sommer. Brukt det ukentlig høst, vinter og vår . Det er egentlig ikke et bad beregnet på vinterbruk tror jeg. Men med isloeringstrekk og litt ekstra isolering rundt pumpe brukte vi det hele vinteren ned i -17. Helt fantastisk🤩

17 ottobre 2025

Tusen takk for din tilbakemelding!

Rask levering og bra produkt

Rask levering, bra produkt som ga verdi for pengene. Kjøpte Helsinki-modellen. Lett å montere og komme i gang. Veldig godt fornøyd.

30 marzo 2025

Kjøpte Bali 7 Brown Rattan i juni

Kjøpte Bali 7 Brown Rattan i juni. Rask levering og super service. Vi er superfornøyde med kvaliteten. Var veldig enkelt å montere også. Anbefaler virkelig Lay-Z Spa.

6 ottobre 2025

Santorino 7 et fantastisk kar

Fantastisk enkelt å se igjennom forskjell på karene. Rask levering og enkelt å sette opp. Kjøpte Santorino smart7. Et fantastisk kar og er ofte brukt, angrer ikke.

19 settembre 2025

Rask levering

Rask levering, valgte Hollywood modellen, kjempefin og fornøyd med produktet. Enkelt å sette opp.

4 ottobre 2025

Paris

Jeg er fornøyd med servicen og alt går ryddig for seg.
Jeg har Paris modellen og den er perfekt til meg som er 185 cm høy.

3 ottobre 2025

Rask og bra service

Har et riviera spa og er kjempe fornøyd. Har bestilt deler til et annet riviera spa og fikk kjempegod hjelp pr mail. Fikk svar iløpet av en time! Rask levering også :)

23 ottobre 2024

Maldivene

Kjøpte Maldivene spa I juni 2022 og er kjempe fornøyd. Dette har stått ute i vær og vind siden da og funker fortsatt like bra. Blir brukt ca. 1 gang i uka.

3 marzo 2025

Dårlig kundebehandling

Rask levering. Kjøpte Lay-Z-Spa Hawaii 6 Blue 15. juli.
Pumpe var defekt. Bestway bestemte at det var boblebad som var defekt. Mottar nytt boblebad. Like langt da der er pumpe som er defekt. Omsider får ny pumpe. Nå fungerer det, men står igjen med en sommer ute boblebad og mye ekstraarbeid, frustrasjon og bortkjøring av defekt boblebad og pumpe. Klager til Bestway. Mottar et enkelt og arrogant nei til kompensasjon. Veldig skuffet over kundebehandling.

15 luglio 2025

Risposta di Nettbutikken lay-z-spa.no

Hei! Fint om du klager til Bestway, ikke til oss. Jeg gir Bestway beskjed om dette.