Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Zanim dołączyłem do Łatwy Start przez…

Zanim dołączyłem do Łatwy Start przez długi czas porównywałem różne inkubatory bo zamykałem swoje JDG i chciałem mieć pewność, że trafiam w dobre ręce.
To co mnie przekonało, to ich profesjonalizm i podejście do kwestii prawnych. Każda umowa jest dokładnie analizowana, wszystkie dokumenty są zgodne z przepisami.
Łatwy Start stawia na uczciwość i transparentność, dlatego ufam im w 100%.

28 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Pracuję z ŁS od dłuższego czasu i mogę…

Pracuję z ŁS od dłuższego czasu i mogę szczerze powiedzieć, że to najlepszy wybór. Mój kontrakt był naprawdę skomplikowany i żaden inny inkubator nie chciał go zaakceptować. LS nie tylko go przeanalizował, ale wprowadzili zmiany, które zadowoliły obie strony. Dzięki temu mój klient przeniósł do nich kilku swoich pracowników. Do tego ich program partnerski to ogromny plus - moja prowizja jest już tylko 250 zł miesięcznie, a dodatkowo mam świetny kontakt z całym zespołem. Bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa!

2 febbraio 2026

Получила недавно karta…

Получила недавно karta pobytu.сотрудничала с Кристиной.Помогала во всем и что очень важно!!!!в любое время удобное вам.Кто хочет приятно и продуктивно с положительным результатом решить документные вопросы это к Кристине. она ещё и красотка!!!

10 dicembre 2025

Risposta di Łatwy Start

Спасибо большое за отзыв!
Очень рады, что вы остались довольны результатом и работой Кристины. Обязательно передадим ей ваши тёплые слова 😊

Valutata 1 stelle su 5

Totalne rozczarowanie

Zwróciłem się do latwy-start.pl po pomoc w legalizacji pobytu. Wziąłem pakiet za 1600 zł z pełnym prowadzeniem sprawy w urzędzie. Z góry ustaliłem, że interesuje mnie wyłącznie osobiste złożenie wniosku w urzędzie.

Ostatecznie przez kilka miesięcy nie byli w stanie umówić mnie na złożenie wniosku, bo niedawno zlikwidowano osobiste składanie wniosków.

Okropne, zadymione od IQOS-a biuro. Ponieważ pracuję na B2B, cały czas przynosiłem im faktury, a za każdym razem, gdy przychodziłem, coś świętowali i pili prosecco w pracy.

Zdecydowanie nie polecam.

2 ottobre 2025

Dziękujemy za opinię.
W treści pojawiają się elementy, które nie są możliwe w praktyce naszej pracy.
Także – jak Pan pisze – jeśli nie udało się umówić wizyty na złożenie wniosku, oznacza to, że wniosek nie został złożony, a więc nie mogło być comiesięcznego dostarczania dokumentów księgowych. Takie dokumenty są wymagane dopiero po przyjęciu wniosku do rozpatrywania przez urząd, dlatego nie było podstaw, aby w tym celu tak często przychodzić do naszego biura.

Również po weryfikacji nie znaleźliśmy w naszej bazie żadnego klienta o imieniu Anton ani przypadku odpowiadającego opisowi. Nie oferujemy pakietu w cenie 1600 zł, dlatego trudno nam powiązać tę opinię z rzeczywistą usługą.

Z uwagi na brak zgodności z rzeczywistymi procesami zwróciliśmy się już przez Trustpilot o dokumenty potwierdzające zawarcie współpracy, jednak nie zostały one przedstawione. Prosimy zatem o podanie numeru umowy, abyśmy mogli jednoznacznie zweryfikować, czy nasza firma faktycznie świadczyła Panu usługi, i móc rzetelnie się w sprawie rozeznać.

Valutata 4 stelle su 5

Хороший опыт

Хороший опыт, все инструкции и шаги были чётко указаны

7 novembre 2025

Спасибо за отзыв!

Karta pobytu w Warszawie

I’m really thankful to Olga for all her help. From answering the questions to receiving the residence permit. The process was smooth and there was no stress. That took only 5 months from application to obtainment.

21 novembre 2025

Risposta di Łatwy Start

Thank you for your review. We're glad the process went smoothly. Olga is happy to hear your feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Korzystam z usług inkubatora biznesu i uzyskania zezwolenia na pobyt. Personel jest uprzejmy, pełne wsparcie na wszystkich etapach, odpowiadają na wszystkie pytania, wszystko bardzo szybko i sprawnie, komunikacja w wygodnej formie. Z powodzeniem otrzymałem zezwolenie na pobyt w ciągu kilku miesięcy. Polecam

4 novembre 2025

Wybrałem Łatwy Start

Wybrałem Łatwy Start, ponieważ dla mnie najważniejsze było bezpieczeństwo i legalność. Wiedziałem, że firma przeszła już kontrole podatkowe i wszystkie dokumenty są przygotowywane zgodnie z prawem. Dla osób, które chcą spokojnie pracować w Polsce, to zdecydowanie najlepszy wybór.

15 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Отличный бизнес-инкубатор и услуги по легализации

Работаю с компанией с 2023 года через инкубатор, всё просто, оперативно и чётко. За два с лишним года работы только позитивный опыт.
Также воспользовался услугами компании по сопровождению процесса легализации - отзывчивые кураторы и понятный процесс, всегда помогут разобраться с любыми вопросами и документами.
Рекомендую!

28 luglio 2025

Спасибо за отзыв!

Благодарность Latwy Start

Хочу выразить искреннюю благодарность команде Latwy Start, которая занимается нашей документацией! Работаем уже не первый год, и я всегда уверен в том, что любые вопросы решаются быстро, профессионально и без лишней бюрократии.

Отдельно хочу отметить, насколько оперативно выписываются счета — неважно, будний день или вечер, всё делается точно и вовремя. Это действительно ценно в бизнесе.

Также очень помогает их поддержка по вопросам легализации в Польше — будь то консультации, документы или просто советы, всегда получаю чёткие и полезные ответы.

Рекомендую всем, кто ищет надежный бизнес инкубатор в Польше с международной экспертизой. Спасибо за вашу работу!

17 luglio 2025

Risposta di Łatwy Start

Спасибо, что мотивируете нас такими отзывами :)

Отличный инкубатор

Работаю через инкубатор Łatwy Start со своим клиентом из UK уже более двух лет. За эти два года сменилось 3 координатора, но все они очень хорошо работают, вся связь в telegram.
Выплаты производят в день прихода денег на счёт фирмы, ни разу не подвели, не задержали и всегда на связи координатор. Руководству инкубатора можно написать даже в выходной день и тоже в telegram. Всегда бесплатно подскажут по процессу получения карты побыту а за небольшие деньги и все под ключ сделают. Я очень доволен и рад что перешёл из другого инкубатора к ним и не жалею даже что у них дороже чем у некоторых других.

9 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più