Banner for Lattestore

Lattestore Recensioni 3.300

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond. Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt. Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer complete configuratie van de jaloezieën. Dit voelde meteen dat dit product top ging zijn. Ontvangen product was dan ook top. Heel tevreden van het product en het bestellingsprocess.

Valutata 5 stelle su 5

Naast een duidelijk bestelproces, waar ik er toch in slaagde om iets verkeerd te selecteren werd ik netjes opgebeld door de verkoopsafdeling omdat zij hadden vastgesteld dat er mogelijks een fout wa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

première foi que j'était impatient d'exprimer mon avis sur un produit tellement je suis satisfait en tous points. 10/10 pour tout, précisions sur tout les aspects des produits sur le site, puis suivi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di tende avvolgibili
  2. Negozio di tende
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di articoli per finestre

Scritti dall'azienda

Op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie en zonwering? Bij Lattestore vindt u een uitgebreid assortiment aan lamellen, rolgordijnen en jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw interieur. Ontdek onze kwaliteitsproducten en profiteer van een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Bezoek nu onze webshop en maak uw ruimte zoals u het wenst!

Ons aanbod

Scritti dall'azienda

Verticale lamellen
Onze verticale lamellen bieden niet alleen functionaliteit, maar dragen ook bij aan de esthetische uitstraling van uw interieur. Ons universeel systeem is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van verticale lamellen.
Aluminium jaloezieën
Onze horizontale aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen.
Rolgordijnen
Wij bieden een ruim assortiment rolgordijnen op maat aan. Onze verduisterende rolgordijnen houden het daglicht buiten en brengen een aangename sfeer in uw woonkamer. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen.
Duo rolgordijnen
Verduisterend, lichtdoorlatend of net dat tikkeltje luxueuzer: bij de duorolgordijnen heeft u keuze te over. Een duo rolgordijn is één van de nieuwere producten op de raamdecoratie markt waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kan afsluiten.
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën geven een warm gevoel aan ieder interieur. Ze hebben belangrijke eigenschappen die een meerwaarde bieden aan uw ruimte. Eerst en vooral hebben houten jaloezieën de eigenschap om geluiddempend te gaan werken wanneer u de lamellen sluit. Ook heeft hout een isolerende werking.
PVC jaloezieën
Horizontale PVC jaloezieën zijn budgetvriendelijker dan de horizontale houten jaloezieën.
Plissé gordijnen
De geplooide stoffen bieden bij plisségordijnen de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een volledige of gedeeltelijke opvouwmogelijkheid, de compacte pakkethoogte van deze zonwering maakt ze geschikt voor elk raam in uw interieur.

Levering & garantie

Snelle levering en 2 jaar garantie.

Geniet van onze snelle levering en 2 jaar garantie op al onze producten. Zo ben je zeker van kwaliteit én een vlotte service!

Promotion box for Lattestore

Bestel gratis stalen!

Ontvang gratis stalen en kies met zekerheid jouw lamellen.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Alles perfect geleverd zoals opgegeven…

Alles perfect geleverd zoals opgegeven in bestelling, goede kwaliteit.

1 aprile 2026

Beste Patrick

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat alles perfect geleverd werd en aan je verwachtingen voldeed

Commande livrée rapidement

Commande livrée rapidement, emballage impeccable
Très beaux stores vénitiens en bois

6 aprile 2026

Cher Jean-Louis,

Merci pour votre retour positif ! Nous sommes heureux que la livraison, l’emballage et la qualité de vos stores vénitiens en bois aient répondu à vos attentes.

Top kwaliteit

Top kwaliteit, gemakkelijk om te installeren,

6 aprile 2026

Beste Gerry

Wat leuk om te lezen, bedankt! Geweldig dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat alles gemakkelijk te installeren was.

Valutata 4 stelle su 5

Très bon suivi

1 aprile 2026

Chère Laurence,

Merci beaucoup pour votre retour ! Nous sommes ravis d’apprendre que le suivi vous a donné satisfaction. Merci pour votre confiance.

Uitgebreide configuratie.

30 marzo 2026

Beste Martijn

Dank je wel voor deze mooie woorden! We vinden het erg fijn om te horen dat de keuze- en bestelmogelijkheden duidelijk en aangenaam waren, en dat ook het eindproduct helemaal in de smaak valt. 🤩

Absolute aanrader!!

Naast een duidelijk bestelproces, waar ik er toch in slaagde om iets verkeerd te selecteren werd ik netjes opgebeld door de verkoopsafdeling omdat zij hadden vastgesteld dat er mogelijks een fout was gemaakt.
Samen een oplossing uitgewerkt, waarna een perfecte levering volgde.
Absolute pluim voor alle medewerkers!!!!

26 marzo 2026

Beste Tim

Wat een fantastisch leuke review om te ontvangen. Namens ons team een hele dikke dankjewel voor de mooie woorden!

We doen ons uiterste best om te helpen waar we kunnen.

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

Fijne avond,

Hele mooie bamboe lamellen

Hele mooie bamboe lamellen. Ook een klein probleem is netjes opgelost! Snel geleverd en goede kwaliteit

Beste Sandy

Bedankt voor je fijne feedback! 😊

Fijn om te horen dat we alles naar wens voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van je bamboe lamellen!

Me happy…

Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond.
Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt.
Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houten lamellen. Vind het heel mooi, het doet wat het moet doen. Hangt er nu een dag, dus niet echt representatief om te oordelen. Tot hier toe een tevreden klant dus.

Beste Dominique

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.

Veel plezier met je nieuwe lamellen!

opnieuw een vlotte aankoop

opnieuw een vlotte aankoop, correcte levering en mooi afgewerkt produkt/houten lamellen

17 marzo 2026

Beste Gerry

Bedankt voor je vertrouwen en je fijne review!

Geweldig om te horen dat alles opnieuw vlot verlopen is en dat je tevreden bent over de levering en de afwerking van de houten lamellen.

Veel plezier met je aankoop.

Vriendelijke groeten

Valutata 5 stelle su 5

zeer mooi en goed afgewerkt (wel veel…

zeer mooi en goed afgewerkt (wel veel valse mails van bpost)voor de levering

Beste Philip

Dankjewel voor de nuttige feedback.

We nemen feedback ernstig en gingen hier enkele dagen geleden al mee aan de slag.
Normaalgezien zou de communicatie betreft Bpost-leveringen vanaf heden terug moeten voorlopen zoals het hoort.

Fijne middag!

Perfect

Perfect, zoals besteld

Beste Gert

Dankjewel voor deze mooie review!
Geniet van je aankoop.

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

Alvast een fijn weekend.

Valutata 4 stelle su 5

Aluminium jaloeziën.

Prijs kwaliteit zeer goed.

10 marzo 2026

Beste Dirk

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier met je lamellen!

Valutata 5 stelle su 5

fantastisch service na een verkeerde…

fantastisch service na een verkeerde bestelling.

10 febbraio 2026

Beste Klaartje

Dankjewel voor je mooie woorden! ⭐ We doen altijd ons best om problemen snel en goed op te lossen. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren!

Valutata 5 stelle su 5

Très bon service après vente, à l’écoute et réactifs

Très bon service après vente, gentillesse et disponibilité

4 marzo 2026

Bonjour Isaline,

Merci beaucoup pour votre avis positif ! 😊
Nous sommes ravis d’apprendre que notre service après-vente a répondu à vos attentes. Votre satisfaction est notre priorité, et vos mots nous font très plaisir.

Degelijk en mooie afwerking

Mooie afwerking, precies volgens opgegeven maten. Werd netjes geleverd in degelijke verpakking binnen de vooropgestelde leveringstermijn.

2 marzo 2026

Beste Gunther

Wat fijn om dit te lezen, bedankt!
Fijn dat alles naar wens is en correct geleverd werd. Daar doen we het voor!

Stores 35mm zwart mat

Super content met het resultaat.

24 febbraio 2026

Beste Marc

Wat fijn om te horen dat je super content bent met het resultaat!

Dank je wel voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe stores!

Vriendelijke groeten

Valutata 5 stelle su 5

zeer snelle levering,goede behandeling…

zeer snelle levering,goede behandeling .(niks kapot)produckt oogt zeer mooi.voor eengoede prijs !!!

28 febbraio 2026
Non scritta su invito

Beste klant

Wat super om te horen, dank je wel voor je fijne review! 😊

Top dat alles snel en netjes is aangekomen en dat je blij bent met het product én de prijs. Daar worden wij blij van! 🙌

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs voor een zeer degelijk…

Goede prijs voor een zeer degelijk product. En sneller geleverd dan verwacht.

25 febbraio 2026

Beste Dirk

Hartelijk dank voor deze mooie feedback!
Geweldig om te horen dat het product en de levering aan je verwachtingen hebben voldaan!

Valutata 5 stelle su 5

Correspond en tout point à mes…

Correspond en tout point à mes attentes. En espérant que cela vieillisse bien dans le temps

25 febbraio 2026

Cher Yves,

Un grand merci pour votre message ! Votre satisfaction est notre priorité. Nous sélectionnons nos produits avec soin pour garantir leur qualité dans le temps.

L'équipe Lattestore

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più