Scopri cosa dicono le persone
Fuld tilfredshed! Nemt at booke turen, hurtige og brugbare besvarelser både pr mail og tlf ved henvendelse til kundeservice. Fin tur med fly, dejligt hotel med god beliggenhed, suveræne pladser på Anf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vil blot takke Ronnie, LA travel, Alex og Casper fra Liverpool fc fan club dk. For et helt igennem fint arrangement i.fbm. Lfc - Brentford. Ikke det bedste fodbold, men sejltur, byrundtur, fine anekd... Leggi di più
Min søn og jeg havde vores første udlandske fodbolds tur, hele vejen igennem, har vi følt os trykke med Jannich og Martin ved roret, vi kan klart anbefale LA travel og deres gruppe tur med “alt” inc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sport og eventrejser for private, firmaer, klubber og grupper.
Informazioni di contatto
Birk Centerpark 40, 7400, Herning, Danimarca
- 89 88 04 84
- info@latravel.dk
- latravel.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Fremragende tur til dortmund
Fremragende grupperer til Dortmund. Alt spillede og LA Travel sørgede for al den nødvendige planlægning. Vil helt klart anbefale LA Travel og vil helt sikkert også bestille rejser igennem LA Travel igen
Varme anbefalinger
Har brugt LA travel til en tur til Dortmund og se fodbold. Oplevede super god service inden afrejse og havde en fremragende tur. Kan varmt anbefale at bruge LA Travel. Jeg bruger dem gerne igen.
Henrik
Fantastisk fodboldtur til London
Er lige kommet hjem efter en fantastisk fodboldweekend i London, hvor vi var 5 "drenge" som havde købt oplevelsen igennem LA Travel.
Boede på Hotel Royal National, fint hotel med en super beliggenhed tæt på undergrundsstation og Oxford Street. Super spiseaarangement på Stamford Bridge inden kampen og med gode siddepladser på stadion.
Kun anbefalinger herfra
Vi bookede en fodboldtur til München for at se Bayern München. Pakken inkluderede overnatning på hotel og billetter til kampen. Alt gik som smurt.
Chelsea-Everton
Vi var 5 pers. i London og se Chelsea-Everton. Alt lige fra bestilling, modtagelse af billetter mm. fungerede bare til verdensklasse. Mega fede pladser til kampen incl. drinks/øl billetter og program. LA-Travel rules !!!
Bedste fodboldoplevelse
Bedste fodboldoplevelse.
Jeg brugte LA Travel til, at arrangere en fodboldrejse til Manchester, for at se dem i Europa League
Fantastisk god service, et nemt overblik over rejsens detaljer, og generelt en rigtig god oplevelse. Mine varmeste anbefalinger herfra.
LA Travel assisterede med billetter til…
LA Travel assisterede med billetter til den historiske kamp imellem Liverpool & Manchester United som endt 7-0. Alt klappede og undervejs var der hurtig respons med de få spørgsmål der var.
Kan klart anbefales!!
Helt igennem god oplevelse at rejse med…
Helt igennem god oplevelse at rejse med LA Travel.
Den fedeste teenage-oplevelse ever
Først var jeg meget nervøs for at bevæge mig ud i nyt farvand, men Ronnie skal have stor ros for at hjælpe mig, med at gøre oplevelsen Liverpool vs. Everton til noget min søn og jeg aldrig glemmer, ville ønske at vi kunne tage afsted igen hurtigst muligt.
Ronnie er meget lydhør på specifikke ønsker, så tøv ikke med at spørge ham til råds. Tak Ronnie for at gøre turen til en ubeskrivelig fed oplevelse for især min søn
Liverpool
på tur til Liverpool, mod Everton, alt fungerede , selv resultatet ,fint hotel med god beliggenhed, Ronnie har styr på det, spændende møder med tidligere spillere fra Liverpool, mulighed for at melde til og fra til forskellige aktiviteter. Skal jeg afsted igen, bliver det med LA travel
kort sagt : en rigtig god oplevelse.
Var med på gruppe tur Manchester…
Var med på gruppe tur Manchester United mod Manchester City. En helt igennem god tur hvor alt fungerede. Vi fik billetter i god tid sammen med hotel voucher. I Manchester tog Ronnie hånd om alle spørgsmål og problemer a sap.
Fed fodboldoplevelse med LA Travel
Lige haft vores mest fantastiske fodboldrejse til Liverpool med LA Travel. Alt klappede og fungerede som det skulle. Fodboldbilletter kom om torsdagen, hvor kamp var om lørdagen. Disse downloades til Wallet på telefonen - nemt og praktisk. 1000 tak til Ronnie fra LA Travel for fantastisk service ved bestilling af rejsen og fedt at man fulgte det helt til dørs. Absolut god stil!. Vi kan kun varmt anbefale LA Travel som fodboldrejsearrangør og håber snart at kunne komme afsted igen. Endnu engang 1000 tak🙏😃
Fremragende oplevelse!
Fremragende oplevelse!
Vi var 8 gutter der bestilte en tur til Machester United - Manchester City på Old Trafford. Vi bestilte turen mange måneder inden kampen skulle afvikles, hvilket betød, at datoen for kampen endnu ikke var fastlagt. Ronnie fra La Travel gav os informationer omkring hvornår kampen ville blive fastsat, samt hjalp han os med at opgradere vores hotel.
Det var en super god oplevelse, og vi var trygge hele vejen igennem - både før og under turen!
Der var bare styr på det hele, samt hurtig responstid!
Kæmpe fornøjelse.
Vores næste tur vil helt sikkert blive bestilt via LA Travel. Super service og en rigtig god pris!
Alletiders tur til Manchester og Derby…
Alletiders tur til Manchester og Derby d 14/1/23. Ronnie og Peter gjorde det til en oplevelse. Alt var klart med centralt beliggende hotel, billeter, rundtur på Old Trafford* rundtur i Manchester by og restuarant besøg.
Anbefaler LA-Travel og vi vil da tage med igen med LA-Travel
PS *skrev Anfield først, skam..skam.. er rettet
God tur uden komplikationer
Perfekt oplevelse
Super dialog fra start til slut...
Ronnie fandt lige de Tottenham billetter vi gerne ville have - og Jannich og Christian er altid klar med gode råd og fif til fx. en Championship kamp på turen..
Stort kendskab og man er i trygge hænder - en go' oplevelse.
En klar anbefaling herfra..!
Super rejsebureau
Super rejsebureau, når man skal på fodboldtur.
Alt klappede, flyselskabet, hotellet og ikke mindst billetterne til fodboldkampen på Camp Nou, med en hjemmekamp med FC_Barca.
Selskabet kan varmt anbefales, da de har et højt serviceniveau.
Tak, for ultimativ service👌
Jeg har behov for at dele min oplevelse fra min tur med LaTravel og Gulklud til NFL.
Hold da op, med disse gutter får man, SERVICE, ud over det sædvanlige👌 Dette var min første tur, og alle spg jeg havde blev besvaret promte, og det var selvom kl. var 23!!! Selv under turen til USA fik vi billetter til oplevelser, som vi ønskede, på selve kamp dagen🤩💪
Under hele turen var vi i selskab af de bedste guider, som tog vare på hele selskabet, stor tak til Ronnie og Claus🤗
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til dette selskab (og jeg arbejder selv med at have kunder med på ture) det kan næppe gøres bedre👌
Vær ikke usikker, hvis du overvejer en rejse med LaTravel, bare gør det!
Stor tak til LaTravel og Gulklud!!!
Third trip
Jeg har nu haft fornøjelsen af tre ture med LA Travel/ Gulklud til NFL i USA.
2018: Boston/ Philadelphia
Højdepunkter på turen: Opleve Brady live, mødt venner for livet, fede kampe, fede byer, en kæmpe oplevelse at møde Frans Nielsen, fed sammensætning af tur.
2021: Glendale/ LA
Fede kampe og en god sammensat tur.
2022: Tampa/ Buffalo/ Cleveland
Tre nye byer og stadions for mit vedkommende. Fede udflugter til henholdvis Crystal River for at svømme med søkøer og et smut til Niagara Falls på den Canadiske side. Fede kampe, kæmpe oplevelse at møde Hjalte Froholdt, god sammensætning af forskellige oplevelser.
Glæder mig til fremtidige ture. Jeg kan hvertfald kun anbefale folk at tage med på disse ture.
Fed USA tur
Var med LA TRAVEL på NFL tur til USA fra 26 oktober til 2 november, vi så 3 NFL kampe, og var på tur til niaraga falls, alt var super organiseret og super god guide i Ronni og fede oplæg til kampene fra Claus Elming.
Alt klappede perfekt.
De bedste anbefalinger herfra.
Cliff.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.