Fantastisk service - Lasse er fantastisk god til at forklare og gennemgå alt så det er til at forstå 👏 De varmeste anbefalinger!
Scopri cosa dicono le persone
Vi har haft Asseca Advokater til at hjælpe os med udarbejdelse af to fremtidsfuldmagter. Rebecca har gennem hele forløbet været yderst behagelig og tålmodig og vejledt os til fuld tilfredshed. Hu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Håndtering af dødsbo. Vi følte os holdt godt i hånden fra start til slut. Aldrig nogle løse ender eller manglende svar. Hurtig besvarelse af alle vores løbende spørgsmål. God, tæt og personli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har fået hjælp af dygtige Lasse hos Assecca af to omgange. Første gang da vi skulle have udarbejdet et samlevertestamente og senere da vi skulle købe vores første hus. Begge forløb har været hel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Avvocato specializzato in pianificazione immobiliare
- Consulente o consigliere
- Avvocato esperto in diritto di famiglia
Scritti dall'azienda
Lasseco Advokater er et advokatkontor med speciale i privatlivets juridiske udfordringer, herunder bl.a. testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, dødsbo og bolighandel.
Informazioni di contatto
Amagerfælledvej 106, 2300, København S, Danimarca
- 69171999
- kontakt@lasseco.dk
- lasseco.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hjælpsomme og tydelig kommunikation
Vi havde et godt forløb med udarbejdelse af testamente og børnetestamente hos Rebecca.
Klar og tydelig kommunikation gennem hele processen.

Risposta di Lasseco
Vi havde en god oplevelse generelt
Vi havde en god oplevelse generelt. Rebecca var meget professionel og effektiv under hele forløbet.

Største anbefaling..
Største anbefaling..
Lasse er en super behagelig og professionel fyr, han ved 100% hvad han snakker om og man føler sig tryg i en svær tid med skilsmisse.

Risposta di Lasseco
Alle de bedste anbefalinger herfra.
Begge forløb har været helt upåklagelige. Lasse har fagligheden i orden og er en knalddygtig formidler.
Vi vil uden tvivl gøre brug af Lasse og Assecca igen og vi giver dem vores bedste anbefalinger.

Risposta di Lasseco
Virkelig god rådgivning og vejledning…
Virkelig god rådgivning og vejledning hos Rebecca. Jeg endte med ikke at skulle bruge deres bistand i første omgang, men jeg vender helt sikkert tilbage.

Professionel
Professionel, hurtig og meget venlig sagsbehandling. Stor anbefaling her fra.

Risposta di Lasseco
Køberrådgivning ved køb af lejlighed
Vi har anvendt Assecca Advokater og Rebecca Sørensen som køberrådgiver i forbindelse med et lejlighedskøb. Vi var ovenud begejstrede for den kompetente behandling af og rådgivning i forbindelse med vores sag. Vi oplevede, at Rebecca kyndigt rådgav os om muligheder, risici og i øvrigt var en skarp forhandler i eftersalgsperioden, hvor hun opdagede både ikke-tidligere oplyst lån og stigninger i ejerudgifter og sørgede for, at vi blev kompenseret herfor. Vi vil anbefale Assecca Advokater, herunder særligt Rebecca Sørensen til alle, der står overfor et boligkøb.

5 store stjerner herfra
5 store stjerner herfra.
Min kæreste og jeg kan klart og uden tvivl anbefale Assecca Advokater.
Vi brugte dem i forbindelse med salg af vores lejlighed, og de gjorde en ellers lang og indviklet proces - med mange gøremål, tidsfrister og små finurlige ting med småt - overkommelig og til at forstå.
Vi følte os godt klædt på igennem det hele, og var ikke i tvivl om, at de nok skulle støtte os, hvis vi pludselig stod med uforudsete udfordringer.
Hos Rebecca kan du regne med god, kompetent og ikke mindst yderst venlig rådgivning. Man skal i dag lede længe efter god service, men her er det garanteret. Rebecca står klar med svar og rådgivning til alle de spørgmål og bekymringer, man nu skulle have - og du skal aldrig vente længe.
Kæmpe tak og en klar anbefaling herfra!
Det har været stærkt betryggende
Det har været stærkt betryggende, at have Assecca Advokater med i købet af vores hus. Superrart at købsaftale blev gennemgået i telefonmøde og at advokaten med sin viden kunne pege på de (små) problemer der var deri, og senere fik alle vores små delaftaler på plads. Vi oplevede os fuldt “dækket ind” – Fuldt tilfreds med deres gode service, hurtig respons og ikke mindst deres gode forklaringer og hjælp til ting man ikke forstår. Vil varmt anbefale at kontakte dem, hvis behøvet for hjælp er til stede.

Arvesag
Lasse Plambeck var os til stor hjælp i forbindelse med vores mors dødsbo. Vi kunne trygt lægge hele ansvaret for dette i hænderne på Assecca. Lasse er meget empatisk og hurtig til at svare på de spørgsmål vi havde i den forbindelse og også i et sprog der var til at forstå.
Vi kan på det varmeste anbefale Assecca.

Hurtig og tryg sagsbehandling
Asseca advokater/ Lasse Plambeck har bistået mig i forbindelse med en arvesag, herunder salg af min mors lejlighed. Lasse svarede prompte og klart på små og store spørgsmål, han gjorde det komplicerede enkelt og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Sagsbehandlingen gik langt hurtigere end ventet og jeg kan kun varmt anbefale firmaet.

Tillidsvækkende og empatisk…
Gennem Ældresagen blev jeg præsenteret for Assecca Advokater og fandt her nogle yderst kompetente, professionelle og tillidsvækkende unge mennesker, som netop qua deres ungdom er opdaterede på juraen.
Det var så Rebecca Sørensen, der med stor forståelse og empati for min specifikke situation har hjulpet mig med testamente og fremtidsfuldmagt.
Medgiver min varmeste anbefaling!

En stor anbefaling herfra
Vi havde en rigtig god oplevelse med Lasse fra Assecca advokater, da vi skulle have lavet nogle dokumenter, og kan kun anbefale ham.

Fantastisk
Fantastisk person at kommunikere med tak for det
Mvh Frank

Rådgivning ved boligkøb
Har haft Rebecca fra Assecca Advokater som rådgiver på mit boligkøb og har været i gode hænder hele vejen. Rebecca skaber et godt overblik over processen og sørger for at man altid føler sig tryg i, at der styr på tingene. Der er god rådgivning om både stort og småt og Rebecca svarer altid hurtigt på henvendelser.

Empatisk og professionel
Lasse håndterede vores Fars dødsbo på en meget professionel måde og han havde en meget empatisk måde at møde os på. Og når vi havde spørgsmål, vendte han hurtigt tilbage med fyldestgørende svar. Mange hilsner Anne og Peter

Jeg kan på det varmeste
Jeg kan på det varmeste, anbefale Assecca Advokater. De har klaret ALT omkring skifteretten efter min mors bortgang.
Det var fuldstændigt uoverkommeligt for mig, og mine skuldre røg længere og længere op over ørerne, men i samme øjeblik, jeg havde talt med Lasse Plambeck, gav jeg slip og faldt helt til ro. Tak for dig og jeres advokatkontor.
Hilsen Janne Bruun

kompetent og imødekommende rådgivning
Lasse gav os kompetent og imødekommende rådgivning samt hjælp til udarbejdelse af fællestestamente, og skøde til bolig ifm opsplitning af ejerandele. Alt gennemført iht aftale.

Stor anbefaling herfra
Vi fik rigtig god og kompetent hjælp til boligkøb, samejeoverenskomst og testamente. Rebecca var altid nem at komme i kontakt med, og hun svarer altid lynhurtigt. Stor anbefaling herfra.

Kompetent advokat.
Vi har i forbindelse med udarbejdelse af testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagter været i kontakt med flere advokater, men Lasse Plambeck var den eneste der formåede at gøre det forståeligt således at vi var trygge igennem hele processen. Under vores møder med Lasse fremstod han altid behagelig, lyttende og tog sig altid tid til at forstå vores behov. Var meget empatisk. Så alt i alt en rigtig positiv oplevelse og den varmeste anbefaling herfra!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.