Fantastisk service - Lasse er fantastisk god til at forklare og gennemgå alt så det er til at forstå 👏 De varmeste anbefalinger!
Vi har haft Asseca Advokater til at hjælpe os med udarbejdelse af to fremtidsfuldmagter. Rebecca har gennem hele forløbet været yderst behagelig og tålmodig og vejledt os til fuld tilfredshed. Hu... Leggi di più
Håndtering af dødsbo. Vi følte os holdt godt i hånden fra start til slut. Aldrig nogle løse ender eller manglende svar. Hurtig besvarelse af alle vores løbende spørgsmål. God, tæt og personli... Leggi di più
Vi har fået hjælp af dygtige Lasse hos Assecca af to omgange. Første gang da vi skulle have udarbejdet et samlevertestamente og senere da vi skulle købe vores første hus. Begge forløb har været hel... Leggi di più
- Avvocato specializzato in pianificazione immobiliare
- Consulente o consigliere
- Avvocato esperto in diritto di famiglia
Lasseco Advokater er et advokatkontor med speciale i privatlivets juridiske udfordringer, herunder bl.a. testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, dødsbo og bolighandel.
Amagerfælledvej 106, 2300, København S, Danimarca
- 69171999
- kontakt@lasseco.dk
- lasseco.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Tusind tak til Lasse!
Tusind tak til Lasse!
Da vi stod som førstegangs huskøbere med en kompliceret sag om kreditorbeskyttelse, trådte Lasse til og reddede vores huskøb. Andre advokater havde afskrevet sagen, men Lasse troede på den og efter en lang og sej kamp lykkedes det ham at opnå kreditorbeskyttelse.
Vi vil gerne give Lasse vores allerstørste anbefaling.

Risposta di Lasseco
Tak for hjælpen til en Fremtidsfuldmagt og et anfordringsgældsbrev
Kære Rebecca
Det er altid dejligt at møde dit smil og din positive facon - uanset hvor travlt du har.
Tak for hjælpen med at få skrevet både en fremtidsfuldmagt og et anfordringsgældsbrev til min moder. Du er kompetent og får skarpt skåret ud hvad der skal med og hvad der ikke skal med.

Risposta di Lasseco
Lasse var med hele vejen
Jeg mødte advokat Lasse Plambeck som taler ved et arrangement omhandlende fuldmagter mv. Efterfølgende mødtes vi og talte mine behov igennem.
Et meget fint forløb som også endte med et tinglyst dokument og Lasse var med hele vejen.
Stor anbefaling herfra.

Varm anbefaling
Lasse og Co. Var lyttende, professionelle og nærværende i deres rådgivning af os i forbindelse med etablering af testamente. De får en varm anbefaling her fra.

Stor og varm anbefaling
En meget stor tak til Lasse P. for en ualmindelig god og professionel rådgivning i forbindelse med udformning/etablering af mit testamente/fremtidsfuldmagt. Din store - og meget forståelige - hjælp gjorde det hele meget lettere for mig. Jeg kan varmt anbefale Assecca Advokater, såfremt der skal skrives testamente, fremtidsfuldmagter og lign.
De bedste hilsner fra Tina-Maria Larsen

De bedste anbefalinger
Vi har kun positivt at sige om vores oplevelse med Rebecca Sørensen fra Assecca Advokater.
Hun var meget hjælpsom, venlig og faglig dygtig. Vi følte og os i gode hænder, og hun var dygtig til at komme med input og forskellige scenarier, så vi kunne anskue tingene fra flere sider.
De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Lasseco
Stor ros til Rebecca for at guide os…
Stor ros til Rebecca for at guide os godt igennem udarbejdelsen af en fremtidsfuldmagt. Vi har følt os i absolut trygge hænder og har sat meget stor pris på den gode dialog og den grundige opfølgning via mails. Herfra de bedste anbefalinger.
Mvh. Dorte

Risposta di Lasseco
Stor tak til Rebecca for den gode…
Stor tak til Rebecca for den gode håndtering af vores sag. Dejligt at opleve en indsigtsfuld, dedikeret og skarptænkende advokat, som gør sit ypperste for lade retfærdigheden sejre.
Du/ er I gode hænder i denne virksomhed.
mvh
Søren Weile

Kan varmt anbefale advokatfirmaet
Kan varmt anbefale advokatfirmaet. Har fået en super god service fra Rebecca, med hurtig tilbagemeldinger.

Risposta di Lasseco
Kompetent og solid processtyring og…
Kompetent og solid processtyring og rådgivning. Vi kom i mål på bedste vis. Tak til Rebecca og kollegaer.

Varm anbefaling
Vi har været utrolig glade for Asseccas hjælp til at få lavet testamente og børnetestamente. De har reageret hurtigt og vi har fået kyndig hjælp og vejledning ind i et felt vi ikke kendte til på forhånd. De får vores varmeste anbefalinger.

Risposta di Lasseco
Vi var tilfredse med virksomheden og…
Vi var tilfredse med virksomheden og vores advokat Rebecca, som var hjælpsom. Der var klar kommunikation, godt samarbejde og hurtig retursvar på vores e-mail henvendelser. Vi vil anbefale hende og firmaet.

Jeg kan varmt anbefale Lasse Plambeck
Jeg kan varmt anbefale Lasse Plambeck, for indlevelse, forståelse og håndtering af min sag vedr. bodeling samt ikke mindst viden om dette område, jeg var meget tilfreds 🙏🏻

Testamente
Vi skulle oprette testamente til vores nyfødte datter. Advokaten var meget behagelig og forklarede alt sådan at os almindeligt dødelige kunne forstå det.
Ydermere oplevede vi ærlighed og forståelse fra advokatens side. Jeg vil klart benytte Assecca Advokater igen. De får min varmeste anbefaling.

Risposta di Lasseco
God hjælp ved udfærdigelse af fremtidsfuldmagter. Klare svar på alle spørgsmål.

Risposta di Lasseco
Tusind tak for professionel hjælp ved…
Tusind tak for professionel hjælp ved vores huskøb. Kan varmt anbefale Assecca Advokater.

Fremtidsfuldmagt
Jeg har fået den bedste hjælp og vejledning ifm oprettelse af fremtidsfuldmagt. Rebecca er altid venlig, informativ og har altid tid til at tale med mig og forklare og informere.

Rebecca Sørensen
Jeg har haft en kort kontakt til Rebecca Sørensen.
Fantastisk service, super profesionelle
Og arbejdet er udført 100% iorden.
Ville klart anbefale Assecca Advokater.

Risposta di Lasseco
Fleksibel service med god kommunikation…
Fleksibel service med god kommunikation og forklaringer

Tak til Lasse
Tak til Lasse for fleksibele møder og grundig gennemgang af vores dokumenter