Valutata 3 stelle su 5

Goedkoop, snelle levering maar product (HDMI naar VGA adapter) defect, hele binnenwerk zit los. Contact verloopt moeizaam. Voicemail, geen antwoord mail, wel WhatsApp contact gehad, ook niet vlotjes.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top advies mbt toetsenbord laptop heb nu zelfs achtergrond verlichting en waanzinig snelle service volgende dag al binnen voor laagste prijs en gratis verzonden.kortom mijn plek.

Valutata 5 stelle su 5

goedkoop en snelle levering Ik heb hier een zeer voordelige originele squeezebox met adapter gevonden en gekocht welke goed past bij mijn huidige logitech duet installatie. Ondanks dat het een 2de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toetsenbord laptop reageerde niet meer. Dus een nieuw toetsenbord gekocht. De volgende dag lag deze reeds in de bus, maar het bleek het probleem met mijn laptop niet op te lossen. Contact opgenome... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per computer

Scritti dall'azienda

Lapshop.nl is dé specialist in Nederland voor nieuwe en tweedehands laptop onderdelen. Opgericht vanuit een passie voor technologie en duurzaamheid, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kwalitatieve laptop onderdelen tegen de scherpste prijzen Wat maakt Lapshop.nl bijzonder: Specialisatie: Lapshop.nl richt zich specifiek op laptop onderdelen en reparaties, waardoor ze diepgaande expertise hebben op dit gebied. Het toetsenbord van uw laptop werkt niet meer? Vervangen is makkelijker dan het lijkt. Onze prijzen zijn inculsief verzendkosten en geldt voor veel modellen lapshop.nl Duurzaamheid: Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor duurzaamheid, wat betekent dat ze helpen om de levensduur van laptops te verlengen door reparaties mogelijk te maken in plaats van volledige vervanging. Assortiment: Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands laptop onderdelen aan, wat klanten verschillende prijsklassen en opties geeft. Prijsstelling: Ze positioneren zich als leverancier met scherpe prijzen, inclusief verzendkosten voor veel modellen. Focus: In tegenstelling tot algemene elektronicawinkels, focust Lapshop.nl volledig op laptop onderdelen en reparaties, wat hen tot een nichespeler maakt in de Nederlandse markt. Dit maakt Lapshop.nl een interessante optie voor mensen die hun laptop willen repareren of upgraden in plaats van een nieuwe aan te schaffen.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Erg tevreden!

Snel reactie op mijn vraag over een product, en nadat ik het product had besteld had ik het zelfs binnen 24 uur in huis!

8 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering en goed verpakt, echter een schoon product was het niet en handleidingen ho maar. Uiteindelijk na een fabriek reset de set werkend gekregen!

27 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

M’n bestelling is nog niet eens binnen…

M’n bestelling is nog niet eens binnen en ben een week verder!
Ik heb meerdere malen gemaild, maar wordt niet echt geholpen… korte antwoorden, maar geen concrete info over de status van mijn bestelling.
Voel me opgelicht. Belofte was 2 dagen levertijd

24 giugno 2025

Geleverd zoals omschreven

Geleverd zoals omschreven. Lapshop was snel met het pakje versturen maar postNL nam extra 2 dagen in beslag. Alles werkt naar behoren en is volgens verwachting.

2 giugno 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più