Lapperre - Zonhoven Recensioni 30

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Kerkplein 4, 3520 Zonhoven, Limburg, BE

Valutata 5 stelle su 5

In het verleden ben ik van ellende naar Leopoldsburg getrokken waar mevrouw Pays me altijd voortreffelijk heeft geholpen In Zonhoven moest ik dagen, weken wachten. Nu bij het laatste bezoek heeft mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijk en geduldig. Goede uitleg en men de tijd om alles goed af te stellen van de hoorapparaten.Je voelt je dadelijk op je gemak

Valutata 5 stelle su 5

Dorien is heel to the point, kan zeer goed het probleem inschatten en oplossen. Ook zeer vriendelijk. Ik ben wel niet tevreden over de zeer lange wachttijd vooraleer ik een afspraak heb gekregen… 6 w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk onthaal waarna aangenaam gesprek over de ervaring tot nu. De vragen die ik had werden heel vlot beantwoord.

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di riparazione apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Kerkplein 4, 3520, Zonhoven, Limburg, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Veel te lang wachten voor het afstellen…

Veel te lang wachten voor het afstellen van mijn hoor apparaten.
( 5weken)

26 novembre 2024

Risposta di Lapperre - Zonhoven

Het spijt ons te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op de afstelling van je hoortoestellen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We zullen bekijken hoe we de wachttijden in de toekomst kunnen verkorten. Bedankt voor uw opmerking.

Valutata 5 stelle su 5

Dorien is heel to the point

Ik ben wel niet tevreden over de zeer lange wachttijd vooraleer ik een afspraak heb gekregen… 6 weken… echt veel te lang !

1 ottobre 2024

Risposta di Lapperre - Zonhoven

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat Dorien je goed heeft geholpen en het probleem snel kon inschatten. Het spijt ons echter dat je zo lang moest wachten op een afspraak. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en zullen ons best doen om dit in de toekomst te verbeteren.

Valutata 2 stelle su 5

wachttijden door de tijd

is het misschien mogelijk om een aanpassing aan de apparaten wat vlugger mogelijk te maken vroeger dezelfde dag nu 1 a 2 MAANDEN wachttijd is niet meer plezant voor de rest was de bediening vriendelijk en goed behulpzaam niets aan te merken

31 luglio 2024

Risposta di Lapperre - Zonhoven

Beste, Het spijt ons dat wij momenteel niet in staat zijn om u sneller van dienst te zijn. De lange wachttijden zijn het gevolg van een combinatie van factoren We werken hard aan oplossingen om de wachttijden te verkorten en onze dienstverlening te verbeteren.
Wij waarderen uw geduld en begrip in deze situatie. Gr, Lapperre

top !

Vriendelijke ontvangst, goede feedback, professioneel. tout court.

26 aprile 2024

Risposta di Lapperre - Zonhoven

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring in t algemeen

professioneel

stipt, professioneel, vriendelijk, behulpzaam, met vakkennis

28 marzo 2024

Risposta di Lapperre - Zonhoven

Hallo, bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om er een tevreden klant bij te hebben.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più