Sedert 2 weken proef periode, al v eerste dag ging nieuwe wereld open voor me, ik zal ze zeker aanschaffen, al spijt dat ik het niet eerder heb gedaan om ze uit te proberen Ook super service, altijd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Telkens weer stonden de medewerkers klaar om ons raad,advies en hulp te bieden.Niks was hen teveel en als er problemen waren zochten en vonden ze de gepaste oplossing.Een echte aanrader!!!
L'azienda ha risposto
Goede uitleg. Goede verbetering. De uitnodiging per brief kan wel duidelijker het logo Lapperre dragen. Bij tussentijdse aankopen kan wel beter verwezen worden naar een nazicht.
L'azienda ha risposto
Goede , begrijpelijke uitleg. Grondige en merkbare verbetering van de afstelling. Zeer tevreden over het bezoek.
L'azienda ha risposto
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Wallenstraat 62, 8800, Roeselare, West-Vlaanderen, Belgio
Goede , begrijpelijke uitleg.
Grondige en merkbare verbetering van de afstelling.
Zeer tevreden over het bezoek.

Risposta di Lapperre - Roeselare
Ook super service, altijd vriendelijk en behulpzaam ik kantoor Roeselare

Risposta di Lapperre - Roeselare
Behulpzaam, zeer nuttig en correct. Zeer bekwame audiologen met heel nuttige informatie wat betreft de hoorapparaten, uiterst tevreden!!!

Risposta di Lapperre - Roeselare
Vriendelijke ontvangst en zeer correct geholpen.

Risposta di Lapperre - Roeselare
Ik werd zeer goed geholpen voor mijn probleem. Vriendelijke medewerkster.
Alles naar wens.

Risposta di Lapperre - Roeselare
de afspraak was stipt; ik werd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen ; mijn hoorapparaat is weer in orde en ik heb een beter gehoor.

Risposta di Lapperre - Roeselare
goed geholpen en goeie uitleg voor de verdere opvolging

Risposta di Lapperre - Roeselare
de medewerker luistert heel goed en probeert mijn problemen op te lossen

Risposta di Lapperre - Roeselare
positieve verbetering na bijstelling. Goede vraagstelling beterffende de ongemakken.

Risposta di Lapperre - Roeselare
Alles is correct verlopen zoals afgesproken. Vriendelijk ontvangst.

Zeer vriendelijk personeel.
Hebben mij perfect geholpen en rechter
Apparaat kunnen herstellen
Met dank

Risposta di Lapperre - Roeselare
Zerr vriendelijk en behulpzaam ,alles goeduitgelegd

Risposta di Lapperre - Roeselare
Bij tussentijdse aankopen kan wel beter verwezen worden naar een nazicht.

Risposta di Lapperre - Roeselare
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.