Lapperre - Overijse Recensioni 37

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Gebroeders Danhieuxstraat 8, 3090 Overijse, Vlaams-Brabant, BE

Valutata 5 stelle su 5

De ontvangst in het hoorcentrum van Overijse is uitstekend. Het is een waar genoegen samen met mevr. Vanden Nest de aanschaf en onderhoud van het hoorapparaat te bespreken. Ze is zeer vriendelijk en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leuke bediening door het personeel, hier begrijpt men mij en verstaat men mij. Goede uitleg over modellen en getoonde optie´s. Dienst naverkoop haalt het onderste uit de kan voor zijn klanten.

Valutata 4 stelle su 5

J'ai été satisfaite de ma visite et on a pu m'aider mais j'ai quand même du retourner pour un nouveau réglage et je devrai encore y aller car les bruits sont trop fort et me gène mais pour écouter c'e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Audicien (Sara) zoekt daadwerkelijk naar oplossingen voor mijn problemen, ze neemt haar tijd. Haar luisterbereidheid is TOP. Ik voel de communicatie met haar aan als geslaagd!

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di riparazione apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Gebroeders Danhieuxstraat 8, 3090, Overijse, Vlaams-Brabant, Belgio

3 stelle
2 stelle
1 stella

Satisfaite

J'ai été satisfaite de ma visite et on a pu m'aider mais j'ai quand même du retourner pour un nouveau réglage et je devrai encore y aller car les bruits sont trop fort et me gène mais pour écouter c'est parfait.

6 luglio 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Votre satisfaction est notre priorité, et savoir que nous avons répondu à vos attentes est une véritable source de motivation pour toute notre équipe. Nous mettrons tout en oeuvre afin d'obtenir le réglage parfait.

Valutata 4 stelle su 5

Ik had problemen met mijn rechter oor…

Ik had problemen met mijn rechter oor apparaat
en deze dame heeft mij uitstekend geholpen ,
ook met de instelling naar mijn g.s.m. toe.
In het begin van de aankoop was ik niet 100%
tevreden.

25 giugno 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw complimenten zijn een bron van motivatie voor ons team, en ze inspireren ons om ons werk met dezelfde toewijding en zorg voort te zetten.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Professioneel, vriendelijk en geduldig!

Héél veel goede uitleg gekregen over de werking van mijn hoorapparaten/update gedaan van mijn toestellen en de nodige aanpassingen.
Proficiat en dank aan Sarah: héél vriendelijk en geduldig uitleg gegeven.

14 giugno 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons ontzettend veel plezier om te horen dat uw ervaring zo positief is geweest met onze audicien Sarah.

Top kwaliteit

De ontvangst in het hoorcentrum van Overijse is uitstekend.
Het is een waar genoegen samen met mevr. Vanden Nest de aanschaf en onderhoud van het hoorapparaat te bespreken. Ze is zeer vriendelijk en perfect in diensten behorend bij het optimaal goed werken van het apparaat en luistert aandachtig naar de klant. Het is evident in deze ambiance Lapperre aan te bevelen aan iedereen die er om vraagt. Nog onze beste dank.

8 giugno 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw positieve feedback over ons hoorcentrum in Overijse, met name over mevrouw Vanden Nest.

We zijn verheugd te horen dat u een uitstekende ontvangst heeft ervaren en dat u samen met mevrouw Vanden Nest de aanschaf en het onderhoud van uw hoorapparaat heeft kunnen bespreken. Haar vriendelijkheid, deskundigheid en toewijding om ervoor te zorgen dat uw apparaat optimaal functioneert zijn erg belangrijk voor ons. Het doet ons goed dat u zich gehoord en goed verzorgd voelt tijdens uw bezoeken.

Uw aanbeveling van Lapperre in deze ambiance wordt zeer gewaardeerd. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Personeel is zeer behulpzaam en leveren…

Personeel is zeer behulpzaam en leveren goede inspanningen om problemen op te lossen.

4 giugno 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de informatie en hulp die u van ons heeft ontvangen.

Vrijdag alleen op afspraak

De diverse stappen voor het nazicht (dat reeds een tijdje geleden was) werd meteen uitgevoerd.

Het einde van de originele overeenkomst valt in juli dit jaar en werd besproken.

4 maggio 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Correcte en snelle afspraak

Correcte en snelle afspraak
Vriendelijke hulp in de vestiging van Overijse

27 aprile 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring in Overijse

Valutata 5 stelle su 5

Leuke bediening door het personeel.

Leuke bediening door het personeel, hier begrijpt men mij en verstaat men mij.
Goede uitleg over modellen en getoonde optie´s.
Dienst naverkoop haalt het onderste uit de kan voor zijn klanten.

28 marzo 2024

Risposta di Lapperre - Overijse

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più