Lapperre - Ieper Recensioni 67

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Diksmuidestraat 17, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Kort op aspraak kunnen gaan wanneer je werkt van smorgens tot s avonds is dit niet al te gemakkelijk,correct op tijd qua afspraak personeel zeer vriendelijk en probleem verholpen waarvoor dank

Valutata 5 stelle su 5

Zeer behulpzaam en vriendelijk, de leuze klopt dat ze alle oren blij maken! Alsook het studentje is heel vriendelijk! Bedankt voor de superservice!

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di riparazione apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Diksmuidestraat 17, 8900, Ieper, West-Vlaanderen, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

ze zijn vriendelijk en zeer empathisch…

ze zijn vriendelijk en zeer empathisch en luisterren en lossen alle probleempjes op

14 gennaio 2025

Risposta di Lapperre - Ieper

Wat fijn om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad! We waarderen uw complimenten over de vriendelijkheid en empathie van ons team. Het is geweldig om te horen dat we uw problemen naar tevredenheid hebben opgelost. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen. Dank u wel voor uw vijfsterrenbeoordeling! We hopen u snel weer te mogen begroeten.

Valutata 5 stelle su 5

Naar aanleiding van het feit dat min hoortoestellen 1 jaar oud zijn.

Naar aanleiding van het feit dat mijn hoorapparaten 1 jaar oud zijn, had ik een uitnodiging gekregen om langs te gaan voor een gratis onderhoud en controle van mijn gehoor. Ik zou tevens een geschenk krijgen. Ik heb een afspraak gemaakt en ben langs geweest. Alles werd correct uitgevoerd zoals op de uitnodiging vermeld. Tiptop service en heel vriendelijk onthaald.

26 novembre 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen tijdens uw recente afspraak. Het is fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met de controle van uw hoortoestellen en dat u vriendelijk werd ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Valutata 5 stelle su 5

zij zijn er zeer vriendelijk en…

zij zijn er zeer vriendelijk en professioneel, zeer hulpzaam ook, naargelang mijn vragen.
Zeer aangepast aan mijn vragen

19 novembre 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze medewerkers. Het is geweldig om te horen dat u onze vriendelijkheid, professionaliteit en behulpzaamheid heeft gewaardeerd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Prima

Stipt op tijd.
Goede ,efficiënte uitleg.
Vlotte en vriendelijke afhandeling

24 ottobre 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Goed

Persoonlijk aanpak

6 settembre 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Heel fijn om te horen! Bedankt voor de positieve feedback over onze service en kennis!

Perfecte zaak !

Afspraak was snel geregeld, zeer vriendelijke ontvangst en zeer bedreven mensen die hun vak kennen.
Garantie wordt perfect gerespecteerd, kortom : Klasse !

7 settembre 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het is geweldig dat de afspraak snel geregeld kon worden en dat je een vriendelijke ontvangst hebt ervaren. Het toont echt aan dat het team vakbekwaam is en hun beloften respecteert. Klasse feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Een zeeeer vriendelijke juffrouw die me…

Een zeeeer vriendelijke juffrouw die me spontaan aanbood om een volledige update te doen van mijn hoorapparaten. Iets waarvoor ik helemaal geen afspraak gemaakt had. Deze bediende vind ik een toppertje voor jullie bedrijf !!!!

27 agosto 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Fijn dat je zo’n positieve ervaring had! We waarderen je compliment.
We zijn trots op zulke medewerkers en blij dat je het op prijs stelt! We zullen dit zeker aan haar doorgeven!

Valutata 5 stelle su 5

Méér moet dat niet zijn!

Ik kreeg vlotte, vriendelijke en efficiënte hulp voor mijn probleem. Ik denk dat het niet méér moet zijn!

10 agosto 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je positieve ervaring en dat je de juiste hulp kreeg.

Gehoortest was zeer zinvol

Gehoortest was zinvol, bij regeling leidde tot beter gehoor. Vlotte antwoorden op mijn vragen en to the point.

3 agosto 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de gehoortest zinvol was en heeft geleid tot beter gehoor. Fijn om te horen dat u onze antwoorden vlot en to the point vond. We blijven ons inzetten voor uw tevredenheid.

Valutata 5 stelle su 5

Ben zeer tevreden van de hoorapparaten…

Ben zeer tevreden van de hoorapparaten van Laperre, en ze zijn zeer vriendelijk en helpen je bij alles, zou nooit een andere willen dan die van jullie.

17 luglio 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent over onze hoortoestellen. We streven ernaar om onze klanten altijd op een heldere en behulpzame manier te ondersteunen. Uw tevredenheid is onze prioriteit

Valutata 5 stelle su 5

Van in het begin van onze…

Van in het begin van onze onderhandelingen, heb ik mij onmiddelijk goed en correct gevoeld. Vriendelijk onthaald door bekwaam personeel

18 luglio 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij met uw positieve ervaring. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Valutata 5 stelle su 5

vlot en snel herstel van het…

vlot en snel herstel van het hoorapparaat

19 giugno 2024

Risposta di Lapperre - Ieper

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw afspraak goed is verlopen en dat u snel bent geholpen.
Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met ons vriendelijke onthaal en dat u een fijne ervaring had. Uw complimenten zijn een grote bron van motivatie voor ons team.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più