Super god og hurtig service. Flot resultat med god kvalitet af personlige lapper. 17 dage fra bestilling til den sad på vesten. Bestiller helt sikkert derfra igen næste gang jeg skal have lav... Leggi di più
Fantastisk service og hjælp ift at tilpasse filen så den kunne bruges! Kæmpe anbefaling, hvis du skal have lavet custom patches! Kvaliteten er helt i top så tak til Lappedyrkeren ❤️
Super nemt at bestille, samt hurtig levering. Whats not to like
En verden af hjemmedyrkede patches, kopper, textiler og andet fedt merch 😍 PERSONLIG BESTILLING & READY TO SHIP. Gratis afhentning i Aalborg
Ved Viadukten 2, 9000, Aalborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Virkligt god oplevelse!!
Vi skrev til hende me et meget specifikt mærke! Og hun leveret bare!!!
Hvis jeg kunne give flere stjerner så havde jeg gjort det!⭐️
Super god og hurtig service.
Flot resultat med god kvalitet af personlige lapper.
17 dage fra bestilling til den sad på vesten.
Bestiller helt sikkert derfra igen næste gang jeg skal have lavet personlig patch.
You Rock 🤘

Risposta di Lappedyrkeren
Lappedyrkeren er en fantastisk "hobby-business", ejet af Marie, som er det sødeste menneske. Super-hjælpsom, og meget imødekommende. Jeg har fået lavet to unikke mærker hos hende, og det er absolut ikke sidste gang jeg benytter hende, som 'min mærke-pusher'! TAK, Marie, for de virkeligt flotte mærker... og for det fantastiske samarbejde! ❤️

Risposta di Lappedyrkeren
Ville have lavet et rygmærke, og sendte et billed at det jeg gerne ville have lavet.
Efter god snak frem og tilbage laved lappedykkeren en forslag til rygmærket, og så blev det sat igang.
Nogle dage senere var det klart.
Og jeg kan kun sige at jeg er en meget glad og tilfreds kunde. Og det bliver ikke sidste gang jeg skal have lavet noget.

Risposta di Lappedyrkeren
Marie havde lavet en flot Ø7 cm custom patch til mig som jeg glædeligt går med. In Memoriam.
En lettere finjustering af mit design leveret hurtigt. 500 kr for en custom lap med sølvtråd. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

Risposta di Lappedyrkeren
Super kommunikation hele vejen igennem. God rådgivning ift. custom løsning. Jeg er SÅ glad for lapperne.
10/10 - vil klart anbefale Lappedyrkeren.
Det er ikke sidste gang jeg handler her :-)

Risposta di Lappedyrkeren
Très sympatique, super boulot et plein de bonnes idées! pleine d'humour !
Bravo !

Risposta di Lappedyrkeren
Jeg havde svært ved grafikken og skrev derfor og bad om hjælp. Den fik jeg som det naturligste og nogle dage efter havde jeg mit tryk. Super fin service og super fint tryk:-)

Risposta di Lappedyrkeren
Jeg kom med forespørgslen i sidste øjeblik og alligevel var Lappedyrkeren villig til at arbejde hurtigt og få det klar til mig på rekordtid.
De endelige produkter er endnu bedre, end jeg havde forventet og kommunikationen var helt i top!
Jeg vil anbefale Lappedyrkeren til alle!

Risposta di Lappedyrkeren
Lappedyrkeren har en fint fungerende og overskuelig hjemmeside. Købsoplevelsen var god. Service hurtig. Lapperne super fine.

Risposta di Lappedyrkeren
Hurtig levering og mærket udført i god kvalitet. Vil selv handle der igen og kan anbefale andre det.