Ik maakt gebruik van Laposta zowel voor mijn eigen bedrijf als voor de Ondernemersvereniging waar ik secretaris van ben. Vandaar dat ik regelmatig nieuwsbrieven uitstuur. Sinds kort kan je gebruik mak... Leggi di più
Ik gebruik dit platform nu een poosje. Vooral omdat het een Nederlands bedrijf is, of in Europa is gevestigd. Het is makkelijk te gebruiken. Soms wat lastig vinden wat je nodig hebt omdat het ergens v... Leggi di più
Lang gezocht naar een gebruiksvriendelijk en Nederlandstalig programma. En gevonden! Ik ben echt heel tevreden over Laposta! Eindelijk een programma waarbij stap voor stap duidelijk wordt uitgel... Leggi di più
Ik gebruik Laposta al jaren voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrieven voor onze stichting. Het is heel gebruikersvriendelijk en fijn dat het Nederlandstalig is. De helpdesk denkt met je mee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.
Zutphen, Paesi Bassi
- helpdesk@laposta.nl
- laposta.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Erg goede service en alles…
Erg goede service en alles professioneel.
Fijn systeem met goede documentatie en…
Fijn systeem met goede documentatie en een fijne helpdesk als je er even niet uit komt. De AI "Frisse blik" optie geeft je tevens behulpzame feedback op je nieuwsbrief!
Geweldig nieuwsbriefprogramma
Nederlands website met goede helpdesk. Slimme functies, waaronder een AI-tool om je nieuwsbrief te laten testen. Daar komen verrassend goeie tips uit op marketinggebied en de tekst wordt ook gelijk gecontroleerd. En ook belangrijk: snelle software en goedwerkende ontwerptools om de nieuwsbrief te maken.
Emailapp waarmee je direct aan de slag kunt
La Posta biedt een prima mailapp aan om nieuwsbrieven mee te versturen. Het is superlogisch gemaakt. Je hebt geen ingewikkelde kennis nodig om er een te verzenden. Daarnaast is het een Nederlands bedrijf en voldoet het aan de Europese AVG / dataveiligheidswetgeving. Tot slot kun je sinds kort gebruik maken van de Frisse Blik. Dan leest AI je nieuwsbrief en komt met suggesties om deze beter te maken. Superhandig!
frisse blik is handig
mooi systeem voor nieuwsbrieven, vooral de Frisse blik is grappig en goed te gebruiken.
Klein nadeel is dat het soms moeilijk is alle afbeeldingen even groot te krijgen als je er bijv 3 naast elkaar zet in desktop vorm.
Frisse Blik is echt fantastisch
Frisse Blik is echt fantastisch. In je eentje zie je altijd wel iets over het hoofd. Frisse blik wijst je daarop. Hierdoor wordt je nieuwsbrief een stuk beter.
Programma doet wat het belooft
Programma doet wat het belooft. Makkelijker dan Mailchimp, in het Nederlands, en nog gratis ook.
Ben er erg blij mee, gebruik het voor nieuwsbrieven aan leden van een vereniging.
Hartstikke handig
Laposta is een hartstikke handige tool voor het verzenden van mijn info mails. Het biedt een ruime mate aan opties om je eigen huisstijl in de nieuwsbrieven te verwerken. Het verzenden is een fluitje van een cent en de resultaten van je verzonden mails te analyseren.
Mooie functionaliteit aangeboden
Mooie functionaliteit aangeboden: Frisse blik. Die op gedetailleerd niveau goede tips gaf voor het verbeteren van mijn nieuwsbrief. Heel blij mee!
Uitstekende e-mailsoftware met slimme innovaties
Wij gebruiken Laposta al geruime tijd voor de communicatie binnen onze radioamateurclub. Via Laposta houden we onze leden op de hoogte van alle activiteiten, evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast versturen we er ook ons driemaandelijks clubtijdschrift mee. Dat verloopt altijd betrouwbaar en zonder problemen.
Wat mij recent extra positief verraste, is de nieuwe functie Frisse blik. Dat is een waardevolle toevoeging die je mailing nog eens kritisch beoordeelt voordat je op verzenden klikt. De suggesties zijn praktisch en helpen om nieuwsbrieven en mailings nog professioneler en duidelijker te maken. Het laat zien dat Laposta blijft investeren in nuttige verbeteringen voor zijn gebruikers.
Wat ik daarnaast erg waardeer, is de overzichtelijke opzet van het programma. Alles werkt intuïtief, waardoor het maken en versturen van nieuwsbrieven weinig tijd kost. Ook de ondersteuning is uitstekend en je merkt dat er goed wordt geluisterd naar de wensen van gebruikers.
Kortom: Laposta is een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en voortdurend vernieuwend Nederlands product. Voor onze vereniging is het een onmisbaar communicatiemiddel geworden. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen aan verenigingen, stichtingen en andere organisaties die professioneel en zorgeloos met e-mailcommunicatie aan de slag willen. Absoluut vijf sterren waard!
Feedback is duidelijk en goed
Feedback is duidelijk en goed. Punten waar ik zelf overheen gelezen heb worden uitgelicht.
De nieuwe functie Een frisse blik was…
De nieuwe functie Een frisse blik was heel nuttig. Gaf net dat extra kwaliteit aan mijn nieuwsbrief.
Geweldig geholpen door helpdesk
Geweldig geholpen. Eerst netjes via een ‘prettige ‘ robotchat, daarna via de mail. Zeer tevreden over de duidelijkheid in uitleg, snelle hulp, en goede oplossing
Martin hielp mij geweldig. Dank daarvoor
Laposta is een zeer gebruikersvriendelijk
Laposta is een zeer gebruikers vriendelijke omgeving voor het maken van nieuwsbrieven. Ik maak ze voor een atletiekvereniging en een voedselbos. De ontvangers zijn zeer te spreken over de professionele opmaak.
Niet onbelangrijk om te melden is dat Laposta een Nederlandse onderneming is, en geen onderdeel van een Amerikaanse Tech.
Erg klantvriendelijke mensen bij…
Erg klantvriendelijke mensen bij Laposta.
Handige / makkelijke software in het gebruik.
Compleet, makkelijk te gebruiken en klantvriendelijk
Laposta biedt alles wat nodig is voor de nieuwsbrieven van BourgondieToerist.nl. Het systeem is gebruikersvriendelijk en het team achter Laposta is makkelijk toegankelijk bij vragen.
Wat een gebruiksvriendelijk bedrijf!
Wat een gebruiksvriendelijk bedrijf!
Na jaren rommelen met nieuwsbrieven via mijn website tipte iemand mij om Laposta te gaan gebruiken. Een verademing! En dan krijg je ook nog een frisse blik aangeboden met tips die echt hout snijden.
Ik ga hier niet meer weg en raad het iedereen aan
Frisse Blik hielp mij enorm de mailing te verbeteren
Ik gebruik LaPosta voor een kleine natuurorganisatie. En met veel plezier. Er is veel mogelijk en alles is snel te leren. Nu bieden ze ook aan om je concept mailing te beoordelen via een Frisse Blik. Ik ben altijd wat sceptisch over AI, maar nu was ik positief verrast over de suggesties die ik binnen enkele tellen kreeg. Zelfs spelfouten die ik en mijn medebestuursleden over het hoofd hadden gezien werden genoemd in het advies. Niets dan lof.
Al de nodige jaren maak ik voor mijn ONYVA®-art & social design-nieuwsbrieven gebruik van Laposta. In het begin was het effe puzzelen om alle tools te ontdekken en het goed voor elkaar te krijgen, maar als je het eenmaal doorhebt blijkt Laposta een betrouwbare en solide basis te zijn voor een goede en klantvriendelijke nieuwsbrief. En zeker zo belangrijk; er is altijd een fijn team op de achtergrond mocht je hulp nodig hebben.