Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Recensioni 67

TrustScore 2 su 5

2,0

Valutata 1 stelle su 5

Jag har fått otydlig information och har fått ” jaga”min mäklare för att få svar på det jag undrat över. Jag skriver och ringer och får kontakt långt senare. Som kund vill man känna sig trygg , då det... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mailade mäklaren några dagar INNAN den andra visningen av en fastighet med 2 enkla frågor, inget svar öht, ser sen att den är såld. ringer upp mäklaren som hittar mitt mail, men ignorerar mig, och nä... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi är mycket missnöjda med vår upplevelse. Mäklaren hade dålig kommunikation och bristfällig information under hela processen. Vår känsla var att fokus låg mer på att snabbt få huset sålt till ett lå... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan starkt rekommendera LF Sundbyberg som jag använde nyligen för att sälja min bostad. De gav mig en fantastisk service från början till slut, och gjorde hela processen smidig och stressfri. Mi... Leggi di più

1. Agenzia di affitti immobiliari
  2. Agenzia immobiliare
  3. Agenti immobiliari
  4. Consulente immobiliare

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 vuxit till att bli den tredje största aktören i branschen och är dessutom Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Tillsammans är vi nu på en fantastisk resa där vi drivs av utmaningen at...

2,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

One of their realtor just sold a…

One of their realtor just sold a property we wanted to buy to someone else for less money we were offering (and while our banker from the same company is very positive about lending us the money)... I guess, if you want to earn less money on your sale, then Länsförsäkringar Fastighetsförmedling is the realtor you want.

18 novembre 2020

Rekommenderar INTE Länsförsäkringen Fastighetsförmedlingen

Jag kan med gott samvete inte rekommendera Martin Ibrahim på Länsförsäkringen Fastighetsförmedlingen.
Jag valde Martin pga han var med mig redan från det att jag köpte min lägenhet vid ombildning och kände att jag ville vara lojal. Ett misstag jag ångrar och som kostat mig en massa pengar. Under 3 månader som jag hade anlitat Martin som min mäklare tycker jag inte att han gjorde ett bra jobb nog. Han höll i visning varje söndag i 3 månader och flesta av dem gånger så hade han inga möjliga köpare på visning. Jag upplevde att Martin sade det man ville höra för att inte förlora sitt arvode mer än att inse den tidsbrist man befann sig i. Något han bevisade tydligt när man byte mäklare och han berätta att han kommer att kräva en del av min nya mäklares arvode om det såldes till någon på hans kundlista. En bra mäklare ska veta när det är dags att låta sin kund gå vidare för att ge den en chans att få sin bostad såld med andra mäklare så man inte hamnar i kontraktsbrott. Jag tycker inte att Martin hade mitt bästa intresse och därför kan jag inte rekommendera Martin.

27 settembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

En mäklare i Kinna som inte svarar när…

En mäklare i Kinna som inte svarar när jag ringer på ett objekt. Efter att ha skickat ett meddelande på Facebook, och ringt kontoret i Kinna så rings jag tillslut upp. Jag lägger ett bud, men hör sen inte av mäklaren. Kontaktar Länsförsäkringar på Facebook igen, men denna gång väljer dom också att inte höra av sig. Jag skriver ett inlägg på deras Facbooksida som dom senare tar bort. Dom väljer alltså att vända ryggen till när dom får kritik.

Som säljare av bostad skulle jag aldrig använda detta företag. Jag misstänker att mäklaren i Kinna valt att sälja till någon han känner, och därav inte tar några andra bud.

8 giugno 2020

Värsta

O TREVLIGA Personal ( mäklaren Kim)
jag kan absolut inte anpassa min tider enligt era mäklare tider.
Det är ditt jobb att komma när jag har tid.

22 maggio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Oärlig och knepig mäklare.

Vi blev kontaktade av en mäklare i Lindome tillhörande Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som ville förbereda vårt hus för försäljning. Han skröt om hur bra betyg han alltid får och att alla är nöjda.

Men en vän till oss köpte ett hus som samma mäklare sålde. Och dom missade att aktivera en försäkring mot doldafel, dom vart otydliga med att dom flyttat plats för nyckelöverlämning, och mäklaren i fråga ljög samtidigt om att han var påväg på semester och inte själv kunde lösa situationen genom att komma dit det först var bestämt. Men efter en stund löstes det hela med att mäklaren själv dök upp iaf. Och säger rakt ut att han inte vart helt ärlig med att han redan satt på ett tåg söderut.

Vår vän uppmärksammade oss på att betyget som mäklaren skryter om, sätts direkt när köpeskontraktet skrivs. Och dom har inte sätt någonstans man kan ändra det i efterhand. Och vem är inte nöjd när man just köpt eller sålt sitt hus? Det är väl ett par månader efter affären är klar som ett betyg borde sättas? Han går fortfarande med toppbetyg och jag vet åtminstånde en köpare som inte är helt imponerad.

Värt att nämna: Mäklaren frågade oss flera gånger varför vi inte ville fortsätta med honom, sa efter att jag vart tillfrågad några gånger att det berode på hur vår vän upplevt relationen till samma mäklare.

Lite senare får jag höra att mäklaren skickat sms till henne och vridit på mina påståenden så det lät som att jag sagt något annat än vad jag egentligen gjort. Inte alls proffsigt anser jag. Även om jag förstår att han befann sig i en jobbig situation som han förvisso helt och hållet själv satt sig i.

23 ottobre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Länsfast Kungsholmen ingen hederskodex....

Länsförsäkringar fastighetsförmedling på Kungsholmen saknar helt hederskodex där Erik Kiruk med 2 dagars framförhållning visar lägenhet i samma hus och våningsplan där annan mäklare under en två veckor annonserat och bearbetat kunder för visning av annan lägenhet med samma storlek. Ett "brott" mot hederskodex som troligtvis även visar sig gentemot andra felaktigheter och dyra arvoden mot egna kunder.

Akta er för ohederliga mäklare.

14 settembre 2018
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più