Super service fra Jesper og team Langhøj. Vi fik gode råd og vejledning hele vejen igennem og meget hurtig sagsbehandling gjorde at bilen der blev bevilget i december også blev bestilt af Langhøj i d... Leggi di più

Tryghed hele vejen i forløbet Jeg har i forbindelse med skift af bil fået fantastisk vejledning og yderst kompetent rådgivning af Jesper Bang fra Langhøj i Århus. Jeg har fået præsenteret løsninger s... Leggi di più

1. Servizio di trasporto per disabili
  2. Fornitore di attrezzature per disabili

Med over 35 års erfaring er Langhøj førende inden for indretning af biler til mennesker med handicap. Vi har 5 afdelinger fordelt rundt i Danmark.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Gode til at sælge biler

Gode til at sælge biler, Ikke så gode til service. informerer ikke om potentielle farer ved deres udstyr

Langhøj er et godt sted at købe sin handicapbil, men helt utroligt skidt når det kommer til service.

det gode først: da jeg købte min bil hos langhøj, kørte det hele på skinder. super god service og fantastisk kommunikation. Tak til Henrik. Ham køber jeg gerne bil samme men en anden gang.

Det ikke så gode:
En kranarm jeg fik monteret i bilen hos dem, overophedede i et tomt bagagerum. De kranarme de installerer, kan nemlig blive så varme, at de begynder at smelte den gummiehætte de her omkring sig. Ret vigtig information, jeg aldrig har fået at vide, og som jeg synes enhver kunde skal være opmærksom på: ligger din betjening til kranen i klemme et sted, så er der fare for så ekstrem overophedning, at hætten på din kran, ryger og smelter. Om det reelt kan lede til brand ved jeg ikke, men det både lignede det, og lugtede det af, i situationen.

Da min kran gjorde det spontant i et tomt bagagerum, og tilsyneladende ikke så ud til at stoppe, kontaktede jeg brandvæsnet, der kom og skar strømmen fra den.

Jeg kommer ud til dem, og oplever absolut ingen interesse i at snakke til mig om hændelsen, informerer mig om hvad de laver, eller hvor lang tid jeg kunne forvente af vente. det virkede som om jeg var der, fordi der ikke findes så mange andre alternativer.

På fakturaen skriver man det er fejlbrug, selv da jeg forklarede hændelsesforløbet, og at det var helt umuligt. Man mener at fordi man ikke kan rekonstruere fejlen, så må man jo tillægge hændelsen at jeg har brugt den forkert.

Jeg må her gentage, at dette skete, som den lå i et tomt bagagerum, hvordan det nogensinde kan karakteriseres som fejlbrug, er der endnu ingen der har haft forstand til at forklarer mig.

Fordi man nægtede at fravige denne tolkning, er der ingen støtte fra kommune eller forsikringsselskab at hente, så det blev en regning på 3500 kr, for at få afointeret en farlig kranarm.

At man går til sådanne længder for at insistere på at jeg har fejlbrugt en kranarm, som jeg ikke brugte da hændelsen skete, som ligget i et tomt bagagerum, er simpelthen udover min fatteevne.

I deres sko, havde jeg hurtigt omskrevet det til en "uforklarelig hændelse" eller noget der ligner.

JEg havde en god kontakt til en flink medarbejder der forsøgte at glatte ud, men når jeg ender her, med en regning på 3500 kr, for at få afmonteret udstyr der begyndte at arbejde i et tomt bagagerum, uden min tilstædeværelse og jeg blicer gjort ansvarlig for fejlbrug, så vil jeg nok gøre en indsats for at finde et andet sted at få serviceret mit udstyr.

3 marzo 2026

Rigtig god oplevelse hos Langhøj Auto.

Rigtig god oplevelse hos Langhøj Auto i Ishøj.
Henrik Andersen har været super god at have dialog med omkring køb af handicapbil og specialindretning. Nem at snakke med, og altid hjælpsom - både på mail og telefon med alle mine spørgsmål. Følte mig tryg i hele forløbet. Klar anbefaling herfra.

18 dicembre 2025

Menneskevenlig Professionalisme.

Det er nu ved at være 6 år siden at jeg fik min første handicapbil hos Langhøj -og jeg glæder mig hver gang der er noget som skal serviceres og jeg skal på besøg i deres flotte og behagelige afdeling i Ishøj. Altid bliver jeg mødt af yderst venlige og hjælpsomme mennesker som lader til at sætte en ære i at holde deres flåde af biler i god form og som glædes over at deres arbejde gør en forskel for os brugere.

Tak til alle Jer hos Langhøj. Menneskevenlig teknologi, kompetence og en ægte og behagelig atmosfære -og en forretning som for mig gør mit liv så meget mere udholdeligt❤️

Rune Ravn Bratlann

25 novembre 2025

Jeg kan ikke se hvad der kunne gøres…

Jeg kan ikke se hvad der kunne gøres anderledes eller bedre. Det er min 3. “Bus” og jeg er meget sikker på at alle 3 er lavet hos Langhøj. Det i sig selv siger vist alt??
Altid super glade personaler der modtager en med et stort smil. Føler næsten det er familie.
Selvom jeg har 1000-vis spørgsmål får jeg altid svar. Og ikke nogle sure miner.
Jeg føler mig altid “godt-klædt-på” når jeg er taget derfra (Ishøj afd). Tak for endnu en bil 🌻🌻🌻

31 ottobre 2025

Langhøj Aarhus. Jesper Bang

Så kom min nye bil hjem! Jeg har følt mig tryg gennem hele forløbet, og Jesper Bang fra Langhøj i Aarhus har været fantastisk – imødekommende, hjælpsom og virkelig venlig. Selvom jeg altid har en masse spørgsmål, har han taget sig tid og været tålmodig hele vejen. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte netop ham og Langhøj i Aarhus.

1 luglio 2025

Super professionel rådgivning

Super professionel rådgivning og service lige fra starten af forløbet fra Steffen, Rasmus og Jakob Dahl.
Jakob Dahl hjalp mig trygt igennem processen med at få min første handicap bus. Team Langhøj “rummer” den enkeltes behov og er alle meget hjælpsomme.

31 marzo 2025

Altid god og hurtig service

Hos Langhøj,Aalborg afdeling har jeg altid fået en rigtig god service.Har brugt Langhøj siden de har startet i Aalborg i 2009, og har selv med små problemer, altid fået hurtig og professionel hjælp.

11 giugno 2024

Super service fra Jesper og team…

Super service fra Jesper og team Langhøj.
Vi fik gode råd og vejledning hele vejen igennem og meget hurtig sagsbehandling gjorde at bilen der blev bevilget i december også blev bestilt af Langhøj i december ved Mercedes og leveret til dem slut februar - indrettet efter alle vores ønsker incl. toilet og blev leveret til os sidst i marts. Super oplevelse - meget flinke folk. Tak - kan kun anbefales.

27 marzo 2024

God og tryg oplevelse

Jeg har fået min første trivselsbil igennem Langhøj i Hasselager og det var hele vejen igennem en god og tryg oplevelse jeg havde. Jacob Dahl var en stor hjælp og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

15 aprile 2024

Langhøj - en god oplevelse

Fra allerførste gang jeg kom til Langhøj, blev jeg mødt med stor professionalisme og et godt samarbejde omkring køb af ny bil og salg af min gamle handicapbil.
Jeg fik mulighed for køb af en ny handicapbil, der langt oversteg mine forventninger, takket være konsulenten kendskab til dels finansieringsløsninger og dels en fantastisk evne til at finde en god bil til en god pris.

25 marzo 2024

Meget engagerede personale og super…

Meget engagerede personale og super dygtige. Vi har fået leveret 2 biler gennem Langhøj. Den første var en Ford Transit som har tjenst ps tro i mange år. Den nye er en Mercedes Sprinter som er endnu mere komfortabel for Bolette og køre som en drøm.

22 aprile 2024

God handel / oplevelse

Vi har bestilt en handicapvenlig bil hos Langhøj, og fået rådgivning samt levering på Bornholm.

Der har været gennemgående fin kommunikation og kompetent rådgivning både ved bestilling og levering.

Alt ift. kvaliteten af bilen, og de monterede dele er perfekt.

Vi er alt i alt meget tilfredse med handlen. Bilen har gjort vores hverdag meget lettere.

Langhøj får vores varmeste anbefalinger.

11 gennaio 2024

Super god service

Super god service, virkelig behageligt personale som er gode til at finde på muligheder fremfor begrænsninger. Super godt samarbejde imellem dem og øvrige instanser, så jeg er mere end tilfreds.

10 novembre 2023

Super god behandling

Vi har lige hentet vores trivselsbil hos Langhøj APS i Ishøj. Fra start til slut har Jane været utrolig professionel og hjælpsom. Hun fangede hurtigt vores behov og har stædigt knoklet for at få bilen frem til os så hurtigt som overhovedet muligt. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen gennem forløbet og er meget tilfredse med resultatet.

8 novembre 2023