Langenæs Tandlægerne Recensioni 109

TrustScore 5 su 5

4,9

Bliver fra start mødt af smilende personale. Sød og dygtig tandlæge og klinikassistent, som fra start til slut forklarede alt hvad der skulle ske. Mærkede absolut intet. Var inde ved Lene og Laura... Leggi di più

Jeg havde sindssygt ondt i en af mine tænder, og via en bekendt fik anbefalet Langenæs tandlægerne tog jeg chancen, jeg ca desperat og fik jeg en akuttid ved Amela indenfor 3timer og da jeg ankom blev... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Igienista dentale
  5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Din lokale Tandlæge i Århus og Langenæs ✓ Vi garanterer kvalitet og en god oplevelse - hver gang. Ingen overraskelser på fakturaen ✓ Altid glade kunder ✓

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Taknemmelig

Jeg har fået lavet en snorkeskinne hos Langenæs tandlægerne. Jeg er rigtig glad for min snorkeskinne, da jeg har en mild grad af søvnapnø. Snorkeskinnen hjælper mig til bedre søvn for både mig og min kæreste. Snorkeskinnen virkede fra den første nat jeg sov med den. Jeg kan anbefalde at få lavet en snorkeskinne hos Langenæs tandlægerne.

8 maggio 2025

Bidhævning

Har været igennem i et længere forløb med bidhævning , efter nogle knækede tænder, hos Lene og hendes assistent. Har været en super god oplevelse med nænsomhed og godt humør hele vejen igennem. Samt et super flot resultat, det hele ser ud som nyt, er mega glad for resultatet :-)

27 giugno 2025

Super professionel tandlægeklinik

Bliver fra start mødt af smilende personale.
Super professionel tandlægeklinik
Hilsen fra en med tandlægestræk

13 marzo 2025

God tandlægeoplevelse :)

Jeg har været på besøg hos jer for første gang idag. Jeg blev mødt at smil og venlighed, fra jeg kom ind ad døren. Jeg fik mit eftersyn hos Ida, som var virkelig sød og grundig. Jeg føler hun har gjort et godt arbejde, fortalt hvad der kunne blive bedre, uden at være skrap eller belærende også følte jeg ikke at hun påførte unødvendig smerte, ved tandrensning. Alt i alt en rigtig rar tandlæge oplevelse hvor der var god til til at blive set :)

28 ottobre 2024

Super god førstegangsoplevelse

Super god førstegangsoplevelse. Jeg er rigtig glad for den personlige betjening, hvor jeg ikke bare oplevede, at jeg skulle køres gennem maskinen. Besøget var nemt og behageligt, og tak til Ida for den gode behandling og råd om nye vaner til at pleje mine tænder. Stor anbefaling herfra. :-)

22 ottobre 2024

Nemmeste tandlægebesøg i længe!

Jeg fik revet 3 visdomstænder ud hos Lene og Amela på en gang, så det var en lang tur jeg skulle igennem. Jeg har naturligvis hamrende ondt lige nu, men Lene og Amela talte mig super godt igennem det og havde en fantastisk tilgang til proceduren. De er flinke og fortæller hvad de gør, skridt for skridt, og er super imødekommende.

Jeg kommer helt bestemt igen.
Tusind tak for jeres gode arbejde.

24 aprile 2024

Virkelig taknemmelig!

Jeg lider af depression og har derfor svært ved at få børstet tænder. I stedet for at bebrejde mig eller udskamme mig, var de så søde og rare, og foreslog jeg bare kunne børste tænder når som helst på dagen, hvis jeg ikke kunne magte at gøre det 2 gange om dagen kunne jeg også bare gøre det 1 gang, eller hver anden dag, bare jeg gjorde mit bedste for at få børstet tænder. Det er jo helt åndssvagt at sådan et simpelt råd hjælper så meget! Men lige siden de sagde det har jeg fået børstet tænder nærmest hver dag, og nogle gange flere gange på 1 dag. Jeg har i 1,5 år kun børstet tænder omkring 1 gang om måneden, så det var helt fantastisk at få det råd. Og så hjælper det også med depressionen, at man føler sig i stand til at få børstet tænder. Jeg er så taknemmelig for dem og anbefaler stærktat gå til Langenæs tandlægerne

27 giugno 2023

Fantastisk tandlæge

Fantastisk tandlæge. Jeg har altid været glad for at være patient her og man føler sig velkommen lige fra man træder ind i venteværelset til man går ud af døren.

Amela er en utrolig dygtig og forklarende tandlæge, der gør at man føler sig tryg ved besøget. Priserne er ligeledes meget fair.

23 febbraio 2023

Jeg kan varmt anbefale en snorkeskinne…

Jeg kan varmt anbefale en snorkeskinne fra Langenæs Tandlægerne.

Jeg snorker over 58% af min søvn, og med en støj på mellem 70 og 100 decibel. Jeg har fået det målt på respirations centret Skejby Sygehus, med udredning for søvnapnø.

Men med en snorkeskinne, er min snorken næsten reduceret med 95 %. Det er fantastisk, jeg er så glad.

Skinnen er meget lille og fin, og jeg har ingen problemer med at sove med den.

Jeg siger tusind TAK for hjælpen.

15 agosto 2022

Tusind tak for god service og god…

Tusind tak for god service og god behandling. Det er den bedste tandlæge jeg har haft indtil videre. Det var rart med en klar plan for mine tænder, og alt gik som det skulle. Jeg har haft svært med tandlæger før i tiden og den her klinik har gjort sådan, at jeg har fuld tillid igen.

4 giugno 2022

Kun gode ting at sige!

Jeg har udelukkende gode oplevelser fra Langenæs tandlægerne - især da jeg skulle have fjernet min visdomstand og var meget nervøs, var hele personalet simpelthen så gode ved mig, og samtidigt er de virkelig dygtige til det de gør. Min allerstørste anbefaling går til dem - jeg kunne ikke ønske mig en bedre tandlæge.

31 maggio 2022

Professionelt og dygtigt personale

Har kun gode ord at sige om Langenæs Tandlægerne. Har haft nogle langvarige problemer med en gammel tandlæge, som Amela og co. bare har været mega god til at hjælpe mig med - hurtigt og til mega gode priser! Der er altid en rar atmosfære og et yderst imødekommende personale!

8 maggio 2022