Langager Retreat Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Tusind tak til Tanja som gav os en virkelig behagelig og god oplevelse. Vi havde booket spaen i anledning af min mors 50 års fødselsdag, og det var uden tvivl den bedste beslutning vi havde taget. T... Leggi di più

Super fed spa, som er helt privat og mega hyggelig. Jeg tog afsted med min veninde, for at forkæle os selv. Vi begge forlod stedet med en følelse af afslappelse og tilfredshed. Og Chelsea gjorde oplev... Leggi di più

En virkelig dejlig oplevelse i en privat spa i nogle helt fantastiske, hjemlige og hyggelige omgivelser. Det føltes roligt, afslappende og meget personligt fra start til slut. Der var en skøn stem... Leggi di più

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Langager Retreat. Alt var gjort klar ved vores ankomst, og der var virkelig tænkt på alle detaljer. Stedet var utrolig hyggeligt, rent og indbydende, og vi kun... Leggi di più

1. Centro estetico
  2. Centro benessere
  3. Centro eventi
  4. Centro benessere per trattamenti al viso
  5. Spa
  6. Servizio di depilazione con cera

Et luksuriøst Spa retreat som er 100% privat. Vores mission er at give dig et frirum, hvor du kan blive forkæle dig selv og dem du holder af. Alt er med fokus på bespoke forkælelse skabt til dig - alt sammen tilpasset dine ønsker med et ekstra niveau af forkælelse.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super sød behandling af Line

Super sød behandling af Line, jeg har allerede booket ny tid.

21 febbraio 2023

Kære Jane,
Mange tak for din anmeldelse - jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen igen❤️

En virkelig fantastisk oplevelse

En virkelig fantastisk oplevelse, service og lækre omgivelser!
Vi var i deres spa i to timer og det er absolut ikke sidste gang!
En wellness oplevelse som du ikke finder andre steder!

11 marzo 2023

Kære Kristina,
Tusind tak for din fine anmeldelse❤️ Jeg er glad for, at I nød oplevelsen, og vi vil se frem til at tage imod jer en anden gang.

Spaen er ren selvforkælelse ❣️

Jeg har været i spa'en 3 gange og har kun oplevet fantastisk god service, med sødt personale og Line, som gør det hele til en rigtig behagelig oplevelse. Der er dejligt sted med hyggelig lys, sauna og alt hvad man har brug for. Kommer helt sikkert igen og igen :)

3 marzo 2023

Kære Annam,
1000 tak for dine søde ord❤️ Det er jeg glad for, og jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen igen.

Supergod oplevelse

Supergod oplevelse. Fik lavet microblading af øjenbryn. Følte mig helt tryg gennem hele processen. Skønt sted!

24 febbraio 2023

Kære Johanna,
Mange tak for din fine anmeldelse, det er jeg meget glad for❤️

Bedste af det bedste

Line er en skøn behandler! The purest soul🥹
Dejligt spa, dejligt sted generelt! Det er også et super rent og gennemtænkt spa område!
Helt klart min nye go-to klinik og det eneste spa jeg ville besøge fremover.

14 febbraio 2023

Kære Sara,
Tusind tak for dine søde ord❤️ Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen fremover.
De bedste hilsner, Line

Altid gode og positive oplevelser at…

Altid gode og positive oplevelser at blive behandlet på Langager Reatreat.
Behandlingen er professionel og i dejlige omgivelser.
Kommer gerne igen og igen .
Kirsten Jørgensen

12 febbraio 2023

Kære Kirsten,
Mange tak for din søde anmeldelse - det er vi meget glade for❤️
De bedste hilsner, Line

Elsker mine besøg hos Langager retreat

Elsker mine besøg hos Langager retreat. Kommer der jævnligt til bikinvoks. Altid sød, professionel og dygtig behandling. Udover det, så er stedet det hyggeligste sted i Havdrup og omegn. Klart et besøg værd.

1 febbraio 2023

Kære Christina,
Mange tak for dine søde ord❤️ Det er jeg meget glad for, og jeg vil glæde mig til at tage imod dig igen.
De bedste hilsner, Line

Dejligt besøg med lækker…

Dejligt besøg med lækker ansigtsbehandling. Følte mig meget godt modtaget i virkelig skønne omgivelser. Jeg kommer igen!

27 gennaio 2023

Risposta di Langager Retreat

Mange tak for dine søde ord. Jeg vil glæde mig til at forkæle dig en anden gang❤️

Yderst tilfreds kunde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har besøgt stedet 2 gange, og det bliver helt sikkert til flere gange endnu!
Du bliver budt velkommen til en hyggelig og varm atmosfære med en jacuzzi, et dampbad, loungeområde samt eget bad og toilet som du har helt for dig selv, til en superfair pris. Det er super rent og luksuriøst, og man kan roligt læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Man har mulighed for at bestille både snacks og drikke, og der er flere håndklæder, badekåber, luksus shampoo og sæbe til rådighed. Kæmpe anbefaling herfra og kæmpe ros til det søde personale, der gør, at man føler sig hjemme og godt tilpas! Selvom jeg bor i indre København, så er det helt klart køreturen værd, og som sagt, så bliver det helt sikkert til flere besøg herfra.
Hilsen en meget tilfreds kunde

22 gennaio 2023

Kære Juleta,
Tusind tak for din fine anmeldelse❤️ Vi er meget glade for at I havde et dejligt besøg, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen en anden gang.

Spa og ansigtsbehandling

Overordnet, en fin oplevelse. Afslappende ansigtsbehandling med ansigtsmassage, hvis “udglattende” effekt kunne mærkes efterfølgende. Samtidig fik man den time, man havde betalt for, og dermed udnyttet tiden til fulde. Og en medarbejder der havde god tid både ved bookning og efter udført behandling til at svare på diverse spørgsmål mm..

17 gennaio 2023

Risposta di Langager Retreat

Mange tak for din fine anmeldelse❤️ Det er vi meget glade for, og jeg håber at tage imod dig en anden gang.

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted, dejlige omgivelser, og jeg fik den skønneste ansigtsbehandling. Helt klart et besøg værd.

29 dicembre 2022

Kære Kira,
Mange tak for din anmeldelse❤️ Vi vil glæde os til at forkæle dig lidt igen.

Lækkert og fantastisk

Min kæreste og jeg var forbi stedet i dag, og vi kan klart anbefale det! Vi blev taget så godt i mod fra start til slut. Virkelig et sødt personale med et kæmpe smil på læben.
Vi havde jacuzzien i 2 timer, og det var helt fantastisk! Min kæreste fik lov til at bruge 15min mere for at komme i tøjet og tørre håret. Alt levede op til vores forventninger. Det er ikke sidste gang, vi sætter vores fødder der. Tak 🤍

29 dicembre 2022

Kære Ahmad,
Tusind tak for din flotte anmeldelse❤️ Vi er så glade for at høre, at I har nydt jeres besøg hos os, og vi vil glæde os til at tage imod jer igen en anden gang.

Mit besøg idag hos Langager Retreat

Mit besøg idag hos Langager Retreat, var helt igennem en vidunderlig oplevelse. Man bliver mødt af høfligt og imødekommende personale, der straks sørger for, at du ikke går ned på forplejning i form af varme drikke. Herefter individuel luksus og ikke mindst hyggelige samtaler med personalet. Tusind tak for god og yderst behagelig behandling. Med masser af information om produkter/behandling.

2 dicembre 2022

Kære Helle,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse❤️ Vi håber i den grad at kunne forkæle dig lidt en anden gang.
De bedste hilsner, Line

Min kone og jeg havde en fantastisk…

Min kone og jeg havde en fantastisk hyggelig dag i privat spa et par timer.
Kan varmt anbefales

3 ottobre 2022

Kære Frederik,
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber på at kunne byde jer velkommen en anden gang❤️

Fantastisk retreat

Fantastisk retreat! Vi holdte vores polterabend for vores veninder derude, og behandlingerne plus hele stedet var så dejligt! God service og super smukke omgivelser!

Vi kommer helt sikkert igen🫶

9 ottobre 2022

Kære Sabrina,
Tusind tak for dine søde ord❤️ Vi er så glade for at I nød dagen, og vi vil glæde os til at tage imod jer en anden gang.

Fantastisk sted !😍

Fantastisk sted !😍 Flotte omgivelser, servicemindede personale samt hygiejnisk og fantastisk spa - første gang men bestemt ikke sidste gang vi besøger stedet. Det var en fantastisk måde at starte min 30 års fødselsdag på😍

8 settembre 2022

Kære Rukiye,
Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du ville fejre dagen her.
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang❤️
De bedste hilsner, Line

Det har været en dejlig oplevelse med…

Det har været en dejlig oplevelse med fantastiske omgivelser. Det kan varmt anbefales!!!!

7 settembre 2022

Kære Shorouk
Tusind tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at tage imod jer en anden gang❤️
De bedste hilsner Line

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse.
Vi kunne ikke sidde i spaen da der var alt for meget klorin i, vi havde spaen i 2 timer men kom ud efter 50 minutter. Vi siger det til medarbejderen som er ude ved indgangen som tager en test, hun kommer tilbage og siger hun kunne se der var for meget klorin i , hvor hun tilkalder chefen som så er i spaen i 10 minutter og siger der ikke er for meget. Mega dårlig service!

6 settembre 2022

Risposta di Langager Retreat

Kære Susan, Vi er kede af at du ikke var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi bruger ikke klorin i vores vand - jeg tror du mener klor, som vi ganske rigtig bruger til at holde vandet rent. Vi bruger det dog en i nøje afstemt mængde, baseret på vandets PH værdi og Alkacitet. Min kollega undersøgte ganske rigtig vandet med en test som viste at alt var som det skulle være, men grundet jeres klage og manglende accept af dette, valgte hun at tilkalde mig. Jeg testede ligeledes vandet og fik samme resultat - at både klor og PH, var som det skulle være. Havde der reelt været for meget klor i, havde vi naturligvis ydet kompensation - vi ønsker naturligvis at vores gæster har en god oplevelse. Vi havde glade gæster både før og efter jeres besøg, så det var rigtig ærgerligt at I havde en dårlig oplevelse - vi vil derfor gerne tilbyde jer en time gratis, ved jeres næste besøg. De bedste hilsner Line