Alt igennemen en virkelig skøn og fantastisk oplevelse. Vi fik en virkelig god betjening af Laura. Rigtig sød, imødekommende og hjælpsom. Pyntet og snacks var lige som ønsket! Tusind tak for en dejlig... Leggi di più

Lines proffesionelle tilgang, som bygger på erfaring og viden ifht. hudpleje, gør at jeg gerne kører lang vej forv at få den bedste behandling. Væsentligt er det også at det altid er en tryg og meget... Leggi di più

Vi blev taget imod af Laura som var virkelig sød og hjælpsom 🩷 hun gav os en hyggelig rundvisning og præsenterede alle muligheder vi havde under vores ophold 😍 Virkelig et smukt, hyggeligt, dejli... Leggi di più

Jeg har fået meso peel og meso skin perfector. Det kan helt klart anbefales hvis man døjer med acne og urenheder i huden. Jeg har fået behandling i lidt under et halvt år og min hud har ændret sig i... Leggi di più

1. Centro estetico
  2. Centro benessere
  3. Centro eventi
  4. Centro benessere per trattamenti al viso
  5. Spa
  6. Servizio di depilazione con cera

Et luksuriøst Spa retreat som er 100% privat. Vores mission er at give dig et frirum, hvor du kan blive forkæle dig selv og dem du holder af. Alt er med fokus på bespoke forkælelse skabt til dig - alt sammen tilpasset dine ønsker med et ekstra niveau af forkælelse.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg får lavet mine bryn hos Line

Jeg får lavet mine bryn hos Line, hos Dragheim skincare, og hun får mine varmeste anbefalinger!
Line er dygtig og jeg er så glad for mine bryn og for et nervøst menneske som mig, er hun også tryg at komme hos. Selvom jeg kun kommer og får ordnet bryn og selvom der var gået et år siden jeg sidst var der, huskede Line mig og hvad vi havde snakket om under behandlingen.
En stor anbefaling, helt uden tøven!!

5 giugno 2024

Smukt resultat

Har fået lavet Lashlift med farve hos Line flere gange igennem det seneste år og hun er, udover at være super sød, utrolig dygtig. Mine vipper ser altid fantastiske ud efter et besøg som hende og ser altid frem til mit næste besøg

10 maggio 2024

Jeg holdt spa-fødselsdag for 7 veninder…

Jeg holdt spa-fødselsdag for 7 veninder da jeg blev 50. Det var en helt fantastisk oplevelse. Line og hendes piger var/er fantastisk søde og gjorde alt for at gøre det til en dejlig dag for os alle.
Kan på det varmeste anbefale, at bruge Langager retreat til en dejlig spa-dag

13 aprile 2024

Tøsehygge med ekstra forkælelse

Mine voksne piger og jeg fik en total oplevelse, med skøn spa, bobler og frugtfad, en lækker sauna oplevelse og så kunne vi lige slappe lidt af med kaffen i lounge området - herlig forkælelse til os alle.
Og for at fuldende dagen havde jeg bestilt tapas som afslutning på dagen, den sad vi og nød i det hyggelige showrum.
Værten Line, er utrolig sød og serviceminded - så vi følte os særdeles godt tilpas hele dagen.
Mine døtre har ønsket sig den samme gave til næste års fødselsdage :-)

18 marzo 2024

Kan VARMT anbefales❤️

Skal du forkæle dig selv eller din bedre halvdel?
Så søg ikke ind mod byen før du har prøvet det her sted😊
Helt klart det bedste sted vi har været💪🏻
Jacuzzien er stor og der sauna, siddepladser osv.
med et ord wauuvv og fantastisk😁
Massage var der os og det var helt perfekt❤️

5 marzo 2024

Spaophold

Vi var der for at fejre årsdag med min kone og vi havde en rigtig god oplevelse, hvor vi fik muligheden for at slappe helt af. Lounge området var vi især meget glade for, da det gav mulighed for at man kunne nyde noget spiseligt og drikkelse når der var behov. Derudover var det dejligt at alle faciliteter var samlet et sted så man ikke skulle gå ud og ind hele tiden.

17 febbraio 2024

4 veninder med spa og tapas

4 veninder havde booket spa 2 timer med tapas.
Fantastisk sted og service. Rolig og meget imødekommende atmosfære ved velkomst.
Skønt rum, nærmest at forsvinde fra verden i.
Tapas efterfølgende, som også var virkelig lækker.
Helt igennem en virkelig god oplevelse, vi gør det helt sikkert igen.

13 febbraio 2024