Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Fanme ikke en god ejendomsmælger Birthe pedersen har fremvist et hus for mig og jeg har lagt et bud på det det ville de ikke acceptere men finder så ud af 2 år sener at de sælger huset til en anden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari

Scritti dall'azienda

Landbogruppen er landets professionelle mægler. Fordi vi ikke laver andet, og fordi vi selv kender livet på landet. Vores fem butikker og otte afdelinger håndterer salg af kvægbrug, svinebrug, planteavl og hobbylandbrug i hele Danmark. En ærlig og respektfuld rådgivning i fin forening med mange års erfaring og stort lokalkendskab, er fundamentet og sikkerheden for din bedste og mest trygge handel, når det kommer til produktionsejendomme, skovejendomme og hobbyejendomme.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

maget dygtigt arbejde udført af jens…

maget dygtigt arbejde udført af jens ravn og hans team .skulle jeg få brug for en sælger en anden gang er der ingen tvivl hvor jeg vil ringe til landbrugsgruppen med jens ravn og de dygtige medarbejder venlig hilsen ole

11 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har taget kontakt til jer af 2…

Jeg har taget kontakt til jer af 2…

Jeg har taget kontakt til jer af 2 omgange, med henblik på salg af min ejendom.
1. gang måtte jeg rykke flere gange for salgsoplæg. Som var meget mangelfuldt og fuld af fejl. Og mindede mest af alt om et standard oplæg.
2 gang gik der 6 uger fra kontakt til respons. Hvor beskeden lød “vi har meget travlt, ring i næste uge”

30 giugno 2025

Risposta di LandboGruppen A/S

Hej Thomas. Det er vi kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos LandboGruppen. Vil du sende en mail på info@landbogruppen.dk så vi kan tage kontakt til dig ? De bedste hilsner Jeanette, LandboGruppen A/S.

Rikkes store viden

Rikkes store viden, venlighed og rigtig godt samarbejde.

16 dicembre 2025

De bedste hilsner LandboGruppen A/S

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med Agnethe som ejendomsmægler på vores salg.
Meget kompetent, velforberedt ved møder og tlf. samtaler. Tillidsvækkende og har en behagelig personlighed.
Agnethe gav os tryghed hele vejen igennem processen.

3 dicembre 2025

LandboGruppen A/S

Useriøs langsom ikke orsentlig sigende

Useriøs langsom ikke orsentlig sigende
Ændret købekontrakt i forhold til salgsopstilling

24 luglio 2025

Risposta di LandboGruppen A/S

Kære Ralf Erichsen. Vi vil meget gerne følge op på sagen men kan ikke umiddelbart genkende forløbet. Vil du venligst sende dit telefonnummer / mail så vil vi straks tage kontakt til dig for en yderligere afklaring. De bedste hilsner LandboGruppen A/S

Vurdering af ejendom

Det var en særdeles positiv og grundig gennemgang af vores ejendom, vi fik af LandboGruppen.
Vi har ikke planer om at sælge ejendommen nu, men det var godt at få en professionel vurdering af ejendommen, så vi har et godt overblik over hvad vi har til den tredje alder.
Jens Ravn er virkelig godt inde i de mange særlige regler omkring landbrug og ejendomme.
Vi kan kun anbefale at få lavet en vurdering af ens ejendom af landbruggruppen

4 novembre 2024

Risposta di LandboGruppen A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse, Per :-)

Salg af Fritidslandbrug på Sydfyn

Vi havde en meget positiv oplevelse ved salg af mit fødehjem med Jens Ravn i felten og Cecilie Hansen på bagsmækken.
Vi oplevede en professionel tilgang hele vejen med god inddragelse og respons og samtidig med et glimt i øjet.

1 febbraio 2025

Kompetent og godt team-work

Da vi besluttede os for at sælge “Aabjerg” var det os magtpåliggende at finde såvel en mæglervirksomhed som en mægler der kunne sætte sig ind i vores ejendoms fortræffeligheder. Efter første møde med Jens Ravn fandt vi en der havde indsigten, forståelsen og kompetent forslag til plan for at få solgt vores “livsværk”. Med såvel empati, erfaring og rådgivning, samt initiativ rigdom for projektet kom vi i mål med Jens og hans team - Tak 👍.

10 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Salg af dødsbo.

Vi har haft Jens Ravn og co til at sælge en planteavlsgaard. Det var en rigtig god oplevelse, hvor teamet var hurtig og præcis i opgaverne. Vi var løbende inddraget i processen og der var en stor grad af feed back til os.

3 ottobre 2023

Salg af min fars gård.

Vi har solgt min fars gård her i 2023.
En proces hvor vi har fået den bedste hjælp og rådgivning af Agnethe Mandrup Thomsen. Vi giver hermed de varmeste anbefalinger til Agnethe og Landbogruppen.

1 ottobre 2023

5 stjerner til Lanbogruppen

Vi har solgt jorden og har i den forbindelse fået den bedste hjælp og rådgivning af Jens Ravn og Agnethe Thomsen. Det har været et godt forløb hen over sommeren. Derfor giver vi Landbogruppen, Jens Ravn og team vores bedste anbefaling

1 maggio 2023

5 stjerner til Jens Ravn Landbogruppen Midt- Øst

Ejendomsmægler Jens Ravn og hans team fra Landbogruppen Midt-Øst har været fremragende i rollen som vores mægler i salget af vores kvægejendom. Jens Ravn har støttet os fra start til slut. Utrolig hjælpsom, ordholdende, yderest fagligt kompetent og hurtig arbejdende i salgsprocessen. Altid kontaktbar og hurtig tilbagemelding.
Jens er ordentlig og respektfuld overfor både sælger og potentielle købere. En sand fornøjelse at arbejde sammen med Jens og hans team, derfor vores allerbedste anbefalinger og 5 stjerner.

6 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Min oplevelse med LandboGruppen JYSK og…

Min oplevelse med LandboGruppen JYSK og Emma Isabel Thorhauge var så behalig at jeg ønsker at andre også vil lade hende hjælpe med salget af deres ejendom. Hun ar den sjældne evne at kunne være sympatisk, varm og favnende når ældre mennesker skal bryde op og flytte fra deres livsværk efter mange års arbejde, kan ikke takke hende nok for den måde hun hjalp min gamle mor på da det var sværest, tak for det Emma

30 agosto 2022

Alex Christensen og Landbogruppen Midt Øst

Bruger du som køber/sælger Alex Christensen, som Ejendomsmægler, selv ved simple ejendomshandler, er du sikker på at få problemer efterfølgende på grund af manglende opfølgning, overholdelse af aftaler og problemer med gruppens samarbejdspartnere.
En arealhandel (10 ha) fra 2015 har nu med Alex Christensens mellemkomst, efter en lang efterfølgende proces resulteret i at fejlopmåling af skel er godkendt, servitut fra 1913 ophævet og der ikke er direkte adgang til det købte areal fra offentlig vej.
En helt igennem uprofessionel og ukyndig ejendomsbehandling af en Mægler, der efterfølgende melder hus forbi i forhold til at rette fejlene.
Mit råd - find en Ejendomsmægler der er kompetent, og det er ikke Alex Christensen fra Landbogruppen

29 maggio 2022

Mægler Jens Ravn er frygtelig

Købte ejendom gennem mægler Jens Ravn. Aldrig har jeg mødt så usympatisk, arrogant, mandschauvinistisk og nedladende menneske.
Kunne kun tale til min mand, udleverede detaljer og sladder om sælgers skilsmissesituation, talte nedladende til os om hvorfor vi dog overhovedet troede vi kunne få lov at foretage købet og var bare helt igennem ubehagelig.

30 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Vi var ude at se landejendommen hos…

Vi var ude at se landejendommen hos landbogruppen. Den var til salg med 30 hektar eller med 2,5 hektar. Vi laver et bud på huset med mere jord end 2,5 hektar, men mindre end de 30. Vi bliver ret hurtige enige om en pris. Dog er Ejendomsmælger Jens Ravn nedladende overfor os under fremvisningerne.. Herefter bliver forløbet helt usmageligt!
Vi får at vide, at vi er bundet i 3 mdr til salget, men får kun huset hvis de får solgt det resterende jord. Ejendomsmælger Jens Ravn taler ned til os hele vejen igennem forløbet. Aldrig har vi mødt et menneske, der er så modbydelig i sin tale måde overfor nogen. Han snakker dårligt om de andre mulige køber, som havde set ejendommen? snakker ned til os, blander sig i alle aftaler vi laver med sælgere i forhold til at få nøglerne lidt før overtagelsesdato. Han siger det på ingen måde kan lade sig gøre! Pengene skal åbenbart falde samme dato som nøgle overdragelse i hans verden!
Men generelt hele vejen igennem forløbet, når vi har ringet og spurgt om noget har han snakket ned til os. Det har været den værste oplevelse nogensinde, hele den her hus-proces. Jeg vil aldrig anbefalde at handle med landbogruppen til nogen!!!!

14 gennaio 2021

Fanme ikke en god ejendomsmælger

Fanme ikke en god ejendomsmælger
Birthe pedersen har fremvist et hus for mig og jeg har lagt et bud på det det ville de ikke acceptere men finder så ud af 2 år sener at de sælger huset til en anden for det samme bud som jeg har lagt huset stod til salg for 795000 syntes fanme det er dårlig stil det er ikke noget med og ringe og spørge om jeg ville give mere eller få det til samme pris

25 agosto 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più