Landbjørn Landinspektører Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Byggetilladelsen til mit nye hjem afhang af en sammenlægning af mine matrikler. Jeg havde brug for at få min byggetilladelse hurtigt. Lanbjørn gav mig et tilbud og hjalp mig med at få min byggetill... Leggi di più

Kan varmt anbefale Landbjørn Landinspektører. Ekstrem hurtig og fleksible service. Skulle have målt skel, og havde i den forbindelse flere spørgsmål til dette. Fik forklaret tingene på et spro... Leggi di più

Vi havde en god og konstruktiv dialog på dagen med gode forklaringer på de berørte forhold, jeg vil klart anbefale at man bruger Landbjørn når man skal have målet op.

1. Geometra
  2. Consulente
  3. Ufficio di rilievo topografico
  4. Servizio di mappatura
  5. Perito

Landinspektører der flytter grænser! Vi er kendte i markedet for sikker, hurtig og tryg levering. Vi har trods alt også noget at have det i! Mere end 120 år med målinger og rådgivning giver en vis erfaring. Vi assisterer med: Skelretablering, afsætning af hus og grund, arealoverførsel, ejendomsberigtigelse, skelforretning, udstykninger. Vi er i også kendt under navnet Bjørn Christiansen Landinspektører

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Venlig og dygtig

Vi har fået rigtig god, venlig, saglig og dygtig vejledning samt arbejde udført af Landbjørn.

18 giugno 2025

Risposta di Landbjørn Landinspektører

Hej Britta, mange tak for din venlige tilbagemelding.

god oplevelse

Lanbjørn gav mig et tilbud og hjalp mig med at få min byggetilladelse hurtigt. I sidste ende var processen både hurtigere og billigere end først antaget.
Det skyldes at Lanbjørn søgte om fritagelse af en afgift for mig og valgte at informere mig og trække det fra den endelige faktura.
Fantastisk virksomhed! Højst anbefalingsværdig.

8 maggio 2025

Hej Martin

Dejligt at vi kunne hjælpe. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med arbejdet :-)

Landbjørn Landinspektører

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Mødetidspukt og tilbud overholdt, så fin oplevelse

24 marzo 2025

Hej Ivan
Tak for din gode tilbagemelding :-)
Mvh. Landbjørn Landinspektører

Kan varmt anbefale Landbjørn…

Kan varmt anbefale Landbjørn Landinspektører.

Fik forklaret tingene på et sprog jeg selv kunne forstå. Fik vejledning til det næste skridt i mit byggeprojekt, og alt sammen til en rigtig fornuftig pris.

11 marzo 2025

Hej Jesper
Tak for din positive feedback, :-)
Mvh Landbjørn Landinspektører

God service. Hurtig udrykning. Og til en meget fornuftig pris. Kan varmt anbefale dem.

18 ottobre 2024

Hej Mette
Tak for din gode anmeldelse, det sætter vi pris på.

Meget kyndig personale

Meget kyndig personale, som har sikret en gnidningsfri proces.

23 ottobre 2024

Hej
Tak for samarbejdet, vi ser frem til at assistere jer i fremtiden. :-)

God og professionel rådgivning

God og professionel rådgivning - Jeg henvendte mig til Henrik Præst vedr. skel og højdekvoter i forbindelse med tilbygning af en garage. Jeg oplevede et højt serviceniveau og en grundig vejledning i processen. Tak til Henrik og Anders

27 settembre 2024

Hej Martin
Vi sætter pris på din positive anmeldelse, og glæder os over at du har haft en god oplevelse.

Fra start til slut

Fra start til slut, har det været en god oplevelse. Ikke nok med at det er kompetente medarbejdere, men det går som en rød tråd gennem alle de kontakter, som jeg har haft, at der var styr på tingene.

16 agosto 2024

Hej Ole
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Tak for samarbejdet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Super service

Super service og opgaven blev udført hurtigt og til aftalt pris. Vil helt sikkert benytte mig af dem igen.
Vh Søren / SK-Tømrer & Snedker

25 giugno 2024

Risposta di Landbjørn Landinspektører

Tusinde tak for din anmeldelse Søren ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er utrolig glade for din oplevelse af vores arbejde - Vi gør vores bedste hver dag😊

Havde brug for en opmåling

Havde brug for en opmåling. Super hjælpsomme med god forståelse for opgaven. Flinke folk der er nemme at snakke med – ingen ”smalle” steder der👍
Tak for hjælpen😊

11 aprile 2024

Risposta di Landbjørn Landinspektører

Hej Steffen, Mange tak for din fine anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder meget for os, at have tilfredse kunder.

Godt service niveau samt professionelt…

Godt service niveau samt professionelt arbejde hele vejen igennem.

6 giugno 2024

Risposta di Landbjørn Landinspektører

Tusinde tak for din anmeldelse af Landbjorn på Trustpilot :-) Det er vi rigtig glade for. Den er sendt videre til Jørgen som har udført afsætning hos dig.

God service og rådgivning.

Anders fra Randers behandlede vores sag. God service og rådgivning. Prisen svarede til estimatet.

2 aprile 2024

Hej Thomas
Vi er glade for din positive anmeldelse.

Sublim kundeservice!

Jeg har haft fornøjelsen af at få målt vores hus op af virksomheden Bjørn Christiansen Landindspektør.
Opmåling var super, og trods lidt forsinkelser, rettelser og justeringer på stedet var de meget tålmodige.

Efterfølgende har jeg haft en sideløbende korrespondance med Jens Henrik Dorf Overgaard, der har givet en sublim service og sparet os for mange tusinde (~5500kr), da vi efter en berigtigelse af skel, får tilsendt fakturaer fra naboens bank, i form af tinglysningsafgifter og betaling for en relaksation.
Efter at have kontaktet Jens Henrik, tager han fat i naboens bank, der efterfølgende må beklage den fejl de har lavet. Super service, og fuld kundetilfredshed herfra.

21 marzo 2024

Hej Mickey
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at du deler den med os.
Mvh. Bjørn Christiansen Landinspektører

Vi fik målt af til en erhvervsbygning

Vi fik målt af til en erhvervsbygning, og alt gik både hurtigt og var af høj kvalitet. Der var rigtig god kommunikation og alt forløb som håbet.

20 marzo 2024

Hej Johan.
Tak for anmeldelsen, vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.
Mvh. Bjørn Christiansen Landinspektører

enestående rådgivning og service…

enestående rådgivning og service vedrørende forskellige spørgsmål angående ejendomsgrænser og boligaktiver, især i lyset af en nylig ejendomsvurdering. Herefter udviste de færdigheder i udarbejdelsen af en omfattende rapport om boligen, der omfattede afmærkning af ejendomsgrænser og præcise opmålinger. Jeg kan varmt anbefale Bjørn Christiansen for deres eksemplariske ekspertise og engagement på dette område.

4 marzo 2024

Hej Mike
Tak fo din anmeldelse. VI er glade for at du har fået en god service.
Mvh. Bjørn Christiansen Landinspektører

Fra start til slut en virkelig god…

Fra start til slut en virkelig god oplevelse 👍
Specielt Lisa, som hjalp mig i første omgang mundtligt, og fandt ud af, og kunne oplyse mig hvad jeg skulle bruge i min sag.
Dernæst blev sagen sat igang, og kommunikation både i tale og på mail var bare super.
Tak for en god service, specielt Lisa. Vil anbefale firmaet til enhver tid.

19 gennaio 2024

Hej Pia
Tak for samarbejdet og anbefalingen.
Mvh. Bjørn Christiansen Landinspektører

Super rådgivning og service vedr

Super rådgivning og service vedr. diverse spørgsmål ang. skel og bolig - (grundet ny ejendomsvurdering). Herefter udarbejdelse af rapport på bolig samt skelafsætning og opmålinger.
Kan kun anbefale Bjørn Christiansen og hans team herfra.

11 marzo 2024

Hej Christina
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Tak for samarbejdet ! :-)