Banner for Landberg.dk

Landberg.dk Recensioni 10.331

TrustScore 5 su 5

4,9

De giver fantastisk service og mega hurtig levering. Derudover har de nogle sindssyge gode priser på alting - ligemeget hvad det er. Kan kun anbefale fuldt ud

Hjemmesiden indeholdte de nødvendige informationer, købsprocessen var let og at jeg bestiller en vare sen fredag aften og får leveret efterfølgende tirsdag, det kan jo faktisk ikke gøres bedre. Prod... Leggi di più

Varen (automåtter) passede perfekt. Derudover var servicen langt ud over det forventelige. ringede til dem for at høre om de havde åben for udlevering, da vi skulle til Aalborg om lørdagen, men det ha... Leggi di più

Hurtig ekspedition og go kommunikation hele vejen igennem + i var de billigste så her handler jeg gerne igen 😊

1. Negozio di accessori per auto
  2. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  3. Negozio di autoricambi
  4. Negozio di ricambi per moto

Informazioni su Landberg.dk

Hos Landberg.dk brænder vi for at gøre bilhandel på nettet nemt og overskueligt. Med vores nummerpladeopslag finder du hurtigt de rigtige produkter til din bil - og undgår fejlkøb. Vi er en lille familieejet webshop, drevet af blandt andet far og datter, og vi svarer altid hurtigt på mail, hvis du har brug for hjælp.

Reservedele

Hos Landberg.dk får du:

Stort udvalg
Af varer pærer fra Philips, Motorolie fra Castrol til biler, mc og både, Filtre fra Bosch, Vinduesviskere fra Bosch, Olie og luftfiltre fra HiFlo Og meget meget mere.
Videoguides på hvordan du monterer f.eks viskere på din bil
Vi har gjort det meget let for dig selv at kunne montere f.eks vinduesviskere, da vi har lagt videoguide ind på de fleste viskere fra Bosch Ligeledes finder der en guide omkring hvordan du selv anvender Bell add renseprodukter på din bil Ved hjælp af din bils nummerplade kan vi fortælle dig nøjagtig hvilke dele der passer til bilen, samt oplyse dig om hvilken oliemængden et olieskift kræver
Vi vil være billigst!
Og vi vil være din foretrukne leverandør af reservedele til bilen

Hurtig levering - også om lørdagen!

Vi leverer også om lørdagen uden ekstra omkostninger

Vi har det absolut bredeste udvalgt af vinduesviskere og filtre fra Bosch. Vores leveringsperfomance er på mere end 98%, dvs at såfremt at alle dine varer er på lager, så har du dem den efterfølgende hverdag.

4,9

Det spiller bar 👍

8 aprile 2026

Tak for de pæne ord :-)

Vildledende markedsføring

Når man søger på Bell ADD komme deres hjemmeside op med en pris 109,- kr.. Går man så ind på deres siden er det ikke et Bell produkt der kommer op med deres eget mærke, og Bell ADD koster lige pludselig 163,-Kr. Det er sku' vildledende markedsføring der vil noget.. Sku' da lige noget for forbrugerombudsmanden.

16 aprile 2026

Risposta di Landberg.dk

Hvis du finder et forkert produkt på vores hjemmeside ud fra en Google-søgning er det Google du skal melde til forbrugerombudsmanden og ikke os. Hvordan du finder os via Google er desværre ude af vores hænder. Inde på vores hjemmeside kan du blot søge efter Bell Add og finde det ønskede produkt.

Super service

Super service , og hurtig levering ,har brugt dem før , intet og klage over.

11 aprile 2026

Risposta di Landberg.dk

Det er vi glade for at høre - tak :-)

Fik en god vejledning og der blev fulgt op på leverancen

Fik god vejledning af Landberg.dk, om en Frunk passede netop til min bil.

Blev kontaktede af Julie, da det viste sig at de bestilte vare, var i restordre. Jeg blev tilbudt et godt alternativ.

Jeg er sikker på, jeg kommer til at handle hos Landberg.dk igen.

22 marzo 2026

Risposta di Landberg.dk

Tak for de pæne ord - dem er vi glade for :-) Og vi er lige så glade for Julie som du er :-)

Termokrus uden termovirkning

Købte to termokrus, der skulle passe i en Skoda Elroq, det gjorde de også, men de kan overhovedet ikke holde kaffen varm, de er helt uden nogen form for termovirkning.

4 gennaio 2026

Risposta di Landberg.dk

Vores dobbeltvæggede termokrus er designet til at holde drikke varme i en begrænset periode (omkring 1 time afhængigt af temperatur og omgivelser), men de fungerer ikke som klassiske vakuum-termokander.

Bemærk, at koppen ikke tåler maskinvask, da det kan ødelægge isoleringsevnen.

Hvis du oplever, at den slet ikke holder på varmen, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en løsning.

Helt som forventet

Helt som forventet
Aftaler blev overholdt. Varen var helt som beskrevet

15 marzo 2026

Risposta di Landberg.dk

Det bør bare ikke være anderledes :-)