De giver fantastisk service og mega hurtig levering. Derudover har de nogle sindssyge gode priser på alting - ligemeget hvad det er. Kan kun anbefale fuldt ud

Hjemmesiden indeholdte de nødvendige informationer, købsprocessen var let og at jeg bestiller en vare sen fredag aften og får leveret efterfølgende tirsdag, det kan jo faktisk ikke gøres bedre. Prod... Leggi di più
Varen (automåtter) passede perfekt. Derudover var servicen langt ud over det forventelige. ringede til dem for at høre om de havde åben for udlevering, da vi skulle til Aalborg om lørdagen, men det ha... Leggi di più
Hurtig ekspedition og go kommunikation hele vejen igennem + i var de billigste så her handler jeg gerne igen 😊

Vi leverer også om lørdagen uden ekstra omkostninger
Gørtlervej 16B, 9320, Hjallerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Selve internethandelen fungerer altid gnidningsløst.
Varen kommer er i orden og kommer hurtigt.

Risposta di Landberg.dk
Når man søger på Bell ADD komme deres hjemmeside op med en pris 109,- kr.. Går man så ind på deres siden er det ikke et Bell produkt der kommer op med deres eget mærke, og Bell ADD koster lige pludselig 163,-Kr. Det er sku' vildledende markedsføring der vil noget.. Sku' da lige noget for forbrugerombudsmanden.

Risposta di Landberg.dk
Super service. Måtte efterfølgende returnere varer, og fik god bistand til det.

Risposta di Landberg.dk
De giver fantastisk service og mega hurtig levering.
Derudover har de nogle sindssyge gode priser på alting - ligemeget hvad det er.
Kan kun anbefale fuldt ud

Risposta di Landberg.dk
Super service , og hurtig levering ,har brugt dem før , intet og klage over.

Risposta di Landberg.dk
Fik god vejledning af Landberg.dk, om en Frunk passede netop til min bil.
Blev kontaktede af Julie, da det viste sig at de bestilte vare, var i restordre. Jeg blev tilbudt et godt alternativ.
Jeg er sikker på, jeg kommer til at handle hos Landberg.dk igen.

Risposta di Landberg.dk
Købte to termokrus, der skulle passe i en Skoda Elroq, det gjorde de også, men de kan overhovedet ikke holde kaffen varm, de er helt uden nogen form for termovirkning.

Helt som forventet
Aftaler blev overholdt. Varen var helt som beskrevet