Valutata 1 stelle su 5

Ik kocht "gebruikte" buisjes bij Lampjesman, ECC81 wel te verstaan. Maar bij het nameten op mijn professionele buizentester bleken sommige rond de 18% te meten terwijl de ondergrens voor gebrui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede service! Vrijdag besteld en de dag zelf verzonden alhoewel de website zegt dat ze enkel zaterdag verzenden. Zaterdag had ik de lampen al ontvangen! Top!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Fornitore di componenti elettronici
  3. Negozio di ricambi e componenti elettronici
  4. Esportatore di apparecchiature elettroniche
  5. Fornitore di lampadine
  6. Grossista di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

Lampjesman is een webshop gespecialiseerd in traditionele verlichting, met een passie voor het warme, authentieke licht van gloeilampen, halogeenlampen en andere klassieke lichtbronnen. In een tijd van LED zetten wij ons in voor het behoud en de levering van bijzondere, vaak zeldzame verlichting voor liefhebbers en verzamelaars.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Top, betrouwbaar en simpele bestelling

Simpele bestelling en dat er alleen op zaterdag wordt verstuurd is helemaal prima. Achteraf bleek dat een lamp toch niet op voorraad was en dit werd perfect opgelost met meerdere opties. Kortom een klein maar fijn bedrijf om met vertrouwen nog een keer te bestellen.

26 gennaio 2026

Uitstekend

Uitstekend product, prima verpakt, snel verzonden. Helemaal prima

14 gennaio 2026

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor je complimenten! Fijn om te horen dat het product en de verzending helemaal naar wens waren. Veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie op mijn vraag.

Snelle reactie op mijn vraag.
Fijn dat er meegedacht wordt.
Vlotte levering.

14 gennaio 2026

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor je mooie review, Yvonne! Graag gedaan; we vinden het belangrijk om even mee te denken zodat je de juiste keuze maakt. Veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteits lamp en zoals beloofd…

Goede kwaliteits lamp en zoals beloofd binnen de bezorgtermijn.

10 gennaio 2026

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor je review, David! Fijn om te horen dat de kwaliteit van de lamp bevalt en dat de bezorging volgens afspraak is verlopen. Veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snel ontvangen en goed ingepakt.

30 dicembre 2025

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat onze service en het zorgvuldige inpakwerk gewaardeerd worden. Veel plezier met je aankoop!

Snelle verzending

Snelle verzending, goede communicatie
En buitengewoon klantvriendelijk, kreeg geld terug van een door mij gedane verkeerde aankoop

28 novembre 2025

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor je feedback. Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je tevreden bent over onze service!

Valutata 4 stelle su 5

De enige die nog dit type lampjes had

De enige die nog dit type lampjes had. Levering duurde best wel lang (7 dagen), maar het kwam goed ingepakt aan.

6 dicembre 2025

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor je feedback. Wij verzenden alleen op zaterdag, dus soms kan het even duren voordat je bestelling vertrekt. Fijn dat het goed ingepakt bij je is aangekomen.

Top service!

Zeer goede ervaring met Lampjesman gehad. Toen bij levering helaas een lampje kapot was gegaan tijdens transport, is er direct en adequaat gereageerd op mijn melding per mail. Er werd een nieuw exemplaar gestuurd en die deed het wel. Echt Topservice!

6 dicembre 2025

Risposta di Lampjesman

Dank voor de review. Jammer van het kapotte lampje bij levering, maar goed dat het snel is opgelost. Veel plezier ermee.

Valutata 3 stelle su 5

verzending matig

(Te) hoge verzendkosten
Lange verzendtijd en geen indicatie wanneer het verzonden gaat worden

13 ottobre 2025

Beste,

Aangezien wij een klein startend webshop zijn hebben wij helaas hoge verzendkosten bij postnl. Ook betalen wij voor dozen en inpakmateriaal zodat de lampen heel aankomen.

De webshop doen wij naast ons reguliere werk waardoor wij alleen op zaterdag bestellingen verwerken, dit vermelden wij ook bij het betalen. Het kan dus even duren als bestellingen vroeg worden geplaatst.

Zodra het pakket wordt opgestuurd ontvang u in de mail de track and trace.

Ik begrijp de frustratie en dat het niet ideaal is. We doen ons best om pakketen zo snel mogelijk op te sturen.

Met vriendelijke groet
Medewerker Lampjesman.

Met vriendelijke gorte

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de Lampjesman

Ik ben erg tevreden over de Lampjesman. De geleverde producten waren zeer goed verpakt en als je contact zoekt via de mail krijg je zeer snel een response! Ik ga hier vaker bestellen.

27 settembre 2025

Beste,

Hartstikke bedankt voor de goede review. We vinden het prettig om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad.

Valutata 5 stelle su 5

Super aardig en behulpzaam!

Lampjes die ik had besteld waren toch niet leverbaar - werd telefonisch benaderd om te overleggen welk alternatief het meest passend was.
Super aardig en behulpzaam. Pakje kwam volgende dag binnen. Prettig bedrijf!!!

22 settembre 2025

Beste Roos,

Bedankt voor de goede review, We zijn blij dat we het op deze manier konden oplossen.

Valutata 4 stelle su 5

De 2 bestelde lampjes 40 w babyfitting…

De 2 bestelde lampjes 40 w babyfitting waren niet hetzelfde, ook een klein kleurverschil. Ik ben er wel blij mee, want daar is overheen te stappen als ze nog nauwelijks leverbaar zijn, maar ik vond de verzendkosten raar hoog 10,28 euro.

9 settembre 2025

Beste,

Het spijt ons om te horen dat er een kleurverschil in zat. Onze verzendkosten zijn hoog voor ons omdat we een startend bedrijf zijn, ook moeten wij onze lampen zorgvuldig verpakken zodat ze niet tijdens het verzenden kapot raken

Zorgvuldig verpakt.

Duidelijke website, makkelijke betaling, snelle bezorging. Zeer zorgvuldig verpakt.

28 agosto 2025

Risposta di Lampjesman

Bedankt voor je goede recentie. Geniet van je bestelling!

- Floris, Medewerker Lampjesman.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più