lampaesfeny.hu Recensioni

392
TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

A termékeket ki sem szállította a UPS annak ellenére, hogy utánvétes fizetést kértem. Szállítás nélkül ki akarták fizettetni. Az ügyfélszolgálatos nagyon bunkó. Senkinek nem ajánlom!

Valutata 4 stelle su 5

Nagyon segítőkészek voltak a telefonos segítségkérésnél , az rendelt állólámpának az ernyőjét kellett "átfordítani", még videót is kaptam. Ami sajnálatos, hogy a külső csomagolás teljesen sértetlen v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Minden gyorsan és rendben zajlott. A rendelt álló lámpa is jól megy a nappalihoz. A kiszállítás a UPS részéről katasztrófa de erről nem az eladó cég tehet. Egy okos izzòval is garanciális gondom akadt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Összességében elégedett vagyok a megvásárolt termékekkel. A webáruház használata könnyű volt. Sajnos a szállítás folyamán az egyik doboz elkeveredett és másét kaptam meg helyette, de másnapra ezt korr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

Lampaesfeny a hangulatos és megfizethető világítás célpontja, mely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és ízléséhez. 2007-es kezdetünk óta piacvezetővé váltunk Hollandiában, Belgiumban és Németországban, és jelen vagyunk 36 országban világszerte. Széles választékunk több mint 4000 terméket tartalmaz, így garantáljuk, hogy minden térhez megtalálja a tökéletes világítási megoldást. A lampaesfenynál a vásárlói elégedettség az elsődleges célunk. Képzett munkatársaink online és üzleteinkben, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban és Lengyelországban is szakszerű tanácsokat nyújtanak. Tudjuk, hogy a fizetési kényelem fontos, ezért különféle rugalmas fizetési lehetőségeket kínálunk. Legyen szó otthoni hangulatos vagy irodai funkcionális világításról, a lampaesfeny minden világítási igényének kielégítésére kész. Ismerje meg termékkínálatunkat még ma, és segítsünk Önnek létrehozni a tökéletes hangulatot.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(392)

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Good product

I received the product in a couple of days. Everything went well. The product is fine, there is no damage on in. I haven't tried it out yet, because it will be built in later.

23 marzo 2025

Egy nagyszerű lámpa

Egy nagyszerű lámpa. Pont ilyenre volt szükségem. Az okos izzóval kellemes fényhatás érhető el. Kis bosszúság, hogy kicsomagolásnál a talp sérült volt. Valószínű, hogy szállítás során sérült, mert a letörött darabok a csomagolásban voltak. A szállító azt mondta nem tehet róla, forduljak a központhoz.

19 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Probléma a kiszállítással.

I still didn't get my parcel. I have ni idea where it is, and I didn't get enough help from them to solve the issue. Also I can't call them because there is no phone number

Edit:
A telefonszámot most tényleg megtaláltam, de valószínűleg most rakták ki, mert előtte hiába kerestem, nem volt telefonszám, csak e-mailes elérhetőség.

A gyakran ismételt kérdéseknél akármelyik fülre kattintottam azt írta: "page is invalid"a cégtől érkezett válasz után most újra megnéztem, most működik a felület. Előfordulhat, hogy a honlappal volt gond, ettől függetlenül én akkor nem jutottam válaszhoz. Most rendeltem először az oldalról, az is megfordult a fejemben, hogy átverés az egész.
Azt sem értem, miért akkor kérik, hogy írjam meg a véleményem, amikor még nem is kaptam meg a csomagomat.

14 marzo 2025
Logo di lampaesfeny.hu

Risposta di lampaesfeny.hu

Köszönjük a visszajelzést. Minden egyes emailjére visszaválaszoltam, és azt is megirtam önnek hogy hol van a csomag. A telefonszámunk megtalálható a honlapunkon a Kapcsolatfelvétel alcim alatt.

Visszaküldés info-nem egyértelmű

Gyors kiszállítás

7 marzo 2025
Logo di lampaesfeny.hu

Risposta di lampaesfeny.hu

Köszönjük a visszajelzést. A honlapunkon minden információ megtalálható a visszaküldéssel kapcsolatban. Az ügyfélszolgálat 17 óráig müködik, ön este 8 órakor irt üzenetet nekünk amire mi másnap reggel válaszoltunk.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più