Dette er et SVINDELFIRMA! Lad vær med at at bestille derfra, de gemmer jeres konto oplysninger og stjæler penge i tide og utide! Jeg har ikke bestilt derfra i flere år, men de trækker stadig penge... Leggi di più
Jeg likte veldig godt alle boxene som kom! Var alltid like spennende! Men jeg har betalt hver måned hos dere og har ikke fått en box siden mai.. jeg har sendt mail om dette og skulle få svar tilbake d... Leggi di più
Er veldig fornøyd med lamourbox, like spennende hver gang å se hva man får. Det er ikke alt som gir en wow oppleve, men det trenger det heller ikke, det er nok at det gir en god følelse. Gleder meg ti... Leggi di più
Veldig bra nettbutikk med super bra varer med den beste kvaliteten til en rimelig penge! Jeg er super fornøyd så langt, og kommer til å fortsette å abonnere så lenge som mulig! Også veldig god kundese... Leggi di più
Karl Johans street 44, 0273, Oslo, Norvegia
- henriko1992@gmail.com
- lamourbox.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
NEINEINEI!
Jeg kjøpte abonnement og avsluttet det en og samme dag for 2 år siden, og har nå 2 år senere blitt trukket 400kr ut av det blå! Jeg har sendt mail til lamourbox uten svar, men forventer å få pengene tilbakers snarest!!

Risposta di Staengt.no
IKKE KJØP
Jeg ble trekt 348kr HELE 9 ganger SAMTIDIG et år etter jeg hadde sagt opp abonnementet. Sendte Mail opptil flere ganger for flere uker siden, og har fortsatt ikke fått svar. Jeg vil ha pengene mine tilbake!
IKKE BLI MEDLEM
IKKE BLI MEDLEM! De lurer deg og tar penger selv etter du har sagt opp. Jeg var fornøyd med mitt abonnement en stund, men bestemte meg for å si opp fordi det ble mye bondage osv. Jeg sa opp i desember og ble likevel trukket for ny pakke selv om jeg sa opp inne frist. Da hadde jeg fått bekreftelse på at mitt medlemskap hadde blitt avsluttet. Jeg prøvde med på kontakt, men sendte flere e-post uten svar. Plutselig i dag blir jeg igjen trukket 400kr, ET HALVT ÅR SENERE, uten å egentlig være medlem.
Jeg fraråder sterkt å bli medlem av dette. Jeg forventer at jeg får pengene mine tilbake og at de aldri trekker noe fra mitt kort igjen. Begynner å lure på om dette er lureri.

Risposta di Staengt.no
Mye moro for pengene 😊
Morsomt med en hemmelig pakke med mye…
Morsomt med en hemmelig pakke med mye spennede oppi ☺️
Ren luksus at pakkene leveres direkte…
Ren luksus at pakkene leveres direkte på døren!
Sen levering
Veldig bra😉
Billig og veldig bra produkter!
Mye spennende
Mye spennende, og en fin måte å prøve nye produkter på. I tillegg er det veldig rimelig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fornøyd med pakkene jeg har mottatt. Mye spennende produkter 😃
Mye fint å spennende!
Overraskelse i hver boks!
Gode overraskelser som gir nytelse i hver boks. Mange produkter jeg ikke hadde tenkt på å kjøpe selv.
Tommel opp
Raske svar pr mail fra kundeservice. Fine og diskré pakker. Boksen kan lett brukes til oppbevaring. Variert innhold. Fin pris.
Bra produkter og gunstige priser
Spennende og utfordrende ting ein får
Spennende og utfordrende ting ein får, litt Både og i pakken, men mest gøy. 9/10
Gøy å få pakke hver mnd
Gøy å få pakke hver mnd! God kvalitet og noe nytt hver gang💜
Jeg er veldig fornøyd med produktene…
Jeg er veldig fornøyd med produktene deres
Bra pris
Bra pris på pakken man får mtp innhold. Ikke alt er like relevant alltid, men lett å melde av abonnement dersom man ønsker.