Unika / langhåret / islandsk fåreskind Hurtig levering. Meget flot skind, fuldstændig som på billedet, flot farve og lugter godt. Mega god kvalitet produkt som svarer til beskrivelse. Vil helt... Leggi di più
Købte 2 Safina huer -1 hvid og 1 Rosa Havde lidt udfordringer med at få den rigtige farve op på hjemmesiden ved bestilling. Synes ikke billede og farve stemte overens. Meget hurtig levering med G... Leggi di più
Jeg bestilte et lammeskind til black friday i november (da min kæreste havde ønsket sig et). Derudover havde jeg også bestilt lidt gear til mig selv på en række andre webshops, og havde selvfølgel... Leggi di più
En ros til Lammeskindet... Jeg fik en perfekt service af Daniel, Lammeskindet. Skindene, som jeg købte, er super smukke kvalitets skind, som jeg nyder til fulde hver eneste dag. Mine bedste anb... Leggi di più
Lammeskindet.dk er specialiseret i salg af lammeskind og andre pels- og skindprodukter. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter i forskellige farver, former og størrelser - alt sammen af høj kvalitet og fremstillet med omhu. Produkterne kan variere i udtrykket, men aldrig i kvaliteten. Hvert enkelt produkt har sin helt egen og unikke historie. Produkterne er velegnede til både indendørs og udendørs brug, som kan bruges til at skabe en hyggelig og personlig atmosfære i ethvert hjem.
Troldhøjvej 7, 8722, Hedensted, Danimarca
- 71995080
- support@lammeskindet.dk
- lammeskindet.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Meget hurtig levering og varen var som…
Meget hurtig levering og varen var som forventet 👌
Alt fungerer perfekt.
Alt fungerer perfekt.. Fra ordreafgivelse til bekræftelse og endelig til hurtig levering. Tak.
De bedste hilsner Bodil Nielsen
Super service
Super service, super produkter, super hurtig levering
Ganske godt køb.
Ganske godt køb, fik et par sutsko i fødselsdagsgave og købte så et par til min mand, vi er meget tilfredse.
Dårlig kvalitet på hjemmesko, men god kundeservice
Opdatering: Deres gode kundeservice tager ansvar for den dårlige kvalitet. Det sætter jeg naturligvis pris på, og har opjusteret min anmeldelse derefter. Eftersom jeg hader brug-og-smid-ud-kulturen, ærgrer det mig stadig, at stå med et par sko, som efter kort tid er i så dårlig kvalitet at de nok snart skal smides ud. Men efter min anmeldelse har deres rigtig flinke kundeservice taget kontakt og refunderet købet, og det sætter jeg selvfølgelig stor pris på.
----
Jeg købte deres 'curly slippers', og allerede ved modtagelse overvejede jeg retur fordi de ikke levede op til forventet kvalitet. Endte dog med at beholde dem fordi de jo var pæne nok. Her, efter fire måneders helt almindeligt brug, er de dog i så dårlig stand, at jeg tror de fleste ville smide dem ud. Det sorte 'uld' slides simpelthen enormt hurtigt af, og eftersom indersålen er hvid, ser det virkelig ikke pænt ud.
Det er simpelthen virkelig dårlig kvalitet. Helt brug-og-smid-ud-agtigt! Havde forventet bedre, ikke mindst til den pris. Ved ikke med deres andre produkter – men denne model af hjemmesko kan ikke anbefales, desværre.

En lækker siddehynde
En lækker siddehynde, super service og hurtig levering 😊

Risposta di Lammeskindet.dk
Fin kvalitet og bestilte og fik varen…
Fin kvalitet og bestilte og fik varen næste dag 2/2 -25
2 Safina huer - farver ikke som på hjemmesiden
Købte 2 Safina huer -1 hvid og 1 Rosa
Meget hurtig levering med GLS
Synes desværre ikke farverne er som på hjemmesiden. Den hvide er ikke hvid, men beige. Den rosa er mørkere og kvasten virker næsten orange.
De er meget stramme, måske det ændres.
Kan desværre ikke få mit foto ind her.

Lækre og velfungerende
Enestående sortiment og top kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet
Levering var hurtig og produktet(gyngefår) var af høj kvalitet.
Som sædvanlig- et rigtig godt skind 🎈
Super service.
Super service.
Havde ved en fejl bestilt røde lammeskind.
Skindene blev uden vrøvl byttet til 2 meget lækre hvide lammeskind.
Tak for god og hurtig service

Elendig kvalitet
Bestillte 2 par handsker i m/l
Den ene par var så lille at jeg slet ikke ku få dem på.De forklarede det med at det var forskellige modeller😕
I øvrigt elendig kvalitet slet ikke pengene værd.

Risposta di Lammeskindet.dk
Super lækre lammeskind indendørssko.
Super betjening, hurtig levering👏
Perfekt handel på deres hjemmeside, og hurtig levering. Kan kun anbefale lammeskind.dk